Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
cipuska skus na fore su sukromne skupiny a tam najdi november 2009 a tam sme
😉
Ahojte, budem rada ak budem môcť s Vami komunikovať na súkromnom fóre, zaregistrovala som sa len teraz, ahojte.
ahojky Stani 🙂
ja sem zajdem sice casto, vsetko citam, menej pisem... hihi
ale vitaj 🙂
bodzlomu už sme v súkromnej 😀 kuk tam
uz som tam 🙂 🙂 😵
cipuska, ide ti to, lebo ty tam mas medzeru v nicku, tak ci som ta zadala spravne 😉
bod zlomu - ja som tiež stále čítala, ale ako som už napísala Tilly, mám dve deti, do konca tehotenstva som pracovala a popri prvom synovi Maťkovi som nemala moc času prispievať, druhý Miško sa narodil 6.11.2009 a tak som spolu s Vami všetkými prežívala starosti a radosti. Budem preto rada ak sa s Vami budem môcť stretávať aj na súkromnom fóre, ak súhlasíte, napíšte ako sa tam dostanem, už som písala Tilly,
Teraz malý spinká, za chvíľu budem musieť ísť po staršieho do škôlky,
zatiaľ pá
ahojte, vy už ste v sukromnej téme? môžem sa aj ja pridať?
kwatka, si tam
stani, dohadujeme to 😉
ahojte som tu nova a rada spoznavam niekoho kto mi mozno aj poradi..mam chlapca narodil sa 30,11 a chcem sa spytat ci je normalne aby som k nemu v noci vstavala aj osemkrat..a papa iba dva krat za noc kedze kojim..ale stale chce otocit alebo cumel a ide mu asi o to ze chce zistit ci som tam ..co mam robit?
no monicka s tymto ti neporadim lebo moja mala sice chodi spat neskoro o takej 22-23 niekedy ale potom spinka až do rana.... ale niekde som čitala že to može byt uzkost neviem ako sa to presne vola nespomeniem si.... može sa prejavit už okolo piateho mesiaca a aj neskor..... možno tvoj drobcek len chce zistit či ma maminku pri sebe, tak ako pišeš
je to normalne a ked sa ti nechce k nemu vstavat, daj si ho k sebe do postele a bude lepsie spinkat
no tilly ti dobre poradila, skus ho dat k sebe do postele, bude citit že si pri nom aspom to vyskušaj či sa to zlepši
alebo ak sa ti da, presunut postielku ku posteli aby si nemusela vstavat ale mala ho hned "po ruke" a aby si nezvykol spat s vami v posteli... 😉
ja by som to tiež riešila presunom postieľky ak sa to dá
ale čítala som aj možnosť uložiť dieťa spať na mamino tričko nech stále cíti vôňu ale nemám odskúšané len som to niekde čítala že niektoré deti potrebujú stále cítiť vôňu maminy
No tak toto neviem...náš nikdy nechce byť s nami v posteli...on len u seba a s kolotočom sa vadí aj v noci... 🙂
ahojcek, zevraj ste zalozili sukromnu temu? napisete mi, prosim, ako sa k vam dostanem? Dakujem.
monicka, mozno je nervozny a idu mu zubky... aj my sme mali take obdobie asi mesiac, ze som vstavala kazdu hodinu aj ked papal iba 1x. Zuby to neboli. Preslo to same, teraz pekne spinka...
ahoj gabi že sa ukážeš 😉
gabi, nemas pristup? v sukromnych temach si nas najdi. ak sme na teba zabudli, tak rychlo IP tilly, ona ta prida
no aj Viki sa teraz častejšie budila no uvidíme aká bude táto noc ale nebolo to až 8x
monicka suhlas s tilly, my obcas tiez mame podobnu noc, zvycajne to po tretom raze vzdam a nechame si ho medzi sebou 😅
viem, ze uz malo prispievam, ani vas nestiham uz citat, mam co robit pri dvoch deturencoch. Janka, obdivujem, ako to vsetko stihas 😉
a vecer zvyknem pri poslednom kojeni pred psanim s davidkom zadrichmat, co som tak unavena ako vol 😀
tilly - díky, ja Vás chápem, ak sa tam nedostanem nič sa nedeje, majte sa
ahojte, tiež by som sa chcela pridať... Nepíšem tak často, málokedy sa dostanem na net, ale snáď sa to zlepší 🙂 .Tiež mám novembrový poklad 😀
Vitaj mia,že sa aj ukážeš... 😀 Ako rastie Miško?
Ahoj didi, Miško rastie - váži 8,5 kg!!! Je to ale veľký nezbedník, nič pri ňom nestíham. Včera sme mu kúpili stoličku na krmenie - v IKEI, lebo ležať už nechce, to ho nebaví, pretáča sa iba od jedu - keď je nahnevaný - to ti má toľko sily, že sa aj pretočí, ale inak je lenivý 🙂. tak čakám, že do mesiaca už bude asi aj sedieť, lebo keď leži v lehátku, tak sa sám dvíha do sedu... Ale lehátko máme požičané - je "len" do 9kíl, tak ho už musíme vrátiť, aby sme ho nezničili 😀 . Už papáme zeleninku - na obed mrkvu, zemiak, dnes ideme na brokolicu, tak som zvedavá, aká bude odozva. Ale je to veľký papkáč, tak počítam, že sa po brokolici len tak zapráši. No, chvíľu som pri notebooku a už na mňa vykrikuje - on totiž nemá rád, keď sedím pri počítači a nevšímam si ho 😝 . A vy sa ako držíte? Erik poslúcha?
no z brokolice to budu inééé rany...malý ked jedol ,tak prdkal ako rušen... 😀 😀 😀 ja mám drobca na kolenách a tak píšem,len nevydrží dlho... 😉

pomooc tu u6 nikto nieje a ja vas emožem najsť