icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

mima595
22. apr 2010

mayka- nazaciatok zje uplne malicko, takže kludne nakojit dalej.... až ked ti zje celu davku, a tym padom vynechas kojenie... tak potom to jr na tvojom uvazeni....

kiara80
22. apr 2010

ahojte,možem sa k vám pridať?aj ja mám novembrový pokladík 🙂 stále vás čítam ale teraz ste tu už pomenej.Ja mám dcérku Kiarku a chcela som sa opítať či sa už vám detičky otáčaju na oby dve strani,lebo moja je dosť lenivá a neviem či je to v pohode,dakujem krásne za odpovede 😉

didiana333
22. apr 2010

kiara,mne sa Erik stále netočí...maju ešte čas,nič si z toho nerob 😀 ale je šikovný,pekne sa zahrá a má tri zuby.. 😀
Prevalí sa len na bok a obžuva hračky... 😀 😀 😀

kiara80
22. apr 2010

dakuj hned som taká kludnejšia 🙂 mi ešte ani zubky nemáme 😲 ale hádam pozdejšie ešte budu 😅

kiara80
22. apr 2010

už tu dnes nikto nebude?ešte som sa chcela opítať že do kolkých mesiacov plánujete dávať UM?stačí ked mi dá niekto aj zajtra odpoved 😀

anulienka166
22. apr 2010

ahojte zienky ja som tu nova...aj my mame maleho pokladika a narodil sa v oktobry...chcem sa spytat co take papkat davate papkat detickam ktore uz mali pol roka??dakujem 🙂

marika13
22. apr 2010

ahojte.my sme sa len pred nedávnom začali točiť na bruško.zúbky sú ešte neni,aj keď slintá a hryzie viac ako tri mesiace.
didiana to ste už pekne zubatí... 😀

janulka182
22. apr 2010

My sa otacame na brusko a predvcerom uz aj z bruska nazad na chrbatik. UM planujeme davat od 6.mesiaca lebo s tym nasim odsavanim to uz asi dalej nepojde. Ale namrazila som svoje mliecko do zasob tak, aby mala este 2 mesiace aspon 1 davku mojho mliecka denne. Baby a ake UM davate? Nasa mala Bebu ked sme prisli z porodnice (lebo som mala malo mliecka), tak rozmyslam ze sa k nej vratime. Len sa bojim, aby nam z nej nevracala ked uz je zvyknuta na moje mliecko.

didiana333
23. apr 2010

Ja budem um dávať až do roka...chcem sa vyhnuť alergiam,myslím že ked bude mať rok,lepšie zvládne prechod na obyč mlieko...Aj pri starších chalanoch som tak urobila...
My sme začali Nutrilonom a v 4mes sme prešli na FranceLait...som spokojná,chutí mu to... 🙂

sunshine13
23. apr 2010

Dobre ranko vsetkym maminam 🙂
Kiara, vitaj medzi nami. Ja planujem kojit do roka a potom prejdem na nutrilon. Starsiu dcerku som kojila 13 a pol mesiaca. Potom som skusila UM a hned na prvy sup sa chytila a vypila celu davku.
My zuby este nemame,ale uz ich citim prstom,ze coskoro sa prerezu. Moj pokladik trapia od vcera sopliky ☹ . Ani prisat sa jej vecer velmi nedalo,lebo nostek mala plny. Odsavame,striekame spray do nosa, dufam,ze dnes bude lepsie.

kiara80
23. apr 2010

Dobré ránko 🙂 Ja plánujem tiež do roka dávať nutrilon a potom uvydíme ako dalej,škoda že už nevieme o ostatních ako sa maju to dosť chýba lebo už celý rok je tomu čo som ich čítala ale teraz nič,ešte sa pametám ako tuším Deina bola zakladatelka a mala aj prvá synčeka,to boli ešte časi 🙂 ale len dufam že ešte dáké novembrové detičky ostali 🙂 predtím sme velmi ani neprispievali lebo nám stačilo ked sme si prečítali a bolo,teraz musíme čakať celý den či sa tu niekto objaví 😅 ,no ale nevadí hlavné je že sme zdraví 😅 ešte som sa chcela opítať či plánujete používať bežku lebo aj ked neodporučaju ja áno 😅

mia1111
23. apr 2010

ahojte...
ja chcem kojiť ak to pôjde tak do roka a potom uvidím, čo poradí dokina. Zatiaľ všetko poradila dobre, tak dúfam, že sa naďalej na ňu môžem spoľahnúť 😉
kiara - čo je to bežka?

kiara80
23. apr 2010

mia1111 bežka je v čom sa dieťa učí chodiť,alebo sa to dáko ináč volá 😀 no neviem neviem 😅

mia1111
23. apr 2010

kiara - aha - chodítko, u nás sa to volá že "pavúk". No, neodporúčajú, čo som rada, lebo v našom malom byte by si malý ani moc nepochodil, ja nebudem dávať... Detičky zvyknú chodiť potom po špičkách, nechám ho, nech sa sám naučí, keď príde vhodný čas. Vraj je to aj zlé na kĺbiky- to som počula....

marika13
23. apr 2010

ahojte maminy...
ja by som chcela kojiť aspon ten rok a potom uvidím...o chodítku som ešte moc nerozmýšlala,ale neodporúčajú to,tak neviem.
kiara,tiež mi chýbajú baby,čo založili túto tému,asi sú v súkromnej skupine...

kiara80
23. apr 2010

aha takže pavuk 😀 marika veru chybaju ale aspon máme teraz 1 výhodu že to máme rýchlo prečítané 😅

janulka182
23. apr 2010

Aj mne baby chybaju ☹ . Baby kaslite na to a podte spät. Je tu bez vas smutno ☹ . Mame abstak 🙂 .

janulka182
23. apr 2010

Moja mala sa teraz pekne napapala. Asi az moc lebo mi tu teraz grcka dookola.

gabika7706
23. apr 2010

Kiara, mne sa uz Martin gula po izbe, zuby sa nam tlacia, dva predne, aj ich uz vidno, len nie su prerezane este uplne a aktualna vaha 8745g 😎

Preco chces dat dieta do chodaka (bezky, pavuka)?

mima595
23. apr 2010

ja nemienim pavuka pouzivat - u dvojek to slo v pohode bez nich, tak teraz to zvladnem dufam tiež 😉

ja som citala v mame a ja - vyjadrenie prof. z BB, že nie su studiena to, že pavuky skodia klbikom deti, ale že problem je skor v tom, že deti sa stanu prilis pohyblive vzhladom k svojej "mogovej urovni" a to je pricinou tazkych urazov - proste dieta este nevie odhadnut, ako rychlo s tym pavukom dokaze pohybovat...
kdežto ked sa uci lozit, chodit, tak sa to nauci vtedy, ked aj jeho mozocek to už vie "ukocirovat"

gabika7706
23. apr 2010

mna sa nedavno pytala kamoska, ci teraz, ked sa uz Martin svojim sposobom dostane cez celu izbu, kam chce, ci ho nedam do ohradky...Katka bola ovela zivsia aj skor a zvladli sme to bez ohrady, mne to pride ako v ZOO ... dieta ma mat volny pohyb na zemi, kde sa pohybuje svojmu veku primerane.
Do pavuka davaju niektore mamicky aj deti, ktore si este same nesadli a to je podla mna este horsie, ako ked potom deti "spickuju" ...
Btw, ja by som v pripade dietata v chodaku mala este viac oci na stopkach, ako keby bol len na zemi, takze pre mna by to bola skor pritaz, nez pomoc, ak to teda niekto chce vyuzivat ako "odkladisko" dietatka, lebo aj take pripady poznam.

marika13
23. apr 2010

gabika mas velmi ziveho drobceka a pekne vazi 🙂
my sme este taki lenivi,ale do nicoho ho nenutim.nechcem to silit a bola by skoda takemu malickemu pokrivit chrbticu.

kiara80
23. apr 2010

no ako čítam každá je proti chodítku tak asi budem aj ja 😅 ,mne kamoška ponukla že je to super vec a dieta sa naučí skor chodiť....neviem ako vy ale ja som predtím bola normálne závislá na koníka a odkedy tu nie su kočky tak mi mm vraví že ako to že tolko nekoníkujem a vravím mu že čo mám čítať májovky 😅 mne tak strašne chýba najme strapco a jej rady a adka_praha ona ma stále tak rozosmiala 😀 a zuzu nevieme aké je počasie v Kanade 😅 som stoho taká smutná 😢 no mali by sme ich dáko podplatiť aby sa vrátili 😀 ale ako? 😅

adka_praha
23. apr 2010

a co take vtipne som tresla, ze si sa chechtala?... 😅 no ale vidite co by clovek pre vas nespravil, aspon rozveseli... 😀 ale dalej to radsej nesirte... 😉
a s tym podplatenim, no neviem neviem... 😀 nie je to trestne?... 😠 😀 😀 😀
inak k tomu mlieku, ja som este nad tym nejak nerozmyslala...mozno do toho roku to dako potiahneme s um a potom prejdeme na normalne, za predpokladu, ze ho bude dobre znasat....ked nie, pockame a skusime neskor... 😕 a mozno zacnem testovat este skor ako budeme mat rok...uvidim...zatial nemame s nicim problemy- myslim potraviny...

mima595
23. apr 2010

ja som pri dvojkach presla z Um na kravske, až ked mali 2 roky - oni dost malo jedli normlanu stravu, na mlieku boli aj su zavislaci, tak aspon mali vsetky vitaminy z Um- tak sme preckali zimu a ked prislo leto, tak sme presli na kravske mliekoa bez problemov

u Vladka to zatial neriesim - este je to daleko

zuzu1980
23. apr 2010

kiara, slnecno je dnes v kanade 😉

zuzu1980
23. apr 2010

koceny a co ste nepisali kym sme tu boli? haaaaa? teraz nas musite podplacat !!! 😀

adka_praha
23. apr 2010

zuzu to je navadzanie na uplatok a to je tiez trestne... 😀 😀 😀

bodzlomu
23. apr 2010

zuzu, adka - nooo pockajte, nie ze im cez IP zadate cisla vasich uctov 😠 lebo bude kuca paca 😀

adka_praha
23. apr 2010

bodzlomu neboj... 😉 to bude len pre dobro veci... 😀 aby sme mali na kauciu ked zuzu zabasnu za navadzanie na uplatok... 😀