icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

sakura77
27. máj 2010

mia1111 😀 no tak to mas co robit,ak ti bude spat nejake dve hodky 😀
my nestvornozkujeme zatiala,ale zaciname sa plazit 😅 ako mima pisala,tak tiez si tak nozicky taha za sebou 😅 ale strasne smiesne to je,aj ked nieco nemoze dociahnut,tak uz troska aj zadok zdviha,tak snad coskoro pride na to ze ma aj kolienka 🙂

mia1111
27. máj 2010

no, vydržal spinkať až pol hodiny. Ale aspoň niečo. Idem teda uvariť polievku a pôjdeme von. Dnes tam konečne neprší, aj keď sa mračí, ale snáď pršať nezačne. . . Ale radšej pod dáždnikom, ako v tomto rachote...

sakura77
27. máj 2010

no,.Sofi dala "až" 40 minut 😠 😠

mia1111
27. máj 2010

@sakura77 - tak to je o trošku lepšia, ako môj drobec 😀 . Neboj. Oni to dospia, keď budú potrebovať...

sakura77
27. máj 2010

no tak vcera sme mali doobeda 40 a poobede 35 minut ,tot vsjo 😒 ale zas to ju zobudil kiko obidvakrat a ona ked ho zbada tak uz NEMOZE!!! zaspat,musi sa rehlit,hmyrit,kopat a je po spani ....dneska sa chystam naobed ich ulozit naraz tak snad pospia nieco,ona vie inak dat aj 3 hodky ked chce...

marika13
27. máj 2010

ahojte,tak som sa konecne dostala aj sem.
boli sme vcera na prehliadke a ma ATB zinnat,potom cipky rectodelt,mucosolvan junior a otrivin
a pritom to vyzeralo len na sopliky ☹
aspon dobra sprava je ze mu chuti papat a uz ma 9670g

marika13
27. máj 2010

my sa presuvame tak,že maly dvihne zadok a s nohami sa sucha dopredu a hlavu ma zaborenu na matraci.este nevie naco ma ruky .ked sa mu nepodari ist aspon kusok dopredu,tak sa hrozne jeduje a ide do placu.

gabika7706
27. máj 2010

@marika13 a co mu vlastne je? rectodelt kvoli comu? ma nejake zachvaty kasla? Robili vam aj nejake krvne testy?

Bola som s Martinom vonku, dnes nemam nejako na nic naladu, tak sme sa len tak flakali, horuco je ako v pekle, ale dusno, vyzera to na burku nejaku poobede, predpokladam,z e prave v case, ked budem musiet ist pre Katku do skolky 😎

gabika7706
27. máj 2010

@sakura77 nech sa Ti tvoj zamer - dat ich spat naraz - vydari 🙂

marika13
27. máj 2010

nerobili ziadne testy.ma len ten zeleny soplik a zacal tak chraplavo kaslat jak stary fajciar.
ten rectodelt sa u deti pouziva na terapiu hrtanoveho pseudokrupu-akutna laryngitida-,spastickej bronchitidy a zaskrtu,sprevadzanych akutnou dychavicnostou...tak to citam z letaku.
mam mu dat pol capika na noc po dobu troch dni...
na obed mal spenat,no vseeeetko je zelene... 🙂

gabika7706
27. máj 2010

@marika13, ak ma ozaj taky dusivy kasel, ze sa nevie nadychnut, tak by som mozno dala, ale aj tak by som skusila najprv iny postup, predsa len, je dobre mat ten Rectodelt doma v pripade akutnej laryngitidy, ale je to hormon....Neviem, co na to @strapco?

Spenat uz papate aj so zltkom?
Ozaj a Zinnat prehltne v pohode? Toto su asi jedine atb,s ktorymi mala Katka problem a vdaka Zinnatu mi potom nechcela ziaden iny "biely" sirup 🙂

sakura77
27. máj 2010

zinat sme aj my mali nedavno,moc sa jej nepacil,ale strcil som jej tu striekacku doslovne az do krku takze nemala sancu mi to vytlacit jazyckom von a po dvoch dnoch uz v pohode,tvarila sa divne ale zjedla 🙂
a ludia,krpci spia,klop klop 🙂

marika13
27. máj 2010

taky dusivy kasel nema
zinnat neprehltne v pohode...tvari sa,akoby pil ocot hrozne grimasy pri tom robi,tiez mu ho musim nasilu davat
do spenatu som dala zatial len vyvar a zemiaky

gabika7706
27. máj 2010

no, treba mi ist pre katku do skolky, tak v pravy cas sa spustila burka...tma ako v rohu 😒

marika13
27. máj 2010

my mame tiez aprilove pocasie,chvilku prsi a potom svieti slnko...
drobec si pred kazdym spanim pospevuje,hrozne sa nad tym smejeme,ked bude vacsi asi pojde na superstar 😀

gabika7706
27. máj 2010

@marika13 to by si mu hadam neurobila, ze superstar 😅

marika13
28. máj 2010

to nie a dovtedy uz bude hadam aj nieco ine a lepsie. 🙂

gabika7706
28. máj 2010

Ahojte, musim sa pochvalit, Martin si vcera sam sadol 🙂 sedel ako zabka, ale sedel, pri Katke som to nepoznala, ona najprv chodit zacala, az tak si sadla, ked si chcela na snurky na topankach dotiahnut 🙂
tu je videjko, kto chce kuk

https://www.youtube.com/watch?v=jEnn6N_IK3k

a

https://www.youtube.com/watch?v=rp8QL27iyWQ
marika13
28. máj 2010

super,mas sikovneho chlapceka.
my sa len gulame a gulame...

sakura77
28. máj 2010

gabika,malinky je sikovny teda .-)

gabika7706
28. máj 2010

Baby dakujem, viem, ze to nie je najidealnejsi sposob sedu, ale urcite to vylepsi, ked pride na to, co a ako 🙂

strapco13
28. máj 2010

gabika...sikovny je 😉
pozeram ze ta hrazdicka z DM je dost oblubena...kupony, ze 😉 😀 😀 ..tiez ju mame 😀

gabika7706
28. máj 2010

@strapco13 tu hrazdicku mame este po Katke, bol aj teraz kupon, no stale ho na mmb nukam, ze darujem a nikto nechce 😖

sakura77
28. máj 2010

jej,tu mame aj my,ale z tesca,este po kikovi a tu je zas nas "plazivec" :

https://www.youtube.com/watch?v=0czeIj3oVnE
gabika7706
28. máj 2010

@sakura77 zlatyyy je 🙂) Na tej podlahe im to ide lahko, my sme kupili teraz aspon do obyvacky ku gaucu koberec, lebo zakazdym, ked je Martin na dlazke, je studeny ako lad 😒 Ale aj tak si najde miesto, kde je cista podlaha a lezi tam ...

sakura77
28. máj 2010

gabi,no prave,na tom koberci dlho nevdrzi,aj tak ju viac bavi ked moze trieskat nejakou hrackou po podlahe,nech je to poriadny ramus,inak ju to nebavi 😀

janka1874
28. máj 2010

@gabika7706 ja mám polovičku obývačky vyloženú puzzlami a hádaj kde stále Viki je
psrávna odpoveď: jasné že stále mimo nich 😀 😀 😀 😀

marika13
28. máj 2010

sakura krasne lozi.pobavila ma aj tvoja noha 😀 😀

gabika7706
30. máj 2010

Ahojte,
tak my sme dnes zacali s mrkvickou, chcela som sice plne kojit 7 mesiacov, ale ideme na dovolenku v polovici juna, tak sme radsej zacali uz dnes...

sakura77
31. máj 2010

@gabika7706 a co,chutilo?sofii prvykrat nie,museli sme pockat este tyzden,teraz zosroti vsetko co jej dam 🙂 a preco si chcela cakat do ukonceneho 7 mesiaca,to uz je moc vyslovene len na mliecku,nie?uz aj nejake tie vitaminky,zelezo a tak zo zeleninky treba 😉 a kam sa chystate? 🙂