icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

sakura77
21. máj 2010

aj ja aj ja 🙂

marika13
21. máj 2010

janka vanish ma veru nenapadol
ukulelembo tých falošných báb je možno viac a je to smutné,že sa niektorí na tom bavia.

gabika7706
21. máj 2010

@ukulelembo, nestacim sa divit, co za hyeny tu chodia, ja som teda na mk kratko, ale je fakt, ze by som toto necakala...Na mmb sa zopar krat stalo tiez, ze si nejaka chora hlava "pozicala" fotky jednej maminy a vydavala to dievcatko za svoje...To je choreee 😠

marika13
21. máj 2010

gabika máš pravdu,je to choré.
baby dokedy sa natiera hlavička po kúpeli?pozerala som aj na diskusiách a nikde som to tu nenašla.

deina
21. máj 2010

Ja som nikdy nenatierala... to treba? 😨 Preco?

didiana333
21. máj 2010

Ani ja som trom deťom nenatierala... 😨 😨 😨 čo som zanedbala??? Mám začať? 😀

deina
21. máj 2010

Didi, zacni na Matusovi, ok? 😅

didiana333
21. máj 2010

hahaha...to si neviem predstaviť.... 😀 ten má brutal hustúúú hrivu..... 😀

marika13
21. máj 2010

keď mal malý mesiac,tak sa mu objavili ale také 2 vyrážky na hlavičke tak mi svokra poradila,že malým deťom sa musí natierať hlavička aspoň do jedného roka.

gabika7706
21. máj 2010

@marika13 tak pozdravujeme svokru 🙂 cim malemu natieras tu hlavicku? Ked tam uz nic nema, nechala by som to tak...

strapco13
21. máj 2010

hlavicka sa natiera olejcekom, iba kym su supinky vo vlaskoch..detska seborea...
tusim sme uz na to pozabuali pri nasich velkych detoch 😀 😀 😀

marika13
21. máj 2010

natieram mu ju excipial u lipolotio...malý sa mi na začiatku vyhádzal po tvári,tak mi ho predpísal dr. a potom prišla rada od svokry 🙂 keď sa objavili tie pupáčiky na hlavičke...
tak som malého mastila o dušu od hlavy až k pätám a zisťujem,že som robila blbosť.
aj si myslím,že sa mi vtedy vyhádzal od zlej kozmetiky,lebo keď som ju vymenila tak odvtedy som mala pokoj.

strapco13
21. máj 2010

vacsina vyrazok u deti je z kozmetiky..alebo z jedla
ja este tiez raz za cas namazem hlavku excipialom...ked sa mu urobi supinka

marika13
21. máj 2010

ďakujem za rady baby ste zlaté..
som rada,že mu ju nemusím mastiť,keď neni treba.

gabika7706
22. máj 2010

Martin mal len trosku zhrubnutu kozicku nad celom vo vlaskoch, tam sa mu robili tie supiny, chvilocku, v lekarni som kupila sampon Babe http://www.laboratoriosbabe.com/ na mliecnu chrastu, tym sme mu umyvali hlavicku a za par dni to bolo prec a nevratilo sa.

janka1874
22. máj 2010

gabika mne nevyťahal farbu sranda každá má iné skpsenosti ja som s ním fakt moc spokojná u nás je vanish na všetko každý fľak vytiahlo
teda jediné čo nie zožltnuté pyžamká po tých detských olejčekoch ale to mi už nevadí detičky ďalšie mať nebudeme tak z toho budú handry na prach alebo niečo 😀 😀 😀

gabika7706
22. máj 2010

detsky olejcek som nikdy nepouzivala, ak myslis tie klasicke na "olejovanie" po kupeli? ja som deti nikdy neolejovala, pretoze sa mi to nepaci, mastna pokozka, mala som a mam pocit, ze ked sa to umelo masti (ak nie je zdravotny dovod), koza straca svoju prirodzenu ochranu. No a ked som bola v mc na prednaske o masazi dojciat nedavno, prednasajuca zdoraznovala, ziaden olej "kozmeticky", ale jedly (olivovy, mandlovy, a pod.). Nedala by som sice ani ten, ale vsak kazdemu ine vyhovuje 🙂

didiana333
22. máj 2010

Ja dávam Erikovi po kupeli ten detský olej Bubchen.Krásne vonia,tak babatkovsky a ten sa pekne vpije,že vobec nieje mastný po ňom...ale hlavinu som mu nikdy nenatieraala,len telo a tváričku.

marika13
22. máj 2010

ja som na začiatku malého mastila olejčekom od babylove a po ňom mal hroznú pleť.vytvoril sa mu taký mastný film na pokožke.
teraz ho umyjem len mydlom od nivey a natriem excipialom.
bojím sa skúsiť novú kozmetiku.

gabika7706
22. máj 2010

marika, nic skusat nemusis 😉 deti to vobec nepotrebuju (pokial nemaju nejaky problem s kozickou), to je len nasa predstava, ze treba mastit, natierat....

gabika7706
22. máj 2010

Strapco, prosim Ta, vies mi poradit? Katka po tej operacii nosnej mandle stale rozprava ako keby mala soplik, ale nema, je to normalne? Pred tyzdnom sme boli na orl na kontrolu, dr jej viac-menej pozrela len uska, lebo Kaca robila strasny cirkus, do pusy s palickou vobec, len s baterkou, aj to len par sekund, tak vravela dr, ze je to OK, ze blana bubienka este nie je celkom uzatvorena, ale moze uz ist do skolky, tak som ju do skolky aj dala, ale nepaci sa mi, ako dycha a rozprava 😒

strapco13
22. máj 2010

@gabika7706 ..daj je na par dni nejake antihistaminikum..fenistil, aerius, zodac, preplach nosa, nosne kvapky
ked jej skusis kuknut do ust..nevidis tam nieco..napr ten capik co ide z makkeho podnebia..nie je nejaky cvelky..zvykne niekedy pri operacii opuchnut..nic vazne, len trva chvili kym odpuchne

gabika7706
22. máj 2010

Strapco, davame jej Zyrtec 2x denne, to mame predpisane od alergologicky. Skusim jej teda zajtra pozriet do pusy, vdaka za radu.

strapco13
22. máj 2010

@gabika7706 ..a ma aj nejaky spray do nosa..fliksonase napr..ten sa moze od 4 rokov..ak ma daj ho

gabika7706
22. máj 2010

@strapco13 nie, do nosa nedavame nic, mame doma len Nasivin kvapky, Olynth a Vincentku...

strapco13
22. máj 2010

@gabika7706 ...popros alergologicku nech ti ho predpise...teda malej...je velmi dobry na odpuchnutie nosovych sliznic
pocas operacie..aby sme dobre videli na to operovane miesto sa davaju do nosa take hadicky a vyviazu sa cez usta /nie je to take strasne ako si teraz predstavujes 😉 /...a sliznica nosa a ten capik na to reaguju opuchom, takisto aj na odsavanie pocas operacie

strapco13
22. máj 2010

a este..niektorym detom sa ta ranka po operacii pokryje hrubsim povlkom=chrastou..a to robi problem..pomoze len preplachovat a preplachovat, kym sa nezhoji
nedavaj ju este do skolky..ak nemusis

gabika7706
22. máj 2010

@strapco13 no az ma dvihlo, presne tak strasne som si to predstavila, ako si si myslela 😉 U alergologicky sme neboli uz dlhsie, musime sa objednat ... Manzel ma doma Nasonex a Allergodil, tie nie su vhodne pre deti? (nemame uz pribalovy letak)

gabika7706
22. máj 2010

@strapco13 preplach nosa ta moja hysterka nezvladne ☹ Do skolky chcela ist uz v den, ked sme boli na kontrolu na ORL, bola mesiac doma a to tu teda bola cista psychiatria, inak to napisat v skratke neviem. Viem, ze zo zdravotneho hladiska by jej bolo lepsie mimo deti, z psychickeho ale prave naopak...

strapco13
22. máj 2010

@gabika7706 ..nie su vhodne pr 4 r dieta..allergodil je od 6 r, a Nasonex tusim az od 12r