icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

gabika11
27. dec 2009

ahojte, tak maly mal take suche supinka na oboci, taks om mu ich vytrela jarischovou vodou a potom natrela kremikom do chladu a nema to tam. Inak, tie co kojite, davate si pozor na to co jete? lebo ja ani velmi nie, aj suhajdy cokoladove jem a malemu zatial nic nie je klop klop klop.
Co sa tyka tych veciciek tak v HM maju krasne a kvalitne vecicky, v CA maju mensi vyber pre malinke deticky a cherokee su super, ale opalti sa kupovat, ked su v zlave.

sakura77
27. dec 2009

mayka a aj liehujes po okupkani?ja stale vsetky zahyby vytriem liehom ako nam ukazovali v porodke a vsetko je ok zatial
v hm som aj ja pokupila este pred narodenim,tiez krasne vecicky tam mavaju.. 🙂 a to som si hovorila ze nebudem kupovat,len minimalne,pretoze po kikovi mam milion veciciek a babatku je jedno ci je v modrom alebo ruzovom,ale to sa neda ked su take krasne vecicky a saticky teraz,takze uz sa mi to zacina kopit zas,ani nevynosime 😅
nam tiez uz pupaciky presli,uz ma hladucke licka zas
sofinke su teraz dobre velkost 56 a z cherokee zaciname nosit 0-3,ale aj 0-0 su zatial ok este,ale uz nadlho nie veru

sakura77
27. dec 2009

zuzu 😀 story trenkova fakt dobra 😀 a aj M vacsie ako XL sa oplati 😀

adka_praha
27. dec 2009

ahojte...
ako ste sviatkovali? 🙂
ja sa snazim uspat terezku uz asi 3 hodiny!!! a este furt mi poplakava...uz nevladzem...neviem co sa jej porobilo... 😒 desne ma boli hlava a brucho...zrejme sa mrska blizi... 🙄
mate nadherne miminka babeny... 😀

gabika11
27. dec 2009

A co sa tyka velkosit, tak pozicanekrasne bodynka malinke, 50tky, boli alemu len len,kedze sa narodil 53cm, a uz aj 62 su mu prave akurat, tak z tesca kupujem 3-6 mesiacov a teraz v zlave v HM som kupila krasne dupacky bez noziciek za 2 eurace.
A to je pravda, ze z bodyniek deticky ryhclo vyratu lebo ti co ich siju zabudaju ze deti este plienky nosia. A kosielky ani nenosime, lebo sa stale vyhrnu a bodynko krasne drzi a je vyrovnane.

strapco13
27. dec 2009

adka..nestras s mrskou..mne teda nechyba...ale je to blbe, ze neviem, kedy dojde prvykrat, sa mi nechce furt s vlozkou behat

ozaj baby mat este tu ciaru na bruchu..ja este stale ju mam, som myslela. ze v sestonedeli zmizne

didiana333
27. dec 2009

Ahojte babule,aj my už máme prvu navstevu za sebou...boli sme u starych rodičov...no hruuuza...tie babky su už take nahluchle,že som lutovala maleho,ked bol u nej na rukach... 😀
No ale erik sa spraval veeelmi slušne,aj grgnuť sa hanbil na navšteve...aj prdkať začal až doma... 😀 No jednoducho,slušák ako sa patrí... 😀 😀 😀

janka1874
27. dec 2009

strapco ja ešte tiež mám tú čiaru a o bruchu ani nehovorím tam ako keby ďalšie bábo bolo 😀 😀 😀 😀
a mrška mne pri prvej prišla po 3 mesiacoch tak som zvedavá kedy to bude teraz ale aspoň ste mi pripomenuli že je dobre dať si vložku do tašky pre prípad 😀 😀 😀

zuzu1980
27. dec 2009

aj ja mam este ciaru, dufam ze do leta zmizne 😀
a mrsku dufam ze este dlllllho nedostanem, ale ved kojime, tak snad este nie !!!

adka_praha
27. dec 2009

no baby ja sa citim uz par dni ako ked som mala mrchu dostat pred tehu tak uz len cakam...alebo skor ona caka kedy pojdem niekam a zabudnem si vlozku dat... 😖 😅
akurat kukam pre malu na nete nejake hracky a hladam nejaky pekny kolotoc nad postielku ale nie nakrucaci ako mame my ale na baterky, bo pokial moje vedomosti siahaju tak ma zabavit terezku a nie mna (bo ho musim co minutku-dve nakrucat, lebo dohraaa)... 😠 takze mi je houby platny...a nemozem nic najst schopne...nasla som macka pu ale toho mm nechce v chalupe vidiet... 😅 a uprimne ani ja ho moc nevyhladavam ale ten kolotocik sa mi pacil... 😀

strapco13
27. dec 2009

adka..my mame nakrucaci..nastastie maleho fascinuje len par minut, to este ani mne neleze na nervy nakrucanie a ta hudba..viac maleho fascinuje hrazdicka

adka_praha
27. dec 2009

no nas skor ten kolotoc bo sa to hybe...hrazdicka ju prestala tankovat, ked som neni pri nej... 😅

zuzu1980
27. dec 2009

ten nakrucaci kolotoc som pouzivala len pri prebalovani, tiez uz ma prestalo bavit nakrucat a nedavno sa ten klucik zlomil uplne, takze uz je mi kolotoc uplne naprd 🙂
z hrazdicky ho najviac bavi slniecko ktore hra hudbu a blika, ale obcas buchne aj do zvieratiek...
ale to blikajuce cudo moc nezapinam, lebo ked som na to minutku pozerala s nim, tak ma rozbolela hlava 😝

adka_praha
27. dec 2009

terezku hrazdicka akosi moc nebavi tak sa idem zblbnut z toho nakrucania furt..hlavne ked si chcem daco aj porobit a naucit ju aby aj sama chvilku vydrzala...strasne sa stala na nas zavisla aspon co sa tyka hrania...uz sa vobec nevie sama zabavit... 😒

mamacat
28. dec 2009

aj my mame nakrucaci kolotoc, hnede opicky, a je sucastou nasej vzydoby izbicky na temu opice🙂 zatial leo v postielke nestravi vela casu, spi este stale vo svojej mini postielke (taka mensia verzia cestovnej postielky na ktorej sa da dat jedna strana dole a pripevnit k velkej posteli). (on v nej spi sam v hostovskej, ktora je najblizsie k nasej spalni) a tam nema kolotoc.

ale kupila som mu par hraciek ktore ho velmi bavia- prenosnu hrazdicku ktora sa da pripevnit na hocico, a cierno-biele leporelo ktore mu dam bud do postielky alebo na deku okolo neho a on sa na to kuka 🙂

dam fotky do albumu.

inac co sa pokozky tyka. tak chudak leo mal asi vsetky kozne problemy co novorodenci maju- supanie, akne, mastna pokozka, suche flaky nad obocim, zlte lupienky na hlave, draplave licka... este stale bojujeme so suchou pokozkou hlavne na lickach a nad obocim, na hlavicke pod vlaskami tiez. hlavu som mu natrela olivovym olejpm a potom vycesala, to pomohlo trochu ale asi to budem musiet opakovat. na licka som zacala davat krem od weledy. (neviem ci mate) zapareniny mava tiez aj za uskom aj v podpazusi, ci medzi nozkami. hlavne sa snazim aby vseto mal vzdy suche. jedno stastie je ze zadocek ma OK. zaparuje sa len zriedkakedy. jasminka s tym mala problem v podstate cele 2 roky co nosila plienky. vyskusali sme tusim kazdy krem na to.

mrsku som minule dostala tusim po 9m, ked sme zacali jest uz hlavne prikrmy a menej MM. teraz dufam ze to bude tak isto. zacala som brat HAK pre kojacie, pre istotu 😔

adka_praha
28. dec 2009

my sme mali len trosicku supinky na hlavicke a v oboci...inak nas vsetko uspesne obchadza... 😉

deina
28. dec 2009

Ahojte. 🙂 Len tak zbezne som si vas precitala, nejako niet casu byt tu castejsie... Maly posledne dve noci vstava len raz okolo druhej, ale potom nie a nie zaspat, zase je hore a nic. 😖 Ale mam taky pocit, ze ked uz zhasnem uplne svetlo, zaspi, aj vcera tak zaspal. Tak bezim k nemu, zhasnem a zalahneme. Papa 😅

tatuska1
28. dec 2009

ahojte babule no a mame po sviatkoch 😝 obzerstvo sa nekonalo ale tak normalka ranajky obed vecera no mm si doprial aj za mna 😀 tak nasa ninuska ma jeden den dobry druhy urevany ale da sa a noc stale tak isto napapame ked sme unaveny hned zaspime a ked nie tak kukame a kukame no zaklad je ze neplackame .nastavena je ako hodinky kazde tri hodky hami hami 😀 no proste hlados.pisali ste o vecickach z tesca aj my ich mame a ja som spokojna aj ta bundicka krasna co je v albume je z tesca a ma plno veci co som jej tam pokupila a este aj z H&M a C&A ma prekrasne vecicky co dostala od krsnej a aj co som jej ja pokupila len jej to uz musim obliekat lebo nam z toho vyrastie tak teraz sme chodili cele sviatky po navstevach tak stale mala daco ine krasavicka 😵 😵 😵 😵
my mame kolotoc znacky chicco ten ma aj ovladac cize z postele ho ovladame super vecicka ziadne nakrucanie a vstavanie 😀 😵

mayka
28. dec 2009

dobre ranko,
co este spite? 😀
DEina zeby sa Matkovi upravil rezim spinkania?

Tatuska, veru aj ja mam zopar kuskov pre nasu slecnu co ani poriadne nemala na sebe. Ja sa uz tersim na jar a leto kedy ju ozaj budeme moct paradit a bude to aj vidiet. Lbo v kociku je to sumafuk.

Aj my mame kolotoc od fischerprice. Mam ho tusim aj v albume a tiez ma to dialkove ovladanie a aj osvetlenie. Ale kolotoc sme este nenamontovali lebo mame zatial len kolisku a na nu to nevieme uchytit. Tak jej pustam len hudbu na spanie. Hra to v kuse tusim 20 minut a je tam 5 roznych piesni. No v januari uz chcem poriesit postielku tak sa tesim ked jej to namontujeme. Doteraz aj tak moc hracky nevnimala az teraz zacala. Uz do nch aj tuka ruckami.

Baby z BA, boli ste uz niektora pozriet v tom novom obchode Brendon v Raci? Ako to tam vyzera? Oplati sa tam ist?

tilly
autor
28. dec 2009

ahojte

mayka, ten brendon je strašne predražený, nebola som tam síce, ale mama tam kúpila taký monitor so svetielkami za 34 eur a v dráčiku ho mali za 25...

my máme strašne veľa oblečka, ani to nestíhame nosiť, už som aj dosť veľa vecí vyradila, neviem čo s nimi, mám to dať na mmb? alebo čo?

zuzu1980
28. dec 2009

Ajojte,

deina, ked ti nechce v noci spinkat, skus mu dat ciapocku cez oci uz ked papa... Nas Adamko je sice z ciapky zurivy, ale potom ho viacej zaujima papanie a pri papani zaspinka a nekukuckuje 😀

Co sa tyka oblecka, ani my nemame sancu vsetko vynosit. Hlavne tie nohavice co od kazdeho dostane, ze 3-6 mesiacov a uz teraz su mu len tak tak... Ale uz 2 dni nam nekuria tak ho musim obliekat a tesim sa ze aspon vynosi vsetky tie teple bundicky a svetriky. A v tejto zime uzasne spinka, vzdy ho riadne zababusim do deky a potiahne poobede aj 5 hodin vkuse, vzdy po hodinke zase zaspi. A v noci uz len na 1 zobudenie, huraaaaa !!!!

Inac zase mame to rastove obdobie, maly papa kazdu hodinu a pol, teda ked pave nespi. Ide ma porazit... dufam ze to skoro prejde !!!

dida81
28. dec 2009

Ajojte, my sme konecne v piatok zacali chodit von .. tak som rada, že aj ja sa prejdem a aj mm je domka teraz tak chodime spolu, potom vždy nejaka navstevka pride.. 🙂 . aspon sa nenudime. Ved teraz je také navstevne obdobie ... 😵
Pozdravujem vás aj vase kwasne dietky a pekny večer 😀

tilly
autor
28. dec 2009

dida, prečo tak neskoro ste začali chodiť von?

my máme už 5,9 kg... 😕 no a uspávaj to na rukách

adka_praha
28. dec 2009

caute baby...my ideme zajtra na poradnu tak som zvedava kolko budeme vazit my... 😀 krpec si akosi zvyka spavat na rukach...nejake rady ako to zarazit este v zarodku???? 🙄

strapco13
28. dec 2009

adka...nas cez den zaspi pri nas na gauci vo fusaku aj sam, v noci po kojeni, si s nim lahnem na valendu pod deku, zhasnem, do 10 min mi spi..cize je na rukach, ale lezime, takze ho nemusim nosit...ale vraj do 3-4mes. nevadi ako dieta uspavame, potom treba robit rezim..no lahko sa to povie

strapco13
28. dec 2009

pridala som fotky z kupania..milujeme sa kupkat..uz sa tesim, na jar s nim planujem chodit plavat

adka_praha
28. dec 2009

strapco no ved prave ze ked teraz budem nosit na rukach ak ako vymaknem ten spravny cas na odvykaciu kuru a ked nevymaknem tak my ruky odpadnu, lebo nebude terezka vecne vazit len 4 kila...a celkovo ma z toho ide trafit, lebo doteraz pekne sama zaspavala a teraz zacala vymyslat...a mna ide trafit slak, bo dost co som na nu v podstate sama, doma drahy akosi tiez hovno spravi (sorry za vyraz) a mna to desne vytaca...uz ma nebavi kazdu jednu debilinu mu vraviet nech spravi (to je len same umy riad, utri riad, vynes smeti, uprac si po sebe a podobne)...teda niezeby vsetko hned po sebe naraz som mu vravela ale ked nic zrazu sam od seba nespravi tak uz sa citim ako policajt a potom sa to odraza na mojej nalade a najhorsie na tom je to, ze niekedy ked sa mala poslednou dobou zobudi, tak si uz nedokazem povedat, ze jeeej slniecko je hore ale no "super"... ☹mam tu toho plne kecky...

dakujem za vypocutie... 🙄 😅

adka_praha
28. dec 2009

strapco aki ste kraaasni v tej vanicke... 😀

strapco13
28. dec 2009

adka..nakrm malu, namaluj sa oblec sa a vypani von s kamoskami na hodku dve a malu nechaj tatovi na starost a napis mu zoznam povinnosti, s tym, ze kolko toho nespravi, tolko mesiacov nebude sex 😀 😀 /alebo iny trest/
musi ti pomahat..ved je rovnako rodic ako Ty...nie si jeho sluzka ale zivotna partnerka, tak nech sa schopi

moj mi pomaha..takze trestat nemusim

k tomu zaspavniu..daj ju do postielky a sed pri nej, ked sa zacne mrvit, pohladkaj ju, chyt za ucicku, tisko sa jej prihovor, ale neber na ruky, do postele k sebe..dieta zaspi, unava nepusti..jedine, ze by to preslo v nenormalny plac..vtedy okamzite na ruky a mojkat..ale potom skusit znova uspat..ale este mesiac by som pockala..raz sa dieta nauci spat aj same

strapco13
28. dec 2009

a pokial mas ty zlu naladu..mala to citi, nevie co sa deje a preto sa pyta na ruky a vymysla..ine zatial nevie..citi napatie a inak sa nevie ukludnit..len v mamkinom naruci..hlavu hore..na rande pojde sama...haha a vtedy by si s nou chcela byt nie 😀 😀