Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Sakura, ajkaag veru asi sa na nas dohodli. My mame celkovo teraz to spanie cez den take nejake popsute 😖 . Ale dnes som teda vynimocne unavena. Ruky mam uz z nej vytahane ako opica. Uz sme boli aj vonku a nic. Pospala 10 minut a koniec. Teraz je na balkone v kociku a vykecava sa tam, na spanie to veru zatial nevypada. Ja musim teraz este odsavat a taaaak sa mi nechce. Radsej by som si do oka pichla.
gabika krasneho drobceka mas 😵 . Vy tu mate vsetky take tazke babetka. Ta nasa je oproti nim ultralahka 😔 . A rady svokruse radsej nepocuvaj. Ja sa inac tiez niekedy dobre zabavam, ked mi "radi" bud mama alebo svokra. Minule sa ma pytali, ze co "nezrobim na noc malej trochu krupice do mlieka" 😀 .
45 min hlasim, ach jaj ☹
Samozrejme ze ju nepocuvam,to by som mu ale dala... ☹
My dnes tiez malicko spime.hodinku a pol.
ze malo---my davame polhodinovky ☹
toto komunikovanie v 2 témach je iná sranda
nikdy neviem čo je kde 😀
strapco to teda, mna by dnes ako potesila 1apol hodka? 😅
janka aj ja si musim pozriet vzdy predosle prispevky, aby som vedela ze o com tocim 😅
teda, vy mate ine vahy 😉 - moj Vladko ma nieco cez 6 kg - ale so spankom je na tom podobne - doma slaba polhodinka, ale vonku to dnes potiahol na 1 apol hodiny... 😉
ja som to zratala dokopy baby 🙂
mima aj nasa Ema je taka lahka 😅 .
janulka - nepoužívaj pojem " lahka" pri svojej dcerke 😉 - hovor, že je to buduca modelka - což ja o svojom synatorovi nemožem povedat - modely by asi mali mat nejake svaly 😀 😀
Tak to mas pravdu "lahka" znie fakt divne 😀 .
Boze, bola u nas svokra a sa ma pytala, ze kedy som dala dnes malej prikrm. Hovorim, ze tak okolo jednej. A ona ze ako to ze o jednej, ved obed je o 12tej. Hovorim, ze mala ale nebola o 12tej hladna a ona, ze to nie je podstatne ci bola alebo nebola hladna, ze decko ma mat prisny rezim a ze ona davala jest mojmu muzovi o 6tej, 9tej a o 12tej obed atd. A som sa jej opytala, ze co robila ked o 6tej este spal a ona, ze vsak ho zobudila. No chudak moj manzel. Teraz si ho vazim este viac.
A stale rozprava ako moj muz nechcel jedavat. Ved sa ani necudujem ked dostal chudak najest vzdy vtedy ked nechcel.
Ahojte, som Vás trošku prečítala, janulka máš "super" svokru, je jasné že dieťa má mať režim, ale určite nie taký vojenský, je mu jedno či obeduje o 12. či o 13. a určite sa lepšie napapá keď je hladné ako nasilu,
my sme boli doteraz vonku, je krásne,
teraz malého na chvíľu prevzal manžel, takže mám aspoň trošku čas Vás prečítať, dnes som dala malému aj olovrant /jablko s banánom/
Tie svokry su asi všetky rovnaké.... 😀 ked si predstavím,že aj ja raz budem svokra...no hruuuuuza... 😅 😅 😅
didi, ale mozno nas aspon jedna nevesta bude mat rada 😀
My ale take iiiisto nebudeme 😉 😉 😉 .
asi áno ja som akurát dnes uvažovala že pre toto jediné sa teším že mám baby 😀 😀 😀 😀 😀
čafte, nas patko dnes chrapal od pol 10 do 12 aj to sa zobudil len preto ze sme sli domov bo mi nebolo dobre a potom chrapal od jednej do 3 🙂
nas patko papa UM rano cca o 5:30-6:30, potom cca o 9 vyzivu, o 12 mlieko, o 3-4 vyzivu alebo zeleninu a o 6-7 kasu. V noci vačšinou spi ale ked sa zobudi tak este UM
ahojcek baby, tak riesute prikrmy, ja teraz od soboty davam uz Davidkovi mrkvicku, od soboty zacnem aj zemiak. TO som nevedela, ze sa to prikrmovanie pri kojeni materskym mliekcom posunulo o ,mesiac dopredu. My malo priberame, tak som mala zacat davat uz skor, ale som to posunula asi o styri tyzdne neskor-
my mame poradnu az 5.5., tak sa dr urcite opytam, zatial mi vyhovuje, ze sme len kojeni, aj ked nepochybujem, ze by asi zjedol, co sa mu da, vsak ked my jeme, tak pozera na nas, krici a mlaska 😀
ahojte,my sme mali včera poradnu a malý má 8650g a 69cm.doktor nás pochválil,vraj celý tato.poradil mi,aby som mu začala dávať mrkvičku a po troch dnoch pridala inú zeleninu.s jablčkom mám počkať,aby si nezvykol na sladké.
doma,čo máme váhu,tak ukazovala,že má malý devat kilov,ale verím doktorovej.Aj si z nás dr.uťahoval,že či má mama 30%smotanu.
jej pozerám že je tu plno nových mamičiek
my ideme na poradňu 10.5 to bude mať aj Viki meniny tak som zvedavá ale to už asi aj prikrmovať budeme plánujem začať na budúci víkend presne ako bude mať Viki 6 mesiacov
no my ideme na poradnu 4.5. 😀 to budeme mat presne pol roka... 😀 som zvedava kolko vazi drobec... 😀
len nech nám pekne rastú a sú zdravé..sú to naše veľké zlatíčka 😀
male velke zlaticka... 😀
presne tak... 🙂
ahojte koceny,
no ja uz tiez pomaly zacinam studovat tie prikrmy. 😀 Ked kojim treba davat po prikrme aj vodu pit alebo staci dat cicnut z prsa? Co myslite?

deina, ale faaaakt nechodime po nociach spolocne do chladnicky na slaninu 😀