icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

strapco13
28. jún 2010

@lukinka26 takze jest vie..len vymysla...no musis najst co jej chuti..na kornutkoch zit nemoze

tilly
autor
28. jún 2010

@lukinka26 moje deti tak isto jedia, starsi zacal normalne jest, az ked isiel do skolky, tam ho davova psychoza prinutila jest a adamko nepapa, skusame, nic mu nechuti a ked mu aj nieco jeden den chuti, tak na druhy den to uz nechce, tak isto je to s vodickou... takze je z 98% dojceny...

strapco13
28. jún 2010

@tilly ..ty mas mliekofilika 😉

tilly
autor
28. jún 2010

@strapco13 alebo ceckofilika 😀

strapco13
28. jún 2010

@tilly 😀 😀 😀 ...neziarli manzel? 😀 😀 😀

tilly
autor
28. jún 2010

@strapco13 hmmm, moj manzel ma ma totalne vies kde... ten neziarli ani na chlapov, nie este na svojich synov... v sobotu na oslave si ku mne prisadol sused v naladicke a bol teda uz doooost vlezly a bolo mi to strasne neprijemne, mm to bolo totaaalne jedno... som musela suseda schladit sama...

strapco13
28. jún 2010

@tilly to poznam...tiez mam ten pocit..lenze mna ani sused neotravuje ☹ 😀 😀 😀
vie proste ze si jeho 😉

tilly
autor
28. jún 2010

@strapco13 ved to, vie, ze po mne uz ani pes nestekne, ma istotu 😀

strapco13
28. jún 2010

@tilly videla som ta uz nazivo..kebyze som pes, tak stekam haf-haf 😉 😀 😀 😀

tilly
autor
28. jún 2010

@strapco13 oooo, si zlata, diiik, len ja sa tak strasne zle citim 😝

strapco13
28. jún 2010

@tilly kukni na moje fotky zo stretka, na mna a bude ti lepsie 😉

tilly
autor
28. jún 2010

@strapco13 preco... nevidela som,ze by si niekde zle vyzerala.. idem nieco urobit, lebo uz mi dochadza zle aj z pohladu na moju kuchynu 😝

janka1874
28. jún 2010

ženy prestante ja som Vás síce na živo nevidela ale strapco od teba nemám ďaleko ešte sa na seba podobáme postavou 😀 😀 😀 aspoň podľa fotiek na živo som Vás nemala šancu vidieť a tiež si tak pripadám že po ne ani pes neštekne nie to ešte nejaký chlap

strapco13
28. jún 2010

@tilly vsak som jak velryba...kebyze si lahnem k bazenu volaju grenpeace, na zachrannu akciu uviaznutej velryby 😝
ja som kuchynu upratala vcera, dnes som este nevarila, tak nie je bordel
idem vyvencit krpcov

strapco13
28. jún 2010

@janka1874
@tilly ..inak po mne psy stekaju 😉 --lebo sa prechadzam so svojim psom, cize vlastne zas nestekaju na mna, sakra ☹ 😀

janka1874
28. jún 2010

@strapco13 😀 😀 😀 😀 tak si asi musím kúpiť psa aby na mňa aspoň niekto štekal

chriss1
28. jún 2010

Ahojte, ja by som sa vás chcela spýtať, kedy sa chystáte bicyklovať. Je to skoro na 7 a pól mesačné dieťa?

chriss1
28. jún 2010
strapco13
28. jún 2010

@chriss1 podla mna je to este skoro..jedine ze mas taky privesny vozik na bike

janka1874
28. jún 2010

tiež si myslím že je to skoro

didiana333
28. jún 2010

@chriss1 aj mne sa to zdá skoro...dnes som aj videla takého drobčeka v sedačke na bicykli,ale bolo vidno,že sa mu tam nepáči a ešte je to bábo také nestabilné pri sedení....moj názor... 😅

deina
28. jún 2010

My sme s Miskom zacali tusim niekedy predtym ako dosiahol 1.rok, ked uz vedel bezpecne sediet. Tie privesne voziky vyzeraju byt fajn, ale mne by vadilo, ze ho nevidim pred sebou.

tilly
autor
28. jún 2010

s cyklovozikom v pohode od dvoch mesiacov ale v takej sedacke moc nie, ja som tam skusala maleho posadit a teda 1. bol tam strasne utopeny a tu blbinu na pas medzi nohy mal strasne velku, cize mal moc roztiahnute nohy a 2. by som sa asi bala, ze vypadne...

ale strasne sa mi paci taky bike, ze taga sa to vola, ale stoji to len 1500 Eur ☹

lukinka26
28. jún 2010

@strapco13 papa krasne, kornutok mala len raz, nedavam jej papat somarinky namiesto jedla, to by nezjedla ani to co zje. skusam kadeco, presne ako pise tilly, jeden den mi spapa, druhy jej to uz nechuti, ale cici to isti-ten jej chuti najviac🙂

deina
28. jún 2010

Jooj, tak ta Taga sa paci aj mne. Tam ide aj autosedacka tusim namontovat. 😵 😵

marika13
29. jún 2010

tiez sa mi zda na bicyklovanie skoro,ale tie taka vyzeraju super.

chriss1
29. jún 2010

Ďakujem za názory, asi teda počkáme ešte, ináč pekne sedí sám rovno a vydrží dosť dlho. A s tým papaním máme problémy. Skúšam aj ja všeličo, ale zatiaľ sa moc nechytá ☹ .

mia1111
29. jún 2010

@chriss1 - ani môj Miško nechce moc papať, presnidávku ovocnú polovičku na desiatu, druhú polovicu na olovrant, zelenina+mäsko nechce ani domáce, ani kupované, keď zje 5lyžičiek tak vyskakujem od radosti. Ale nevzdávam to, skúšam každý deň, raz sa rozpapá, tomu neprestávam veriť. Ja stále kojím, tak má asi radšej moje mliečko, aj mu stačí, veď má cca 10kíl... 😀

sakura77
29. jún 2010

ja si tiez myslim ze je to skoro,este by sa nedrzal asi...ale tak koncom leta snad uz a bude dat
u nas s papanim fajn,len vcera mala den,ked vymyslala,nejak jej nechutilo,inak vacsinou zje vsetko co jej dam