Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
ukulembo..pekny sobik 😵 😀 😀
strapco, ja nie som zo Senca. Sice tam mam trvaly pobyt ale neviem si to zmenit v profile. Ja byvam v Zalesi pri Ivanke pri Dunaji. No vrany sa tu otacaju. Aj tinaa tu byva ale este sme sa nestretli. Akosi nebolo key kedze ja som bola invalidom dlho. Ale dufam ze ju stretnem niekedy na prechadzke.
ukulele, zlatunky j maly Simonko. Na spapanie. 😀
Ahojte mamainky, som dobra... po 40 stranach zistujem, ze nova temicka... Vsetky vas zdravim aj ked necitam a nepisem 😉
ahojte, my sme boli dnes na veľkej prechádzke v meste, aďuško bol poslušný, museli sme sa síce staviť v reštike na večeru, aby som mohla aj aďka nakojiť, ale potom nespinkal, som mu dala strechu dole a kukučkoval na svetlá, dosť dlho vydržal, potom ho už premohol spánok... potom sme boli v obchode, tam som ho dala len v autosedačke, zobudil sa a celý čas pozeral, strašne zlatý bol, len dúfam, že nemal moc zážitkov, lebo potom strašne zle spí... a mm zbadal bugaboo a povedal, že čo takto vymeniť kočík 😀 tak sissinka, hartan bude asi na predaj 😀
ahojte... tak sme boli na poradni a ta moja mala salamka vazi uz 4 a pol kila... 😀
akurat ladujem parky a vychutnavam si chvilku ticha... 😅 terezka spinka jak polienko a manzel spi vo vani... 😀 ale asi budem hnusna ale za to ako "pomaha", ja mu tiez "pomozem" a mal si nastavit budik, ked vie ze tam skoro vzdy zaspi... 😠 😅
dnes som spravila nalet do tesca a kupovala a kupovala a kupovala pre terezku vecickyyyy... 😀 jaj ake nadherne veci maju teraz... 😀 kupila som jej aj jedny take mini tenisky...su sice chlapcenske ale to voooobec nevadi...su uplne uzasne... 😀 modro-sive...ved nemusi mat vsetko len ruzove... 😀
a pofotila som ju trocha s bekou, tak to potom hodim do albumu... 😀
Ahojte babebnky
boli sme dnes na poradni a mame rovnych 4000g, tak sa tesim tomu ze priberame a vsetko je tak ako ma byt..
Dnes sme stravili takmer 4 hodiny v optime, mala krasne spinkala, tak sme si konecne pochodili po butikoch a kludne urobili nakup....A vcera som sa bola po dlhej dobe korculovat na lade a manzelik kocikoval malu..tak sme stravili pekne dva dni... 🙂
ahojte,pridala som fotečky...
ahojte babulky 😀 som tu dlhšie nebola ale sem tam vas počítam 😉 😉 😉 my už konečne priberáme tak ako sa patrí včerajšia poradna 56cm,4900g, veselo si blaboceme, jedujeme sa na brušku, pekne sa hráme s hrazdičkou a sledujeme hračky. Pekne papame aj kakame a dokonca už mám stály režim, takže pekne spinkáme.
ja som tiež prisťahovalka a pri kočíkovaní som sa pár krát usmiala na ostatne mamičky a na druhý krát už sme sa dali do reči, je to lepšie ked človek nechodí sám, my teda bývame vonku aj 2,5 hodky tak je dobre ked môžem s niekym kecať 😉 vodičák mám ale tiež nejazdím iba nevyhnutné a s malým som este sama nebola ☹ ☹ ☹
chcem sa poradiť či dávať očkovať proti roatavírusom???? 9.2. nás čaká očkovanie v 3.mes a plus toto by sme mohli a neviem či áno alebo nie??? výhody a nevyhody, prípadne nejaké nežiadúce účinky, alebo niečo kde sa o tom dočítam viac, dakujem 😉
😉 ahojte novembrovky... chcem sa poradit... myslite, ze sa uz deticky teraz vedia potit? Resp. odkedy maju uz dobru termoregulaciu? Vsade citam nieco ine...
A pouzivate cumliky? Ake typy? Mne Tami cumlik odmieta, stale ho vypluva. Keby bolo na mne, tak jej ho ani nedam, ale celkom dobre jej zmiernuje reflux a zahu, ked prehlta slinky... inak by bola najradsej nacucnuta na mne 😉
kessy ja nad tym tiez rozmyslam, ci ano alebo nie...my ideme 2.2...
pudo davas jej klasicky cumel ceresnovy alebo nejaky tvarovany?
adi - ja sa jej pokusam dat NUK - silikonovy ortodenicky...ale ona ho vobec nevie cuckat a vypluva ho do dialky
nuk nesedi ani nam..mam aj flasu s tym a nechce to...a s ostatnymi nema problem... 😉
hmmm....ze by som skusila kupit iny? vcera vecer sa mi ho podarilo jej nanutit, pocuckala po kojeni a zaspinkala super, ona musi zaspat skor ako ju zacne palit zaha - vtedy ju dokaze prespinkat... a aky cumlik je este ok? Mam, babynova???
didiana maly ja krasny... 😀 a ze usmev...nasa terezka ked vidi fotak tak sa okamzite prestane smiat... 😅
pudo podla mna to je uplne jedno...bud stav na klasiku a kup ten s ceresnou alebo my mame tusim ten mam...neviem isto...ono ten cumlik je taky plochy a na com sa smejem tak je na nom z hora aj z dola taka akoby protismykova uprava... 😀
pudo, mne sa malý potí... a cumel aj u nás 0 bodov 😠
ahojte 😉
pudo, cumlik u nas tiez nehrozi, ked som mu ho dala do pusy, zacalo ho napinat ako na vracanie, krutil sa a nakoniec ho vyplul. to iste bolo aj pri Samkovi. Ten bol "bezcumlovy" skoro rok a po roku mu zacal chutit a zbavili sme sa ho az ako 2 a pol rocny 😒 takze Riskovi uz teda radsej nedavam, ale tym padom som jeho cumlik ja 😀
tilly, urobis mi specialnu cenu? 😉 😀
mayka, ako si sa rozhodla s tym vakom? inak, ja som ho vcera skusila otestovala a Risko mi tam zaspal a da sa v nom aj normalne a v klude nakojit, co bola parada 🙂
Erik má cumlík celkom rád,ale iba niekedy...večšinou ked je hladny,tak na chvilku ho s ním zabavím,zakial mu urobím papať...Ale musí byť kaučukový,lebo silikonový ho napína na vracanie. baby,chodíte s detmi von aj ked je taketo skarede počasie? Neviem,či ho mám zobrat na prechadzku alebo byt radšej v suchu doma.... 😒
sisinka vezmem ho. Lne sa musime dohodnut kde ho prevezmem a kedy. 🙂 Neviem v ktorej casti BA byvas ale mne by to celkom vyhovovalo v Avione alebo v tescu na Zlatych pieskoch. Ale skus popripade navrhnut aj ine miesto. 😉
tilly porad mi nejaku bugynu na leto. 😀 Ty si skusena kocikarka. 😀 😀 😀
didi, my chodime von pokial nie je pod -4 tak ideme aspon na terasu na hodinku dve. Malinkej sa dobre spinka vonku.
a my cumlikujeme asi 2 tyzdne a furt jej ho teraz len podavame lebo jej vypadava a potom vresti ako pavian. 😀 Ale predtym plakavala viac tak to neriesim. Mame cumliky od Avent. A tiez ju niekedy napne z neho.
ahojte, zdravim vas vsetky..
mayka o akom vaku tu so sisinkou tocite ? ja tiez uvazujem nad nejakym 🙂
ahojte babulky
tak aj my mame za sebou poradnu,mame uz 4210g,mala je uz riadna šunčička 🙂 aj nas pochvalili ako pekne rastieme a doktorka ked zdvihla malu aby zistila ako s hlavickou tak drzala v sede a obzerala sa na obe strany,tak bola dalsia pochvala,ze to robia trojmesacne deticky 🙂
kesy ja dava aj proti rotavirusom,vybavime to pri tom povinnom ockovani-je to na lyzicke,takze ziadne pichanie navyse
pudo a potot sa potia urcite,my sme minule boli na nakupy a mala bola dost naobliekana,muz v aute prikuril a ked sme prisli domov bola total upotena...
my dudulkujeme tiez
jaj,akurat ju mam tu na kolenach.jake usmevceky na mna hadze 😅 😅 baby ze je to zlate ked tak na nas kukuckuju jak na panbožka 😀 normalne si niekedy myslim ze ma zhypnotizuje jak ma sleduje 😀
sissinka, musím si najprv to bugaboo omrknúť a potom predám vip, ale ja ho mám komplet aj s adaptérom a sedačkou...
fakt, aký vak? my síce fičíme na mdc, ale uvažujem nad šatkou alebo niečim ľahším, v čom by nebolo v lete tak teplo, lebo v mdc sa potíme obaja...
didi, my chodíme von za každého počasia 😉
sakura, že 4210 a šunčička 😀 my máme skoro 6kg... 😅
mayka, práveže to ešte neviem 😅 ale dám vedieť, keď prídem na niečo vyhovujúve, inak sú dobré golfky inglesina zippy, len ja nechcem golfkové rúčky, ja chcem spojenú rúčku...
ahojte kocky,
ortodonticke cumliky su az od 6 mesiacov, preto vam ich mozno nechcu papat
my uz tiez blaboceme-rozpravame 😉 a uz aj nahlas sa smejeme, moc sa tesim, mala je sikulka 😵
a uz som aj prisla na to, preco niekedy vecer srdcervuco place - neda sa jej zaspat ☹ ale ten plac keby ste poculi... snad to pominie.... rezim neviem ci mame, nejaky ano, ale zeby vsetko presne na hodinu sa neda povedat...
vsetko dobre do noveho roku vam vsetkym zelam, hlavne nech ste spolu s babatkami zdravucke 🙂
monkey,
ja som chcela ten tikamak od red castle a sisinka sa ho zbavuje. 😀
http://www.forbaby.sk/doplnky.php?id=8&product=92
Terezka vyzaduje nosenie tak jej to doprajem teda. 😀
A niekedy sa tak jeduje az sa spoti na hlavicke. 😅
tilly tak zistuj. Mne sa zatial pacia maclareny aj napriek tomu co sa o nich popisalo. Si myslim ze stat sa to moze na hocijakom kociku. A este asa mi pacil tento ze je taky lahucky a krasne vyzera ale ci je prakticky netusim. http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
Ale pozeram aj ten inglesina zippy a je super. Musim si ho dat medzi oblubene polozky aby som na neho nezabudla. Sa mi paci v tej farbe 03
http://www.babytrend.sk/inglesina-golfovy-kocik...
Inak aj nam sa sem tam podari nieco "povedat" ked place tak vela krat vyda zvuk podobny ne ne ne. 😀 A dnes ze ma ma ma. Alebo aga aga. 😀
AJ nas place ked je unavena a nevie zaspinkat. Vtedy reve jak pavian chuda moje. Dnes mi zaspala ani som nevedela ako. Uplne super.
ozaj kocky co chodite nakupoat do Rakuska. Neviete ci sa tam oplatia kupovat plienky pampers? Teda ci je ta cena o dost nizsia. Rozmyslam zeby som vybehla aspon do Hainburgu. Tam je tusim nieco ako DM drogeria.
inak zippy som poradila susede a ona je maximálne spokojná... ale to sme ho zohnali v nekutočnej akcii v maďarsku ešte keď bol taký dobrý kurz, takže vyšiel na 158 eur... no nekup to...
mayka, kupujem pampersky v hain v bipe, s bipakartou vychádzajú na 13 eur na balík, ale pozor, je tam menej kusov, vychádza to na jednu plienku o trošililinku drahšie, ale určite sa oplatia, sú úplne iné, keby boli aj o viac drahšie, určite budem kupovať radšej tie v rakúsku, teraz som mala 2jky slovenské a každá druhá bola buď presraná alebo precikaná... tieto rakúske mi neprecikal ani jednu ani neprekakal a veľmi sa oplatia vlhčené obrúsky pampers, vychádzajú na 1,50 alebo 1,75 podľa toho, či majú akciové, kde minieš body alebo nie...
no a keď budú príkrmy, tak mávajú raz za dva mesiace, prvý pondelok, utorok, stredu v mesiaci 20% zľavu na stravu 😉 teda na hippky, kaše a tak...
idem pokukať aké sú vlastne športiaky...
sakura ze ako na panbozka... 😀 mna moje dietko ignoruje...ja som pre nu asi ta posledna varianta zabavy, bo kuka vsade mozne len nie na mna... 😅 😀
bleelka vy sa uz rehocete?... 😀 to je kraaaaasne... 😀 aj ja chcem uz pocut hlasne rehlenie... 😅
inak ako idete silvestrovat? ja som sa rozhodla pachat zajtra obzerstvo... 😅 😀 som si spravila syrovu roladu, este zajtra spacham par chlebickov, odstavnim pomarance a poobede ma uz nehne z gauca, teda samozrejme okrem toho ked bude terezka vyzadovat pozornost a samozrejme krmenie a prebalenie... 😀 ale tak sa pokusim si vynahradit hekticke vianoce... 😀

ukulembo..mna to teraz ucil brat..jednoducke...vkliknes na start..tam si niekde v ponuke najdes malovani alebo skicar..das otvorit ten obrazok, ktory chces a potom hore v ponuke si najdes roztiahnut alebo skosit..zmenis tych 100 % na 50% a ulozis pod inym menom /aby si neprisla o original/ a mozes sem ukladat
idem kuknut fotecky