Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
Ahojte maminky!
nellye nasa malinka tiez nervaci na brusku...ma dnes presne 7mesiacov🙂
jaj baby brali nam kontrolny moc a vraj mala zvysene leukocyty,tak sme dnes brali kontrolny,hrozne sa bojim.Mali ste to niektora?
Dnes sme boli na plavani,mame fotecku pod vodou....strasne zlata je vo vode,hned som bola cela mokra 😀
Ozaj a budete chodit aj na kupaliska?Deina ako je na kupku v Zámkoch?Uz davno sme tam neboli...
ahojte, kocky moja lekarka nekazala ani moc odoberat ani krv mu nebrali, a kamosky vsetky ze to vsetkym detom treba ta ja neviem
tinika tak sa spytaj sama doktorky,ze to chces skontrolovat...
a dakujeme 🙂
@lucida, ty si odniekadial odtialto? Kupalisko v NZ neodporucam, nie pre male deti. 😝 Nemam s nim dobre skusenosti, aj nasa doktorka hovori, ze vzdy jej odtial prichadza kopec chorych deti (kadejake crevne virozy a pod). Lepsia voda je napr v Sturove, aj Velky Meder je vraj super alebo Patince... My sme boli nedavno v Sturove, super bolo, len skoda, ze tie detske bazeny maju tak robene, ze tam moze ist len dieta, rodic nie.
Deina ja som z Nitry,dakujem za radu,tam teda nepojdeme.Tiez sme rozmyslali nad Sturovom,ale to neviem ako by som malu teda drzala...tak asi az o rok.A dala si aj Matka do vody?
Dala. Napokon sme boli v Sturovo v tom bazene, co sa vola Laguna (s vlnami). Voda je tam sice chladnejsia, ale nebola mu zima, vsak sme tam neboli hned hodinu a pacilo sa mu. Chvilku sme boli aj v detskych bazenoch, ale to je dost namahave drzat ho a nemoct si ani len nohy dat do vody.
mne sa pacilo v Podhajskej,ale aj Sturovo si chvalia.s drobcom pojdeme asi az o rok ....
ahojte novembrovky🙂.. tak uz vas isty cas citam a tesim sa z vasich skusenosti a rad, tak som si povedala, ze konecne by som sa mala aj ja zapojit, nech nie som len nejaky "špeh" 😉 heh
tak sa predstavim trochu...mam 7 mesacneho Jakuba, som z BB - momentalne tlacime zubky, spodne uz trochu vidim, ale citim absolutne. a moemntalne sme prestali uplne papat, dostanem donho lyzicku, aj to s prudkym oklamanim, zboku a s hrackou v ruke. proste zatvori usta a mama, snaz sa. a uz sme na styroch, ale nelozime- i ked snaha ist za hrackou je, ale ma bohuzial opacny efekt. vcera si prvykrat sam sadol, tak sa vytesujem. tos tolko...
deini ja ju asi tiez zoberem na kupko,ale este si rozmyslim,ci ju celu namocim,alebo len tak ospliecham a dam jej krhlicku a budem oblievat....
marika ja do podhajskej nie,lebo susedina mala odtial skoincila v nemocke s nejakou crevnou virozou☹
😀 fuha, my mame kanarika...snad mu nevyje zrno...i ked, aspon daco by zjedol🙂
a hej, pocula som ze si mam este uzivat, kym sa nepohybuje rychlejsie ako dva metre za hodinu
jamajka vitaj 😉
lucida ta viroza ma prekvapila,ale na tych kupaliskach treba dat pozor nevies co tam mozes chytit 😒
alebo to vyriesite tak,ze si kupite maly bazenik.
inak baby ak mate dobre recepty..tak sem s nimi
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/recepty-novembroviek-2009/
my sa chystame kupit bazenik..zatial len taky maly, nafukovaci, pre drobca..a ked vyhram nejaky ten milon, tak si dam spravit velky na zahrade 😀 😀
@strapco13 my sme mali teraz taky minibazenik na dovolenke, ale Martin sa tam chvilu poclapkal a potom, samozrejme, vyliezol von a isiel si po svojom 😀 ale videla som aj take vyssie, 3 komorove, tak z toho by mal problem asi vyliezt...
@jamajka31 vitaj 🙂 ano je to tak, kym nelozi nejako rychlo, mas veget 😎 nas uz aj prelieza "prekazky", ak je to nieco vyssie, vydriape sa rukami do stoja a zacne kricat 😀 niekedy sa mu podari zist do sedu samemu, niekedy spadne do zadu na hlavu...no nestiham popri Katke este aj jeho vkuse sledovat 😒
No a zeny, dnes som prezila tazky sok, boli sme na prechadzke, Katka na bicykli, cakali sme na krizovatke na zelenu, ta naskocila, ja este zo zvyku predsa len skontrolujem vzdy, ci nejake auto nejde, neslo, tak sme vosli na prechod, Katka na bicykli rychlejsie ako ja s kociarom a v tom sa prirutil taxik, len tak tak minul Katku, lebo ta stihla nejako ubrzdit ako som nu kricala a stocila trosku bicykel do strany. Uhanal ako besny, my sme presli cez prechod a stali sme na druhej strane hodnu chvilu, kym som zacala normalne dychat 😒 Samozrejme som si v tom soku nestihla ani ecv pozriet, nic, bol to moment, inak ho nahlasim na policii. Katka bola trosku vylakana, ale nerozprava o tom, tak bud uz na to nemysli, alebo zacne neskor..., ale verim, ze teraz pochopila na 100%, preco jej prizvukujem, ze aj ked ma zelenu, musi davat pozor, ked vstupi na prechod. Ach jo.
ahojte žienky. Dnes bola o čosi lepšia noc, malý už toľko nekašlal...
@gabika7706 - tak takýchto arogantných blbcov žiaľ jazdí u nás čoraz viac... Naozaj si treba dávať veľký pozor, som rada, že sa vám nič nestalo. A inak vidím, že aj ty máš šikovné novembrovčiatko - môjho tiež už obyčajné štvornožkovanie nebaví, furt hľadá, kde by sa ešte mohol vyšplhať. Postaví sa skoro bez problémov, moje nervy, ale si nesadne, tak sa snaží zliezť po rukách - najprv jednu na podlahu, potom druhú a už je na štyroch 😕. Ale tiež občas nestihnem doskočiť a drobec spadne - no čo, už som si zvykla, že to k tomu patrí. Len mm to horšie znáša ako ja, on keď je doma, tak sa od malého nepohne - úplne tŕpne, keď ho vidí, ako sa všade šplhá 😀. Ja mu stále hovorím, že mu treba dať priestor, potom sa naučí aj pekne padať... Ale to mm nechápe...
My ideme dnes grilovať, júj, ale sa teším. celý deň budeme na záhrade (jasné,že cez úpeky v dome 😅 )
@gabika7706 ježiš, normálne mám zimomriavky všade tikokso, to mohol byť teda zážitok, ....
@mia1111 to stým manželom chápem 🙂 🙂 🙂 ,môj je taký istý, keď je doma Chris nemôže nič, vždy mu je v pätách a nepočuť nič len "juj to nesmieš, tam nesmieš, pozor nesmieš" 😀 😀 😀 . Určite prvé slovo čo Chris povie bude "nesmieš" 😅
@gabika7706 ty kokso ano neviem ako by som ja reagovala ale desné ale aj mne sa stalo niečo podobné len my sme ešte ani nevkročili na šťastie na cestu a herec si to preletel na červenú ale keby som bola na prechode tak ani neviem čo robím tohoto sa ja vkuse desím
@lucida konečne je tu niekto aj z NR 😵 😵 😵 Som sa tu cítila opustená ako sirotka.... 😀
Odkial presne si,ak sa možem spýtať?
@janka1874 my sme byvali na Mieri, tam ten "velky" prechod (ako sme ho my volali) - na Hlinkovej ako su zastavky, to bola hotova katastrofa cez neho prechadzat, cervena ci zelena, vsetko jedno pre niektorych vodicov, ale tam bola rovna cesta, takze sme videli a vcas stihli zareagovat, no teraz sa ten debo vyrutil spoza zakruty...A ja prave vycvicena z Mieru vzdy pozeram aj ked mame ako chodci zelenu, ci fakt mozeme prejst...
ako tak citam, otcovia su nejako viac citlivejsi a boja sa o deti, u nas je to podobne 🙂
Baby, ktore mate chlapcov, stahujete predkozku?
gabika dufam,ze mala na to cim skor zabudne chudatko a o tych debilnych soferoch sa nejdem vyjadrovat 😠
didiana byvam na Chrenovej,dnes sme boli na Sihoti pozret,vy ste neboli?
nas ocko je tiez citlivy na malu,vcera som jej klepala lyzickou po zubku,ona sa rehotala a zjavne jej to bolo prijemne a muz mi hovori,ze co jej robis?tebe by to bolo prijemne?....citlivka 😀
@gabika7706 presne ako hovoríš je to tu ja stále vravím že žijeme na diaľnici a pritom ani neviem koľko krát do týždňa tu na parkovisku stoja policajti a presne na takých šoférov čakajú
@gabika7706 nesťahujem,iba"žmolím"... 😀 😀 😀 čítala som,že sa má žmoliť...ale pri starších chalanoch som sťahovala a žiadny problém nemaju...
@lucida dnes sme boli len doma,ja som z Mojmíroviec a som rada,že mám volno konečne,tak si to užívam doma...ale na sihoť rada chodím,vždy tam niekoho známeho stretnem.... 😀 😀 😀
@didiana333 no, nam to velmi nejde, preto sa pytam
Jeej didi prave som v piatok bola v Mojmirovciach,som sa prechadzala okolo kastiela(inak je tam hrozny bordel okolo laviciek) a potom sme boli na polovnickej strelnici,ale to mnozstvo komarov,brrr 🙄
teraz su v Nitre dni nitranov,takze v parku su ludovi remeselnici,sermiari,plno akcii pre deti,vecer boli superstaristi...chcela som ostat na Denisa Lacha,ale museli sme ist kupat malu 😀
gabika niekde som citala,ze stahovanie predkozky odporucaju az po roku.mam troch bratov a mama nestahovala a zatial nemaju ziadne problemy 🙂
lucida na taku akciu by som chcela iiist

@deina ááá, toto som nevedela 😅 😅 😅 , ešte som sa neinformovala o prvých krôčikoch. Len čo som počula podľa toho som sa riadila. No super.