icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

adka_praha
26. dec 2009

a za chvilu bude mraaaaazik... 😀 (vcera som ho nekukala kedze som s terezkou tancovala apacske tance nech zaspi 😅 )

ukulelembo
26. dec 2009

Ahojte mamulky Tak dodatocne Vam aj vasim drobcom prajem Krasne Vianoce Inak nas Stedry den bol hrozny Šimonko ho bojkotoval cely den reval a ja tiez z nervov, vobec nespal, s MM sme si ho prekladali, zalomil o 2hej rano☹ no hroza Dufam ze buduci rok uz budu aj Vesele V nie len Stastne

ukulelembo
26. dec 2009

Sakura, Adka aj nas maly ma tesco-body sobik😀 Aj kozustek vianocny sobik aj Jezisko nakupoval v Tescu- nech zije Sakura: Sofia je aka zlatunka ked sa skeri😀 Inak mam stresy MM sa vyhadzal na celom tele svrbi ho to brutal ani Fenistil nezaberal Siel dnes do TO na pohotovost ale poslali ho na infekcnu pohotovost do NR lebo tu nechceli polemizovat kvoli tomu ze mame babetko☹ Tak dufam ze sa mi vrati domkov☹

adka_praha
26. dec 2009

ukulelembo fiha tak to je ozaj neprijemne a uz o to viac ze takto cez sviatky... 😒 ale tak hadam v najhorsom pripade to bude nejaka alergia z niecoho...mozno nemusel mat ale sa zrazu objavila... 😨

zuzu1980
26. dec 2009

aj ja mam Tesco oblecenie 🙂 posiela nam babina zi slovenska 🙂
inac je sranda ze znacka Cherokee co tam predavaju, je americka, ale teda tu u nas maju otrasne oblecko, mizerna kvalita a skaredeeeee. To co navrhuju a predavaju v europe je krasnucke 😉 vzdy sa tesim ked dostaneme v baliku pyzamka 😀

kocky, mna ide porazit. vcera nam vypli kurenie. neskoro som si to vsimla, pred tym kurili az moc tak u nas vsetky okna pootvarane, a do rana bola zimaaaaa. vonku sice len okolo nuly, ale aj tak. dnes uz brutalne mrzneme. Drobec je naobliekany, ale aj tak sa bojim ze mi ochorie... Tak dufam ze to opravia, lebo na zajtra hlasia -15 !!! 😠 😠 😠

ukulele, dufam ze to nebude nic vazne !

lanvin
26. dec 2009

Ahojte, chcem sa spýtať, či dávate bábätkám okrem mliečka niečo piť... prevarenú Lucku alebo nejaké čajíky? 😅

sakura77
26. dec 2009

ukulelembo,juj,to je blbe,snad to nebude nic vazne...

veru,cherokee maju teraz ozaj krasne vecicky,ked bol kiko taky malinky,tak vobec neboli take pekne,objednavala som mu z nextu vzdy,ale teraz sa pomaly tie vecicky uz vyrovnaju..

lanvin,ak kojis vylucne tak netreba nic davat pit,ak ste na umelom tak obcas mozes,ja davam tak raz do dna bud feniklovy cajik alebo prevarenu lucku-hlavne preto ze nam kazali davat cebion-to je vitamin c v kvapkach tak to davam do toho,ale to tak 50ml za den maximalne,viac nevypije

zuzu1980
26. dec 2009

lanvin, nedavam nic, len moje mliecko 🙂 teraz v zime netreba, v lete v horucavach by to asi bolo ine...

cipuska_
26. dec 2009

Ahojte, prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov a štastný nový rok....

Pridávam vám sem ten link o spaní bábätka a kedy je bábätko nespokojné....
http://www.koliska.sk/Vychova\nespokojne.htm

mamacat
27. dec 2009

cipuska, to je z knihy ktoru mam doma (od M. Weissbluth) a podla ktorej praktizujeme spanok u nas;)

cipuska_
27. dec 2009

mamacat ja sa tiež snažím aby malá nebola dlhšie hore ako tu hodinku dve, lebo ked je dlhšie tak sa potom nevie uložiť....

pridala som nejaké foto z vianoc...
Katka sa konečne začala vedome usmievať, tak sa vytešujem...

didiana333
27. dec 2009

Ten článok je super.Ani som nevedela,že všetko robím tak,ako mám... 😀 Potešilo ma,že ma moja intuícia nesklamala. Tiež si myslím,že je hlavné dieťatko uspať,aj za cenu toho,že to bude na rukách,ved časom si odvykne...

zuzu1980
27. dec 2009

ja som vcera zistila ze maly najlepse zaspi ked mu poviem rozpravku. Kukal na mna, usmieval sa a s takym usmevom zaspinkal ako anjelik. Skusila som 2x a vzdy rovnako zabuval 😀

ten clanok o uspavani je super, len tie casy sa mi nepacia... ze vecerny spanok o 17.30 a prvy ranny o 9.00... mne vyhovuje ked drobec zaspi okolo 23.00 a taha do 9 rano (samozrejme papa medzi tym). Lebo mm pracuje poobede, v noci chodi neskoro spat a rano neskoro vstava, tak by maleho ani nevidel kebyze ho uspim skor ako o 21.00...

zuzu1980
27. dec 2009

cipuska, krasne fotky !

kocky, chcela som sa opytat, vam babatka vydrzia lezkat na brusku a past koniky? Lebo Adamko je zurivy na brusku, prekope sa az na druhy koniec postele a hlavu zaryje do matraca... A teraz zistil ako sa pretocit naspat na chrbatik, tak koniec! Uz ho neprinutim ani na silu 😠 pritom nema problem drzat hlavicku, ked ho mam na mojom brusku, v tom to nebude... ako ho prinutim lezat na brusku???

mayka
27. dec 2009

ahojte,
ja uz nemam na vas ani cas. Malinka stale vyzaduje pozornost pokial nespi. A ked spi tak sa snzim porobit co sa da alebo oddychujem. Cio teda casto nni. A moj muz si mysli ze materska dovolenka je ako klasicka dovolenka úpri mori alebo co. 😠

zuzu, aj nasa Terezka moc nechce byt na brusku.

baby, ma niektota z vas problem s pokozkou za uskami babetka? nasa Terezka to tam ma zapalene a mokva jej to a aj smrdi. neviem co s tym. do kelu.

strapco13
27. dec 2009

zuzu..nas v pohode lezi na brusku a drzi hlavu hore..my mame skor problem, dat ho potom lzat na chrbatik..sa jeduje lebo tak ma mensi vyhlad..a posledne 2 dni sa pokusa pretocit z bruska na chrbat..zatial zastaneme tak na boku 😀

mne sa tiez nepaci ten spanok od 17.30..my ukladame nejako okolo 21.00..kolo 1 a medzi 5a6 papame a potom medzi 8-9..posledny tyzden to dodrziava takmer presne..takze uz sa tvarime, ze mame rezim 😵

vcera sme boli na rodinom stretnuti..a boli sme blbi 😠 😠 dovolili sme aby ho mali na rukach aj iny..a maly bol z toho vecer hotovy..nikdy nemal problem zaspat a vcera sme ho muselinosit..vzdy mi zaspal na rukach po minute sa strhol s placom, ked zistil, ze ho drzim ja tak sa usmial kukal na mna po chvilke zaspal, a o minutu znova plac a potom spokijny usmev ked zistil, ze stale ho drzim ja alebo tato..uz nas registruje, ze my sme jeho 😀 😀
tak sme zistili, ze nie vela ludi mu vadi..lebo uz bol so mno na 2 vianocnych vecierkoch a bez problemov..ale vadi mu ked sa ocitne u vela novych ludi na rukach..takze oslavy moze, ale maximalne okrem nas uz len jeden clovek ho moze chytit..sme sa rozhodli..maly mal asi z toho chaos..nastastie dnes uz je zas v pohode

no ale aspon ho moj brat prvykrat drzal v naruci..ak sa to da povedat..hrdina..maleho mal polozeneho na kolenach, ledva sa ho dotykal a mam pocit, ze moj brat zabudol dychat..a postavit sa s malym alebo ho lepsie chytit nezvladol 😀 😀

strapco13
27. dec 2009

mayka..skus jej to pri kazdom prebalovani riadne s citou vodou umyt, dobre ususit a nakremovat sudocremom alebo bepanthenolom..ked sa to do 2-3 dni nezlepsi..tak sup na kozne

nam tie kremy od koznej zabrali..uz ma pokozku na dotyk znovu hladucku..este vidno, ze to nie je uplne v norme..je to trochu cervensie, a hlavne ked sa certi alebo pri kakani, ked mu to riadne zcervenie, tak vidno ten rozdiel, ale uz nemame smirglik na tvari

mayka
27. dec 2009

a pridala som aj zopar vianocnych fotiek ale su fotene mobilom tak kvalita nic moc . zato objekt je genialny. 😀

strapco dik za radu. momzem aj repikom to umyt?

mayka
27. dec 2009

strapco aj my sme mali vcera navstévu a dopadlo to katastrofalne. ani nie hodinu som s nimi sedela a potom uz bol len plac a krik este hodinu po tom co odisli. tak som sa im ani nevenovala. Boli sme dost hlucni/ dve hadajuce sa deti a moj muz so svagrom 😅 / a mala to asi chuda nezvladla. uz si na to dam pozor a hlucne navstevy budem asi este chvilku odmietat kym budeme vacsi.

inak tie vyrazky z tvaricky zmizli ale dnes som si pre istotu vsimla ze sa je robia supiny vo vlaskoch. moja mudr detska neordinuje a poradnu mame az 4.1.

zuzu1980
27. dec 2009

mayka, naaaadhernaaaa je vasa princeznicka !!! 😉

podla mna mozes repikom, ved to neuskodi. Ja som si tiez neskoro vsimla ze aj za uskami ho musim umyvat, mal tam take biele, ako ty spominas. Ale odvtedy mu to normalne umyjem vodou a vysusim uterakom, nech to neostane vlhke. A tiez medzi prstekmi na nohach a vo vsetkych zahyboch pokozky. Dlho mal napriklad take cervene s bielym na krku v zahybe, ale sestricka mi poradila dat Canesten na kvasinkovu infekciu, vraj ked je to v zahyboch mimo plienky, tak su to pravdepodobne kvasinky. 1x som dala canesten a hned to preslo.

strapco, sikovne su tie nase deti 😀 vraj z chrbatika na brusko sa zacnu otacat tak v piatom mesiaci a az potom sa otacaju z bruska na chrbatik. A ten moj surovo 1x kopne nohou a sups uz je otoceny. Ale naopak sa asi nikdy nepretoci kedze brusko neznasa... neviem ako budeme trenovat lietadielka, asi len na mojom brusku...

zuzu1980
27. dec 2009

mayka, na supiny vo vlaskoch mi zabral johnsons olej do kupela a trosku tym potriet hlavicku. Sice mal skarede mastne valsy 1 den 😀 ale supiny zmizli 😀 😀 😀

tilly
autor
27. dec 2009

ahojte, no, my sme na tom teraz lepsie, adusko lepsie spinka a ked je hore, tak uz to nie je len rev, uz vnima, takze sa s nim musim rozpravat, hrkat hrkalkami alebo tak, ale lepsie ako keby len vrestal... teraz sme mali tak tri noci take lepsie, aj ked prvu noc u nasich sme mali hroznu, on si asi nevedel zvyknut na to, kde je, museli sme spat tak, ze spal na mne, lebo akonahle som ho dala vedla seba, tak zacal strasne plakat... asi to bolo tym, ze sme boli v prostredi, ktore on nepoznal a este aj tatino s braskom spali v inej izbe, potom uz spali s nami v izbe, lebo dosla aj segra k nasim a to uz spal adusko lepsie, ale to sme spali 4 v jednej posteli, takze som sa uuuzasne vyspala...

inak na brusku vydrzi v pohode a uz aj dost dlho udrzi hlavku hore, celkom ho to bavi a uz sa dva krat pretocil z bruska na chrbatik, ale myslim, ze to bola viacmenej nahoda...

inak cherokee veci mam celkom rada, som zvedava ake budu v tesco vypredaje, urcite nieco pokupime, videla som tam krasne menzestraciky na traky a svetriky, uvazujem, ze z nich pokupujem tak 80, budeme mat na jesen...

zuzu1980
27. dec 2009

tilly, ty si odvazna, ze kupovat oblecko na jesen... ja sa neodvazim odhadnut aku velkost bude nosit o mesiac 😀 teraz ma 6 kg a 60 cm, a kludne nosi oblecko 74cm a je mu dobre, a tiez niektore kusky 5-8kg su mu male aj na dlzku aj na sirku, nechapem ako to siju !!!

mayka
27. dec 2009

baby este ze si vieme poradit kedze mame podobne problemy a rovnako stare deticky. 😉

zuzu dakujeme za pochvalu. 😉 vsetky nase deticky su na zjedenie a velmi sikovne.nas tak si uz drzi hlavicku a obzera sa kade tade ked ju mam na rukach. aj ked ju dam na brusko tak dlho vydrzi kukuckovat.

inak my mame uz dobre spinkanie v noci. iba so zaspavanim je problem.

tilly ja som videla npbve pyzamka s disney mlotivmi v tescu tak som hned kupila. bpdynka a pyzamka kupujem len tam. su kvalitrne a peknucke. a teraz dostali aj nejaku novu kolekciu ostatnych veci. ale moc som to nekukala.

inak to je dobry napad kupit vo vypredaji veci na dalsiu zimu. len aby som velkost trafila, kedze neviem ako rychlo porastieme. Ale taku 74 urcite uz na jesen oblecieme.

strapco13
27. dec 2009

mayka..to vyzera na seboreu..naolejcekovat vlasky a vycesat..a repik nepokazi skoro nic..ale pozor..kamilky a repi ked sa piju vo velkom mnozstve tak vysusuju sliznice

zuzu..aj tak vsetko siju vietnamci a cinania..nie som rasista..raz som si kupovala take cervene gate a skusila som XL a boli male..tak hovorim tomu sikmookemu predavacovi /nenadavam mu/..ze chcem vacsie..on ze nema ale donesie..tak po 10 min..obehol cely trh 😀 😀 mi doniesol M..kukam nanho, ze ja som chcela vacsie..a on /citujem/: vyskusaj, dobre budu, my divne sijeme cisla...a boli mi naozaj dobre.. tolko k cislovaniu

tilly
autor
27. dec 2009

hm a cherokee veci sa odvážim kúpiť, ale iné nie, napr. z ca máme jeden svetríček a je to 74 a teraz mu je dobrý... ostatné máme 62 a 68...

zuzu1980
27. dec 2009

presne, vseko siju cinania... ale ked napisu ze od 5 do 8kg a 6 kilovemu dietatu to nenavleciem ani nahodou. A niektori zase zabudaju ze deti nosia plienky tak na dlzku tela su tie pyzamka kratke.

Ja mam cherokee pyzamko z tesca zo svk co je 6-9 mesiacov a je mu teraz dobre, a mam este jednotiez 6-9 mesiacov a je velike... takze aj tam je to vselijake. Ale kvalita je dobra, peknucke su.

to co je ocislovane podla mesiacov, na to uz ani nepozeram, uz len od oka podla velkosti 🙂

zuzu1980
27. dec 2009

strapco 😀 este ze si to sam priznal ten predavac 😀 😀 😀
ja som raz chcela na mileticke na cinskom trhu kupit kratasy pre seba, omylom som chytila do ruk panske trenky, akoze spodne pradlo, a chlapik ma zacal presviedcat ze to su damske kratasy, ze nech ich kupim... akoze s dierou v rozkroku na curanie... az taka blba nie som, ale nanutia ti hocico !!! 😀

tilly
autor
27. dec 2009

chceli sme ísť na výpredaje do viedne, ale neviem kedy začínajú...

mayka
27. dec 2009

zuzu to mas pravdu. ja som malej kupila cherokee overal zimny a je jej dlhy a uzky. Cize na prd. 😠 A taky je krasne - pisu vlkost od 0-3 mesiacov. Inak ja som teiz z tych velkosti blbec. Niektori vyrobcovia maju cislovanie 56,62,86... a niektori ze o-3 msiace, 3-6 mesiacov atd. No fakt sa to tazko kupuje. Hlavne cez internet vsak ano.

inak dens davali na jojke zaznam o vypredajoch v obchodm. Ze ludom uplne sibe a saleju. No to teda nemam chut tam ist. 😒 Este veru pockam a pojdem az po silvestri ked uz bude kazdy v praci.