icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

janulka182
25. apr 2010

Baby neviete mi poradit nejaku dobru flasu na papanie? My mame Avent, ale zda sa mi ze mala sa napapa vela vzduchu. Tak by som asi skusila nejaku inu.

adka_praha
25. apr 2010

janulka my pouzivame lovi... 🙂 super je... 😉 mame am mam ale z tej moc pit nechce...a cajik valime vacsinou z tesco flasky... 😀 ale teraz som jej kupila novu- nuby, lebo ta ma potom aj to silikonove pitko, tak sa budeme ucit pit z toho... 😀 som zvedava, kde ta stava potom vsade bude... 😅

gashtanka
25. apr 2010

Gabika> najradsej niekde okolo KVPcka by som sa chcela motat 🙂 Manduca je vraj jedno z tych najlepsich rieseni, mne by zatial ani nevadilo malu vlacit, kym ma len 6 kil 🙂 len ju nechcem velmi davat do vertikalnej polohy, presne preto, ze este sama nesedi. no a ja som navyse estet a tie mei taie su strasne krasne
Adka_praha> no vidis, nevedela som, ze sa daju sklopit, zatial som este stolicky na papanie ani velmi necheckovala, no je to uzitocne info, diky pekne 🙂

adka_praha
25. apr 2010

raaado sa stalo... 😀 ja som to tiez nevedela, az baby take nacrtli... 😀

ajkaag
25. apr 2010

ahoj baburky
gashtanka, tak ako pise adka, my mame maleho v polohovacej stolicke v kuchyni uz asi mesiac, je tam skoro na lezato a pekne si pri nas lebedi, aspon si zvyka ze v kuchyni sa papa ;o)
a na nosenie mame ergo od liliputy, parada, vcera sme s tym boli na prechadzke, lebo malinkeho bolelo brusko, tak nechcel lezkat, ale tu v pohode, dokonca pri vahe nasho drobceka je to ovela lepsie ako nosit len tak na rukach 😉

didiana333
25. apr 2010

janulka,my máme chicco flašky,teraz maju aj 3-rychlostné cumle 😀 bola to sranda,ked sme to skušali,ale páči sa mu to...na tie chicco flaše nedám dopustiť,aj koliku sme s nimi pekne zvládli...a na čaj máme MAM z DM-ky aj tie su dobre... 😵

janulka182
25. apr 2010

Chicco mam tu taku zalomenu s 1 cumlikom a strasne rychlo jej to tieklo, nestihala hltat. Tak sme ju hned zrusili. Tiez som rozmyslala nad tou Lovi alebo Mam, tak sa uz nejako rozhodnem. Ale isto dopadneme ako s tou Chicco. Vyskusame a znova sa vratime k Avent. Ale aspon budem mat dusu na mieste, ze som cosi vyskusala.

marika13
25. apr 2010

ahojte baby...deň som tu nebola a nestiham vás čítať.pekne ste sa rozkecali 🙂
my už máme 6 mesiacov a drobcovi dám mrkvičku.dúfam,že bude chutiť.baby chcela by som sa spýtať,bude to asi trápna otázka,ale som v týchto príkrmoch začiatočník,keď urobíte napríklad mrkvovú kašičku a keď z nej ostane vyhodíte ju alebo schováte do chladničky a dáte na druhý deň?
Ešte som aj tak počula,že navariť toho viac dať do mraziaku a postupne vyťahovať.

adka_praha
25. apr 2010

marika ja to robim s tym mrazakom... 😀 mam take male misticky, akurat to vychadza na jednu porciu (teda teraz uz tak na 2/3 porcie) pre malu a vzdy si len vytiahnem, co chcem...ked dochadza, zas navarim, rozmixujem, rozdelim do misticiek a nahadzem do mrazaku... 😀

to.beruska
25. apr 2010

Ajojte baby:Ktory sa vam lepsie pozdava.kocik budeme vyuzivat aj cez zimu hlavne
http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s......
alebo
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...
na multiway je aj madlo

ajkaag
25. apr 2010

adka a mixujes vsetko? ja rozmyslam ze budem len roztlacat vidlickou, no ale zas neviem co mi na to nas expert povie 😉
marika, mozes nechat do druheho dna v chladnicke, ale nie to z coho ste uz papali, proste uvar, rozdel na dve casti, jedno spapajte a druhe daj do chladnicky, pripadne viac porcii a nejake daj do mraznicky, ja to tiez tak budem robit, lebo ved uvarit jednu porcijku a druhy den zas jednu, to by bolo asi celkom ftipne 😉

adka_praha
25. apr 2010

mixujem zatial vsetko...neviem od kedy by som mala uz len roztlacat vidlickou...? 😕 (ale zas nie je to vzdy uuuuplne dokonala kasicka, obcas sa tam nejake hrudky najdu male...)

ajkaag
25. apr 2010

adka asi cim skor, nech si nezvykne na kasicky a neodmieta ti potom normalne papanie 😉

adka_praha
25. apr 2010

jaaaaj no fajn, tak dorazi to, co mame v mrazaku a uz budeme hrudkovat... 😉

marika13
25. apr 2010

ďakujem baby za radu,som veľmi rada,že nemusím každý deň robiť malému porciu 😀
to by bola fakt komédia.

marika13
25. apr 2010

beruska mne sa pozdáva ten quinny speedi sx.
toho multiway by som sa obávala koli dvojitým kolieskam na zasneženom teréne... 😉

janulka182
25. apr 2010

No ja neviem co ta nasa zabka ma s tym grganim. Napapala sa a grgla, za 5 minut znova, za chvilu znova, potom sme isli von. Prideme domov, vytiahnem ju z kocara a taky grg (po 2 hodinach), ze ju az ckat zacalo. No ja fakt neviem, ci za to mozu tie Avent flase alebo co...
Baby a kolko asi prikrmu vam drobci spapaju? A za ako dlho pytaju mliecko?
Marika ja prikrmy tiez mrazim a jednu porciu (nepouzitu) dam do ladnicky na druhy den.

adka_praha
25. apr 2010

janulka no malinka byva celkom rychlo hladna po zeleninke...aj do hodky uz zbucha plnu varku mlieka... 😅 a kolko spapa? co ja viem, ako kedy...ale tych 150 ml az 200ml...neviem na gramaz...nikdy ma nenapadlo to odvazit, ale dakedy ti to zvazim pre tvoj pokoj na dusi... 😉

gabika7706
25. apr 2010

Gashtanka, my byvame na Terase, tak mozme potom nejake stretko dat 😉 V manduce babo nesedi, ma zadok nizsie polozeny ako kolena, takze je to ok, urcite lepsie ako klokanky. No a Martin ma necelych 9 kil, tak mam co vlacit...
Ja sa nejako nad stravou zatial nezamyslam, ale podla starsej viem, ze mixovat jedlo asi nebudem, len pasirovat, prip. roztlacat vidlickou, lebo ona mi potom len mixovane chcela jest. Napr. spenat mi dodnes nezje inak, ako rozmixovany na kasu /zemiak, zltok, spenat, mlieko/. No ale uvidime, co na to synator povie 🙂 Katke som varila kazdy den cerstve, dodnes to robim aj v domacnosti tak, ze nemame dva krat po sebe to iste jedlo (raz za mesiac sa mozno stane), tak uvidim, ako budem stihat popri starsej...

Beruska, ten multiway do snehu asi velmi nie...

gashtanka
25. apr 2010

Gabika> Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii parada, odkedy sa mala narodila zhanam sa po nejakej kamoske, tu v Trnave to je uplne o nicom 🙂

marika13
26. apr 2010

ahojte baby...
my sme boli na prechadzke,je nádherné pocasie.malinky spal celu prechadzku a teraz sa vrti ako šidlo. 🙂
janulka tiez som nevazila kolko maly spapa,ale po zeleninke chcel hned prso ..ked mal zemiak tak si len cuckol po dvoch hodinach

romaroma
26. apr 2010

marika IP si pozri 😅

mayka
27. apr 2010

ahojte babulky,
neviete ako to je to s prechodom z materskej na rodicovsku? Sakra toto je na mna moc. Jak si mam vyratat ze to uz mam oznamit? Odo dna kedy sa narodila Terezka alebo odo dna kedy som odisla z prace na matersku? Uz ste to niektore nahlasovali? Dufam ze som to uz neprepasla. 😅

nellye
27. apr 2010

...ahojte, babulky...ako davno som tu ja nebola :( Konik ma inu podobu, aj nase drobusiky poriadne narastli...Ved aj Ivko moj ma uz takmer 5 mesiacov...Stale sa kojime, je velky chlapec z neho, a uzivame si kazdy den...
mayka...najlepsie bude, ak na tu soc. poistovnu zavolas...ja som to tak spravila, a mala som pokoj...

didiana333
27. apr 2010

nellye,konečne že sa aj ozveš...možeš kuk aj do našej sukromnej temy...si členka... 😀 😀 😀

mia1111
27. apr 2010

mayka, od kedy si nastúpila na materskú - vypočítaj si 28 týždňov - v ten deň ti končí materská a na druhý začína rodičovská. Mne skončila tento mesiac 14teho, tak si to tiež vybavujem, nastúpila som na MD 1.10. Baba mi včera na úrade povedala, že by bolo dobré doniesť všetky potrebné papiere najneskôr do konca apríla. Tak som si to povypisovala a dnes to idem zaniesť. Snáď sa vybavím.

adka_praha
27. apr 2010

ehm mia je utorok...myslis ze nieco vybavis?... 😕

mia1111
27. apr 2010

adka, na socke sú stránkové už každý deň okrem štvrtku 😉 . Včera som si to pozerala 🙂 .Ide skôr o to, aby tam nebolo moc ľudí, lebo sú dnes len do 14:00, ale myslím,že veľa ľudí o tom nevie, že je dnes stránkový, tak možno budem mať šťastie...

adka_praha
27. apr 2010

hihi no veru to som nevedela... 😀 tak vela stastia... 😀

mia1111
27. apr 2010

adka, Hurá, rodičák vybavený, aspoň dúfam, išlo ma drbnúť, lebo samozrejme, baba na sociálnom vo VúB mi zle vypísala potvrdenie, zistili to na sociálnom v druhej budove - na A.Hlinku, tak som sa musela znova vrátiť, nech mi to prerobí tá krásna víla z VúBky. Ale to bola baba na absolventskej praxi, ani to nevedela vyplniť, tak ma poslala do iných dverí, moje nervy. Tam mi to vypísala taká staršia pani, ochotná, tak som zasa letela na A.Hlinku, nech už to mám z krku. Huráááááá