Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
@lukinka26 moje deti tak isto jedia, starsi zacal normalne jest, az ked isiel do skolky, tam ho davova psychoza prinutila jest a adamko nepapa, skusame, nic mu nechuti a ked mu aj nieco jeden den chuti, tak na druhy den to uz nechce, tak isto je to s vodickou... takze je z 98% dojceny...
@strapco13 hmmm, moj manzel ma ma totalne vies kde... ten neziarli ani na chlapov, nie este na svojich synov... v sobotu na oslave si ku mne prisadol sused v naladicke a bol teda uz doooost vlezly a bolo mi to strasne neprijemne, mm to bolo totaaalne jedno... som musela suseda schladit sama...
ženy prestante ja som Vás síce na živo nevidela ale strapco od teba nemám ďaleko ešte sa na seba podobáme postavou 😀 😀 😀 aspoň podľa fotiek na živo som Vás nemala šancu vidieť a tiež si tak pripadám že po ne ani pes neštekne nie to ešte nejaký chlap
Ahojte, ja by som sa vás chcela spýtať, kedy sa chystáte bicyklovať. Je to skoro na 7 a pól mesačné dieťa?
tiež si myslím že je to skoro
@chriss1 aj mne sa to zdá skoro...dnes som aj videla takého drobčeka v sedačke na bicykli,ale bolo vidno,že sa mu tam nepáči a ešte je to bábo také nestabilné pri sedení....moj názor... 😅
My sme s Miskom zacali tusim niekedy predtym ako dosiahol 1.rok, ked uz vedel bezpecne sediet. Tie privesne voziky vyzeraju byt fajn, ale mne by vadilo, ze ho nevidim pred sebou.
s cyklovozikom v pohode od dvoch mesiacov ale v takej sedacke moc nie, ja som tam skusala maleho posadit a teda 1. bol tam strasne utopeny a tu blbinu na pas medzi nohy mal strasne velku, cize mal moc roztiahnute nohy a 2. by som sa asi bala, ze vypadne...
ale strasne sa mi paci taky bike, ze taga sa to vola, ale stoji to len 1500 Eur ☹
Jooj, tak ta Taga sa paci aj mne. Tam ide aj autosedacka tusim namontovat. 😵 😵
tiez sa mi zda na bicyklovanie skoro,ale tie taka vyzeraju super.
Ďakujem za názory, asi teda počkáme ešte, ináč pekne sedí sám rovno a vydrží dosť dlho. A s tým papaním máme problémy. Skúšam aj ja všeličo, ale zatiaľ sa moc nechytá ☹ .
@chriss1 - ani môj Miško nechce moc papať, presnidávku ovocnú polovičku na desiatu, druhú polovicu na olovrant, zelenina+mäsko nechce ani domáce, ani kupované, keď zje 5lyžičiek tak vyskakujem od radosti. Ale nevzdávam to, skúšam každý deň, raz sa rozpapá, tomu neprestávam veriť. Ja stále kojím, tak má asi radšej moje mliečko, aj mu stačí, veď má cca 10kíl... 😀
ja si tiez myslim ze je to skoro,este by sa nedrzal asi...ale tak koncom leta snad uz a bude dat
u nas s papanim fajn,len vcera mala den,ked vymyslala,nejak jej nechutilo,inak vacsinou zje vsetko co jej dam

@lukinka26 takze jest vie..len vymysla...no musis najst co jej chuti..na kornutkoch zit nemoze