Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no, vydržal spinkať až pol hodiny. Ale aspoň niečo. Idem teda uvariť polievku a pôjdeme von. Dnes tam konečne neprší, aj keď sa mračí, ale snáď pršať nezačne. . . Ale radšej pod dáždnikom, ako v tomto rachote...
no,.Sofi dala "až" 40 minut 😠 😠
no tak vcera sme mali doobeda 40 a poobede 35 minut ,tot vsjo 😒 ale zas to ju zobudil kiko obidvakrat a ona ked ho zbada tak uz NEMOZE!!! zaspat,musi sa rehlit,hmyrit,kopat a je po spani ....dneska sa chystam naobed ich ulozit naraz tak snad pospia nieco,ona vie inak dat aj 3 hodky ked chce...
ahojte,tak som sa konecne dostala aj sem.
boli sme vcera na prehliadke a ma ATB zinnat,potom cipky rectodelt,mucosolvan junior a otrivin
a pritom to vyzeralo len na sopliky ☹
aspon dobra sprava je ze mu chuti papat a uz ma 9670g
my sa presuvame tak,že maly dvihne zadok a s nohami sa sucha dopredu a hlavu ma zaborenu na matraci.este nevie naco ma ruky .ked sa mu nepodari ist aspon kusok dopredu,tak sa hrozne jeduje a ide do placu.
@marika13 a co mu vlastne je? rectodelt kvoli comu? ma nejake zachvaty kasla? Robili vam aj nejake krvne testy?
Bola som s Martinom vonku, dnes nemam nejako na nic naladu, tak sme sa len tak flakali, horuco je ako v pekle, ale dusno, vyzera to na burku nejaku poobede, predpokladam,z e prave v case, ked budem musiet ist pre Katku do skolky 😎
@sakura77 nech sa Ti tvoj zamer - dat ich spat naraz - vydari 🙂
nerobili ziadne testy.ma len ten zeleny soplik a zacal tak chraplavo kaslat jak stary fajciar.
ten rectodelt sa u deti pouziva na terapiu hrtanoveho pseudokrupu-akutna laryngitida-,spastickej bronchitidy a zaskrtu,sprevadzanych akutnou dychavicnostou...tak to citam z letaku.
mam mu dat pol capika na noc po dobu troch dni...
na obed mal spenat,no vseeeetko je zelene... 🙂
@marika13, ak ma ozaj taky dusivy kasel, ze sa nevie nadychnut, tak by som mozno dala, ale aj tak by som skusila najprv iny postup, predsa len, je dobre mat ten Rectodelt doma v pripade akutnej laryngitidy, ale je to hormon....Neviem, co na to @strapco?
Spenat uz papate aj so zltkom?
Ozaj a Zinnat prehltne v pohode? Toto su asi jedine atb,s ktorymi mala Katka problem a vdaka Zinnatu mi potom nechcela ziaden iny "biely" sirup 🙂
zinat sme aj my mali nedavno,moc sa jej nepacil,ale strcil som jej tu striekacku doslovne az do krku takze nemala sancu mi to vytlacit jazyckom von a po dvoch dnoch uz v pohode,tvarila sa divne ale zjedla 🙂
a ludia,krpci spia,klop klop 🙂
taky dusivy kasel nema
zinnat neprehltne v pohode...tvari sa,akoby pil ocot hrozne grimasy pri tom robi,tiez mu ho musim nasilu davat
do spenatu som dala zatial len vyvar a zemiaky
no, treba mi ist pre katku do skolky, tak v pravy cas sa spustila burka...tma ako v rohu 😒
my mame tiez aprilove pocasie,chvilku prsi a potom svieti slnko...
drobec si pred kazdym spanim pospevuje,hrozne sa nad tym smejeme,ked bude vacsi asi pojde na superstar 😀
@marika13 to by si mu hadam neurobila, ze superstar 😅
to nie a dovtedy uz bude hadam aj nieco ine a lepsie. 🙂
Ahojte, musim sa pochvalit, Martin si vcera sam sadol 🙂 sedel ako zabka, ale sedel, pri Katke som to nepoznala, ona najprv chodit zacala, az tak si sadla, ked si chcela na snurky na topankach dotiahnut 🙂
tu je videjko, kto chce kuk
a
https://www.youtube.com/watch?v=rp8QL27iyWQsuper,mas sikovneho chlapceka.
my sa len gulame a gulame...
gabika,malinky je sikovny teda .-)
Baby dakujem, viem, ze to nie je najidealnejsi sposob sedu, ale urcite to vylepsi, ked pride na to, co a ako 🙂
gabika...sikovny je 😉
pozeram ze ta hrazdicka z DM je dost oblubena...kupony, ze 😉 😀 😀 ..tiez ju mame 😀
@strapco13 tu hrazdicku mame este po Katke, bol aj teraz kupon, no stale ho na mmb nukam, ze darujem a nikto nechce 😖
jej,tu mame aj my,ale z tesca,este po kikovi a tu je zas nas "plazivec" :
@sakura77 zlatyyy je 🙂) Na tej podlahe im to ide lahko, my sme kupili teraz aspon do obyvacky ku gaucu koberec, lebo zakazdym, ked je Martin na dlazke, je studeny ako lad 😒 Ale aj tak si najde miesto, kde je cista podlaha a lezi tam ...
gabi,no prave,na tom koberci dlho nevdrzi,aj tak ju viac bavi ked moze trieskat nejakou hrackou po podlahe,nech je to poriadny ramus,inak ju to nebavi 😀
@gabika7706 ja mám polovičku obývačky vyloženú puzzlami a hádaj kde stále Viki je
psrávna odpoveď: jasné že stále mimo nich 😀 😀 😀 😀
sakura krasne lozi.pobavila ma aj tvoja noha 😀 😀
@gabika7706 a co,chutilo?sofii prvykrat nie,museli sme pockat este tyzden,teraz zosroti vsetko co jej dam 🙂 a preco si chcela cakat do ukonceneho 7 mesiaca,to uz je moc vyslovene len na mliecku,nie?uz aj nejake tie vitaminky,zelezo a tak zo zeleninky treba 😉 a kam sa chystate? 🙂

mia1111 😀 no tak to mas co robit,ak ti bude spat nejake dve hodky 😀
my nestvornozkujeme zatiala,ale zaciname sa plazit 😅 ako mima pisala,tak tiez si tak nozicky taha za sebou 😅 ale strasne smiesne to je,aj ked nieco nemoze dociahnut,tak uz troska aj zadok zdviha,tak snad coskoro pride na to ze ma aj kolienka 🙂