Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
zuzu pošli babenkám číslo účtu a potom sa mi ozvi jó 😀 😀 😀
jasne, povedzme 1 euro za prispevok, a mozte si predplatit na mesiac kolko prispevkov chcete 😀 😀 😀 (ci malo pytam, tatus?)
jaaaj, mi sibe dneska, dieta je jak zhulene tak som to chytila od neho...
zuzu na čom fičite na tom sˇojovom mliečku?
a jedno euro??to sme také lacné? 😀 😀 😀 😀
babuľky sranda musí byť 😉 😉 😉 😉
ale sak tatus za prispevok... 😉 co ak su take utarane ako my?... 😀 mesiac a budeme za vodou... 😀 a ak mi chcete napisat, ze ma do party neberiete tak vas udam ze beriete uplatky... 😀 😀 😀 (a niekto my vysvetlite, co mam dnes furt s tymi uplatkami... 🙄 😅 )
adi jajjjjjjjjjjjj že za príspevok aha?tak to berieme 😉
sak budem pisat ako keby mi za to platili, hehehe
hej, ficime na sojovom mlieku zahustenom ryzovou kasou... trosku nam z toho hrabe... 😵 😵 😵
zuzu základ je,že to pomáha 😵 😵 😵 😵 😵
tatus, to by si mala pocut, cely dn len: hehehe hehehe hehehe, hiiiiiiiii - hehe, huuu huuu hehehe, hehehe, chichichi, hehehe... atd. Huba sa mu nezavrie co sa furt len rehoce 😀 😀 😀
kkiki, tu je zlozenie, na spodku je tabulka aj zlozenie
jeezis, to malo byt pre kkiki, sory baby...
jééééééééj dakujeme babenky hned je tu lepšia nálada 😀 dnes večer máme vianoce 😀 😀 😀 mi sme tu ináč boli stále len sme vás sledovali 😕 😅
gabika mas velmi ziveho drobceka a pekne vazi
my sme este taki lenivi,ale do nicoho ho nenutim.nechcem to silit a bola by skoda takemu malickemu pokrivit chrbticu.
Marika, dakujem 🙂 jasne, ze netreba dieta do nicoho silit, samo zacne robit to, co ma robit pre neho v tom najvhodnejsom case. Moja Katka si sama sadla az ako 8 mesacna (dovtedy sme ani stolicku na jedenie nekupovali, ziadne davanie do pasivneho sedu, nic), ...sama zacala chodit ako 10 mesacna, nevodili sme ju za ruku, nechcela to, len sama a sama, tak som zvedava, kedy zacne synator 🙂
Prijemny zvysok vecera vsetkym 🙂
baby..ak mate nejake dobre recepty..pre dospelych aj pre malych, tak sem s nimi
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/recepty-novembroviek-2009/
potom hodíme recepti za 1eu 😀 😀 😀 ešte som sa chcela opítať že do kolkých mesiacov plánujete kupať detičky v malých vaničkách?za rýchle odpovede dakujem 😀 😀
kiara, my kupeme vo velkej vani asi od 3. mesiaca 😉
kiara no kym sa tam zmesti... 😀 ale uz teraz je tam jak sardinka, takze ratam, ze este tak mesiac, dva a ideme do velkej... 😀
My kupeme v malej vanicke a asi este aj dlho budeme lebo sme malicky.
caute spionky a riadne novembrovky,
som dosla znova kuknut co sa tu deje. A citam ze nejake looove sa tu budu vyberat. 😀 baby usate... 😀 😀 😀
my este kupe,e v malej vancke a este budeme kym sa bude dat. Lebo mama s tatom chceli velku rohovu vanu a kupu sa v nej akurat tak jazvecice lebo kym sa ta vana napisti tak to teda trva. Ale kupila som take sedatko do vane tak ked zacne slecna sediet tak ju do neho supnem a dam u& potom do velkackej vane. 😀 pisem jak tatar ale mam dieta na rukach
My sme tiež v malej vaničke...skušali sme velku,ale tááááák ma kríže boleli,že sme znova v malej...ako kkiki hovorí,je tam naprataný jak kompót,ale vydrží... 😀
Kde ste vsetci 😕 ? Dnes je vonku prekraaasne. Cely den sme niekde labzovali, doma sme boli len papat. Nohy mam v krku zatlacene. Ale stalo to za to. Mala nam dnes krasne hajala.
Janulka,všetci su vonku...my sme už tiež doma...čakáme na kupel a pojde sa spať...
no caute... 😀
mayka ja sa chystam tiez zobrat utokom to sedatko do vane... 😀 podla mna je to perfektna vecicka... 😅 len uz aby sama sedela... 🙂
jaj a my sme boli od obeda tiez vonku...sme prisli domov, okupali sa, napapali a sup do postielky...este si tam slecna cosi brble ale hadam za chvilku zalomi... 🙂
normalne ma dnes zas trocha opalilo... 😀
ahojte,
adka tiez si myslim ze je to dobra vec. A hlavne preto lebo mame velku vanu a kto ju tam bude nahanat. 😀
a dens sa nam konecne Terezka zacala pretacat z chrbatika na brusko. Raz na to dosla a potom to skusala stale. Sa tesila ked sa dostala na brucho. 😵 😵 😵
my sme tiez dnes boli vela vonku a potom som bola s Terezkou v Tescu nakupovat. Teraz este debatuje s kolotocom a snazi sa spinkat. Takze zda sa ze mam volno. 😀
my mame malo miesta pri vani, tak budem sice v kupelke ale aspon nebudem musiet byt poskladana a natesnana v tej uzkej skarke co mame pri vani... 😝
boooze hladna som jak bota a pizza furt nechodiii a nechodiiii... 🙄 som dnes nevarila...som vyhlasila strajk... 😀
adka, ja som zajtra nechala pozvat od muza na obed. Vsak nemusim varit kazdu nedelu. 🙂
joooj tak to ti je hej... 😀 ja neviem co zajtra spacham na obed...musim zalovit v mrazaku, ake tam mame zasoby...ani neviem... 😅
Ahojte baby, pozeram, ze je vas tu vela novych, ja som hrozne dlho nepisala, nemali sme net a rozhodla som sa trochu skracovat cas na nete, lebo potom nestiham uz vobec nic :D Neda sa citat vsetko, tak sa len spytam, vy co iba cisto kojite, uz sa nejako pripravujete na prikrmy? Moja ma 16.maja 6 mesiacov, nejako sa musim rozlucit s tym pohodlnym riesenim vytiahnut prso a mat poriesene :D Dajte tipy na "zakladnu vybavu prikrmovaneho dietata" - misticky, lyzicky? Stolicku uz mate, a mam do nej vobec davat malu, ked este sama nesedi?
Inac uz dlhsiu dobu riesim nejaky nosiaci system, bola som prudko namotana na Mei tai z Liliputi, ale este som nemala kde to vyskusat. Pred par dnami som vyskusala African baby carrier a bolo to dooooooost dobre. Nenajde sa nahodou niekto, kto mi poradi? 😀
UUUUU Mozno onedlho bude veeeeeeeelka stahovacka do Kosic!!! Dufam, ze to vyjde, drzte palce :D
gashtanka a kde presne v ramci Kosic sa idete nastahovat?
My budeme mat 6 mesiacov 23.maja, zatial nejako nic nechystam a stolicku na papanie uz vobec nie, nemam tu polohovatelnu, takze jedavat budeme pekne v kresielku ci lehatku, kym si nesadne sam a potom si uz moze vysedavat aj v stolicke na papanie 🙂
Ale v zasade, nejake lyzicky doma mame a tanieriky, resp. mysticky tiez. Skor mam starost o to, kde teraz kupim zeleninu vyhovujucu pre drobca ☹ Na zahrade nasi este nic nemaju a to, co je v obchodoch ...
Ja nosim maleho v manduce, ale snazim sa len v najnutnejsom pripade, nevladzem ho vlacit.
Adka_praha, my budeme mat na obed peceneho hoka a zemiakovu kasu alebo ine zemiaky a salatik, vecer sa nam nahlasila svokra na navstevu, ale uz to nebudem menit, pekne bude papat aj ona rybu 😀
ahojte... 😉
gashty sak ale mnohe tie stolicky su polohovatelne, takze si mozes drobca sklopit napr. ako v autosedacke ked je... 😉
gabi ja ani neviem co mam vsetko v mrazaku, tak musim trocha pohrabat... 😅 no hruuuuza so mnou...mala by som si to na papier zacat pisat... 😅
dietko kuka disney channel a kuse zirafe nohy, mm spi, no kto ma donuti varit? 😅 sa mi nechce...vonku je zas nadherne, tak by som vyrazila zas na cely den niekde... 😀

Jeeee ahojte. No super, len piste dalej 😀 .