icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

didiana333
4. júl 2010

@lucida no škoda,že som dnes v robote,určite by som išla do mesta pokukať.... 😵

lucida
4. júl 2010

didi a kto ti strazi Erika?mamina?robis v sukromnej firme,ked si musela tak skoro do prace?ja dufam,ze mojho sefa ani nenapadne zavolat ma skor 😅
marika ved z Hlohovca to nemas daleko 😉

didiana333
4. júl 2010

@lucida v Metre robím splátky pre Quatro...a nedržali by mi tri roky miesto 😒 no čo narobím...a ani s tými peniazmi to žiadna výhra nieje ,z materskej žiť... ☹ Mamina je na dochodku a ked som v robote,tak je u naj...robím od deviatej,takže aspon ráno som s ním...poobede ho priatel berie domkov a okupe a dá spinkať...pomáha každý,ako sa dá... 😅
Našťastie Erik je dobré bábo,takže starosti s ním niesú a babina si ho užíva...len mne teda velmi chýba,ked som preč...

sakura77
4. júl 2010

@didiana333 pracujes?juuj,lepsie by bolo v bazeniku,co....no co uz
my vegetime cele dni pekne na deke na travicke-teda na deke vydrzi chvilku a uz mi zdrhne niekam,ked je tolko zaujimavych veci ze...trava ju asi pichala tak zistila ze lozenie je lepsie ako plazenie,tak lomozi,pride si,sadne si,pohra sa a zas ide dalej a tak dokola stale,uz vobec nepada do boku ani dozadu sa nehadze,tak som rada

https://www.youtube.com/watch?v=XIXroRemQwo
didiana333
4. júl 2010

@sakura77 no saku,tu šlapku si jej tam teda fajnovo hodila..... 😀 😀 😀 najlepšia návnada.... 😀 😀 😀

sakura77
4. júl 2010

@didiana333 no ved to musi byt nieco "strasne zaujimave" aby sa jej to oplatilo 😀 😀

marika13
4. júl 2010

sakura ty mas super napady ako uputat malej pozornost 😀 ale je velmi sikovna
lucida byvame pri hc a teraz ani nemame cas.opravujeme si nas buduci domcek 😉

lucida
4. júl 2010

sakura mala je aka uzasna!!som zvedava kedy nasa toto dokaze..zatial vypuca zadok 😀
didiana neviem ci by som to odlucenie uz teraz zvladla...ale okolnosti su niekedy take ake su 🙄

gabika7706
4. júl 2010

@marika13 z manzelovej strany maju vsetci chlapci (on i vsetci jeho bratranci) operacie za sebou (niektori aj v dospelom veku), tak preto sa pytam, ci to malemu robit, ci nie, neviem, ci to je dedicne 😕 ale dufam, ze nie, nech sa netrapi...

@sakura77 papuce su aj u nas No1 😀 Potom kolesa od kociara a kable 🙂

My sme boli vcera u svokrovcov na zahrade, tiez sa Martin pustil, ze ide na prieskum mimo deky, ale nemaju tam taku fajnovu travu, dost pichala, tak si to rozmyslel. Aj som bola rada, lebo behaju tam psy a macky a on kazdy listok daval do pusy 😒

marika13
4. júl 2010

gabika ked som sa o tom informovala,tak predkozka by sa mala rastom penisu uvolnit.tiez poznam pripad,kedy sa to riesilo operacne.no len dufam,ze nasi mali drobci nebudu take nieco absolvovat.

sakura77
5. júl 2010

@gabika7706 no my sme s kikom tiez ten pripad bohuzial,mal vrodenu fimozu,takze nebola sanca ze by mu to povolilo,takze bola nutna obriezka,no nic moc zazitok teda,poviem vam.... 😒 ☹
a kolesa od kocika je aj u nas veeelke lakadlo 😢

didiana333
5. júl 2010

Ano,malo by sa to uvolniť a pri kupaní iba požmoliť,aby sa tam neusadzovali zbytky moču...ale ja som chalanom starším sťahovala a tiež sa nič nestalo...teraz som zvedavá,ako to bude,ked len žmolíme,či bude všetko v poriadku...inak fimoza je potom operovatelná ,takže uvidíme,ako to bude....

gabika7706
5. júl 2010

@didiana333 ved viem, ze je to operovatelne, ale tak ako @sakura77 pise, nie je to ziaden "zazitok" ... nam to nejde ani len trosku stiahnut, tak sa na poradni o dva tyzdne spytam lekarky na jej nazor a uvidime...bojim sa, ze s tym budeme musiet ist na operaciu 😒

sakura77
5. júl 2010

@gabika7706 ved vy este urcite mate cas....nam to az tak okolo 2 rokoch alarmovali,ze nejaky problem asi....dovtedy skusaj,"zmol" a snad povoli

chriss1
7. júl 2010

mi stahujeme pravidelne aj keď všade čítam že sa nemá, ale náš decák surovo sťahuje (strhá) predkožku v 3 roku. Takže radšej si to trénujeme sami a bez bolesti. Pamätám sa keď to urobil bratovi (14 rokov mladší) chudák pri každom cikaní vrieskal, zadržiaval radšej... no hrúza. Takže u nás takto. A celkom nám to ide. 😅

kkiki
7. júl 2010

@sakura77 vidim ze sa bavite o pipikoch ... teraz sme boli na poradni tiez mu nato pozerala a hruza ... no co tak ked ku tomu dojde tak aspon bude mat cisty pipik 🙂

kkiki
7. júl 2010

moj muz to tiez ma zasebou , ako dospelak to podstupil ...

gabika7706
7. júl 2010

@kkiki no ved ja som si tiez vravela, ked mal muz po operacii, ze ked raz budeme mat chlapca, nechame ho obrezat hned v porodnici alebo co, nech nema take patalie. Ale potom ma napadlo, co by mi na to v dospelosti asi tak povedal, co keby mu to vadilo 😀 Nechavame vsetko na prirodzenu cestu, ale asi sa tomu nevyhneme, zatial to tak vyzera.

gabika7706
7. júl 2010

Martin ma vonku 6. zub, cely prerezany, takze hore mame 4, dole 2, skripe s nimi, ze sa to neda ani pocuvat 😠
Dnes sme cely den doma, od vcera vecera prsi, uz ma boli hlava...to je des, ked nemozeme ist vonku. Ked sa chceme hrat s Katkou, Martin nam berie veci..ked sa hram trosku s Martinom, Katke sa to velmi nepaci, ked ich necham hrat sa samych, mam tu z bytu kuuulnicku na driiiviii. A to prazdniny len zacali 😀

janka1874
7. júl 2010

košičanky nepridá sa niektorá na stretko v piatok o 16-tej pred aidou 😀 dajte vedieť ak áno nech vieme koho máme očakávať

gabika7706
7. júl 2010

@janka1874 no rada by som, ale na piatok uz mame dohoverenu navstevu svokrovcov, odchadzaju na dovolenku, tak sa ´musia´ prist rozlucit s vnucatami 😖

janka1874
7. júl 2010

@gabika7706 tak sa potom pridaj na budúci týždeň s nami na aničku ak sa dá 🙂 (kuk do témy košičaniek)

gabika7706
7. júl 2010

@janka1874 pozriem pozriem 🙂

kkiki
7. júl 2010

@gabika7706 popravde neviem, ale bez tej kozky uznaj ... estetickejsie 😀

deina
7. júl 2010

To skripanie poznam, to je hrozny zvuk. Matko ma tiez tak, ze styri zuby hore a dva dole a skripe nimi ostosest. 😖

Chriss, to co mate za lekara? To je nejaky drastak. 😨

gabika7706
7. júl 2010

@kkiki jo jo 🙂

Manzel sa prave pokusa uspat Martina, odkedy objavil "caro statia", ked nespi, stoji v postielke a to nechcem. Tu ho cez den viem zabavit aj inak, takze sa stavia minimalne, resp. ho zlozim do sedu, ale takto vecer, ked zostane sam...Uz mi nezaspava pri kojeni (neviem, ako si na toto zvyknem 😒 ), ale sam zaspat nevie ... Katku sme uspavali na rukach, neskor tak, ze lezala v postielke, my vedla nej a drzali sme ju za ruku (teda nie naraz, niekto z nas), no u Martina ani jedno nezabera 😕

janka1874
7. júl 2010

@gabika7706 presne toto státie v postieľke poznám a preto ju musím uspávať tak že ľahnem vedľa a ke´d vie že som tam tak nevstane a ja si po novom čítam 🙂 tak to funguje aj na obed aj večer uvidím do kedy 😀

gabika7706
7. júl 2010

@janka1874 no u nas to nefunguje, to po mne lozi, strka mi prsty do nosa, taha mi vlasy a podobne prijemne veci ...

kkiki
7. júl 2010

ja som vymyslela polohu ze ho dam na bok, medzi nohy paplon a do ruciciek koncek paplona ... a hladkam mu tie prsteky tucnucke 🙂)) hned zaspi , zato rano ma budi vypichovnim ociek 🙂

gabika7706
7. júl 2010

@kkiki Martin si zvykne suchat plienku po tvari, no to robi az ked je v nejakej hladine pred alfou alebo kde, kym je taky culejsi, robi vsetko mozne len na spanok ani nepomysli.