icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

didiana333
21. jún 2010

@mia1111 ja mu skušam aj chlebík,to si rozžužle,rozpustí v puse,ale ked ho ta hrudka prekvapí,tak to vygrcne,aj ryžu sme skušali a zvládol to...len na lyžičke potrebuje "hladku"konzistenciu.... 😅

janka1874
21. jún 2010

ja tiež ešte nič nedochucujem
chlebík sme už skúsili a chutí nám náramne aj piškoty vie krásne pokúsať veď už má 4 zúbky tak by sa aj patrilo

deina
21. jún 2010

Ani ja nedochucujem, iba ak sem tam rascou alebo petrzlenovou vnatou, ale sol nie. Ani cukor. Aj ked ma to obcas pokusa, ze dat tam trosku soli, ci by nezjedol viac... ale nedam. Raz sa snad rozpapa.

On mi nechce ani tie chrumky, piskotu zje vo vyzive a tiez mixujem, zatial ho este dost napina, ked je to nerozmixovane, tak este pockam s hrudkami. 🙂

mia1111
21. jún 2010

rascu dávam aj ja, aby ho tak nenadúvalo, väčšinou k zemiačikom, karfiolu... Ja dávam celú a pred mixovaním zrnká vyberám 😀 . Ale čítala som, že sa môže dať aj mletá, tak neviem...

deina
21. jún 2010

Ja podla toho, aku mam doma, ale vacsinou mletu. A este fenikel zvyknem davat k masku, nech to ma trosku chut.

janka1874
21. jún 2010

ja som dávala Sendy len mletú a aj teraz to tak budem robiť len ešte máme času 😀

marika13
21. jún 2010

tiez si to iste myslim,ale chcela som vediet aj vas nazor.len vysvetlovat nieco starsej generacii je problem ☹
chcela mu dat aj orechovy kolac s trpezlivostou sme s mm vysvetlovali,ze nie lebo je to alergen.
tiez sme skusali ryzu s maskom a tie hrudky mu nevadili,tak rozmyslam ze uz budem pretlacat lyzickou 😉

lucida
22. jún 2010

ahojte maminy,
sol zatazuje oblicky a pokial nepoznaju sol,nevedia,ze to moze byt aj lepsie 😀
ja malej vsetko mixujem,ked vyjdu zuby,postupne budem pretlacat.
Vy varite detom v dojcenskej vode?Ja ano,ale neviem dokedy to mam,nasa voda je vraj celkom do pohody,robili nam tu testy,tak neviem....

lucida
22. jún 2010

jaj a mala sa len teraz zacala pretacat z brucha na chrbat a urobila to asi 10x po sebe,hore dole...svetova bola a bolo uz nacase 😅
A vcera jej robili preplach ocnych kanalikov,tak som ju este nepocula plakat...tak dufam,ze jej to pomohlo 😲

didiana333
22. jún 2010

@lucida ja mu varím v obyčajnej,nie v dojčenskej...ani ma to netrklo,že by som mohla v tej variť...no ale som ja blbá.... 😅

strapco13
22. jún 2010

ja tiez varim v obycajnej vode 😉

lucida
22. jún 2010

tak asi budem aj ja,ved uz bude mat 7mesiacov a navyse ked sa voda prevari,hadam ten chlor alebo co to tam je vyprcha...a ked tak reklamuju tu pitnu vodu...no nepi ju 😀
ale moja mamina sa tiez hned chytila,minule ze spravila som jej polievocku,ale vyliala som ju lebo som tam nedala dojcensku vodu 😀

sakura77
22. jún 2010

urcite mozete v normalnej vode,pokial nemate vlastnu studnu nekontrolovanu 😉 ale normalna "statna" voda by mala byt ok

@marika13 a co takto rezne vyskusat 😀 ja sa inak tiez bavim na tej starsej generacii obcas,no co uz,bola ina doba,ze....a hrudky aj nam strasne vadili,mala sa tvarila jak keby trpi bulimiou pri tom 😀 a skusili sme neskor a zrazu v pohode...chce to len cas ..ale zas necakat pridlho,no

marika13
22. jún 2010

aj ja varim v obycajnej vode a chlor davno vyprcha 🙂
@sakura77 tiez sa na tom bavim.posledna hlaska bola,ze mm uz v adriankovom veku jedol vsetko dokonca zakusky a torty 😅 (svokra je cukrarka) ,no nedaj mu ked sa pecu take dobroty 😀

sakura77
23. jún 2010

no sak to by bol hriech priam!!!
😀 😀 😀

marika13
23. jún 2010

Ahojte,
dnes ma Adriako 8 mesiacov 🙂 🙂 uz zacina trosku a opatrne plazit.nakoniec z toho nieco bude 😎
prispejem par fotkami

sakura77
23. jún 2010

@marika13 gratulujem adkovi,aky je krasny vyrehotany 😅 😅

marika13
23. jún 2010

@sakura77 dakujeme,hrozne sa rad smeje aj na cudzich ludi,je to taky pohodak

adka_praha
24. jún 2010

caute krasky... 😀

prisla som vas tu skontrolovat... 😀 co nove? my mame dva zubky a snazime sa prist na to ako stvornozkovat... 😀 lepsie ako kino niekedy... 😅 😀

didiana333
25. jún 2010

@marika13 ten je kráááásny.... 😵 😵 😵

marika13
25. jún 2010

@didiana333 dakujem 😉

lukinka26
27. jún 2010

Ahojte maminky, vsetky Vas pozdravujem, ako vzdy, potrebujem vzacnu radu od Vas.Takze, moja mala sa mi v noci casto budi s placom a vykrikmi, trva to uz asi 5 noci, vecer mi dlho nevie zaspat, musim byt pri nej a potom sa mi asi po takej hodine opat zobudi s placom a tak to pokracuje celu noc. Rozmyslala som nad zubkami, ale dako sa mi to nezda, nad bruskom uz som vymenila kasicku, manzel hovori, ze sa boji samoty, hned ako sa prevrati otvori ocka a spusti plac. Potom staci ze pridem ku nej dam jej rucku a je vsetko ok, inokedy placeme dlhsie a len cici ju ukludni. Poprosim, co si o tom myslite?

strapco13
27. jún 2010

@lukinka26 ak ta to potesi..teraz to riesime asi vsetky novembrovky...zrejme prichadza uzkost 8.mesacnych...moj spi na mne ked sa zobudi, napapa sa..niekedy uz proste odmietne navrat do postielky, tak mi spi v naruci..niekedy 2 hodky za noc, minule celu noc...neriesim, pritulim si ho a spime..len moja chrbtica uz protestuje 😝
tiez som myslela najprv, ze malo mliecka ma, ze zubky, brusko a pod..ale ked mi v naruci dokaze spat vyse 4 hodky v kuse a nebudi sa, nemrnci..tak som taketo fyzicke priciny vylucila..je to psychika
proste uz vie, ze mama a tato su moji..a v noci ich zrazu niet..co by si ako abo robila..no plakala

lukinka26
27. jún 2010

Dakujem strapco, veru potesilo, ale nie v zlom, ale v dobrom, ze v tom niesom sama, hned sa mi ulavilo, dufala som, ze to nebude nic vaznejsie. Asi to aj ja prestanem riesit a len rozpitvavat, je to zbytocne len ja sa potom trapim, ze co je mojej lasocke. A mas pravdu, ved nase deturence nam to nevedia inak povedat, len placom.
Veeelmi pekne Ti dakujem si moc zlata.
@strapco13

strapco13
27. jún 2010

@lukinka26 a cim viac si nervoznejsia, tym vioac to drobec citi a dava to najavo este vacsim placom
proste musime im dat najavo, ze aj v tej najhlbsej noci a pri najvacsej unave sme tam pre nich...a ked to pochopia, ze mama je tam, aj ked je tma...tak sa upokoja a postupne to prstane...dufam 😅

lukinka26
27. jún 2010

@strapco13 ale isto, snad z toho vyrastu 🙂 Mam este jeden maly problem, nechce mi papat zeleninu, uz som to tu asi aj spominala, ako boli tie horucavy, prestala so zeleninou a trva to dodnes. To je jedno ci ju robim ja doma, alebo jej ju kupim, snazim sa striedat skusat, ale zatial nic. 10 minut jedno susto prehadzuje zo strany na stranu v ustach a potom vypluje.

strapco13
27. jún 2010

nenut..skusaj
skusala si uz sladky zemiacik?..mavaju v kauflande
s tymto neporadim...moj zje vsetko a vela, takze sme nemali problem

lukinka26
27. jún 2010

ten sladky zemiacik som neskusala, iste skusim,nenutim ju vobec, nechcem aby sa jej papanie nejak sprotivilo, budem skusat dalej, ved raz isto zacne o nic nepride.
Ale aj tak Ti dakujem.

strapco13
27. jún 2010

a este ma napadlo..skus kukuricne chrumky..take tie dlhe, nesolene..to je len kukuricna muka...moj je hotovy, ze si dava do ust nieco co sa da jest..ta radost, ze papa sam 😀

lukinka26
28. jún 2010

@strapco13 tie uz papame a nevie sa ich nabazit, velmi jej chutia, skusala som aj kornutok od zmrzliny a aj ten zozal uspech. Oni vedia, co je dobre🙂