Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
no ja uspavam olina na velkej a potom ho supnem do svojej a ked nemozem ze nemam cas tak si povrieska a potom zhrabne palonok sam nieco ujuka a zaspi ...
@janka1874 😀 tak to u nas vyzera v takomto pripade tak, ze ja si citam a on stoji a cumi na mna...ked si ho akoze nevsimam, zacne kricat, potom vyhodi cumel, zacne revat a buchat ruckou o postielku, deprimovany mlady muz...takze vstanem, podam, dam do lahu, a este nelahnem ja a uz je na nohach, takze potom uspavam vedla seba na posteli (vacsinu noci aj tak spi so mnou), ale nedari sa...Muz ho uspal na rukach dnes, ale nie je to riesenie, lebo Martin ma svoju vahu uz teraz a do buducnosti ho takto nechceme velmi naucit.
@gabika7706 takto nejak ?
@kkiki tak nejak, akurat Martin je v klasickej postielke...dnes sme od 4tej hore 🙄 vzala som ho prec zo spalne, nech nezobudi muza a Katku, ale uz teraz viem, ze mame rozhaseny cely rezim dna. Aspon ze vychadza slniecko, tak pojdeme urcite von dnes 🙂
@deina hej,je dosť mimo, ale do mesta sa s malým dostanem iba autom čo niekedy nemám k dispozícii,autobusom radšej nie takže ostáva iba on ☹.
To uspávanie je u nás zatiaľ pri dojčení, ale to iba 2 mesiace dozadu, predtým mi zaspal po dojčení vedľa mňa vo veľkej posteli.Potom sa niečo zmenilo a zrazu mi zaspal pri dojčení a takto teraz fungujeme.Som zvedavá kedy a aká zmena nastane 😅
Aj mne Miško zaspáva pri kojení, potom ho preložím do postieľky. Keď nezaspí, tak ho dám do postieľky a keby ste videli ten boj, čo zvádza, no hrozné. Reve ako tur, oči červené a maličké, čo by tak spal, ale nie, on sa postaví a reve a reve. Tak ho asi 20x dám zasa ľahnúť (on sa zasa postaví), až sa tak unaví, že zaspí. 2x som mu už spievala aj uspávanku, to celkom zabralo, lebo sa ukľudnil...ale tento týždeň pre istotu zaspal vždy pri kojení - asi vie, prečo to robí 🙂
mne zase pri kojeni nezaspi,to uz musi byt hrozne unaveny...dam mu dudlik a ulozim do postielky.troska si pospieva s oknom a spi.
ale tiez mi niekedy vymysla a chce sa hrat,tak sa hrame aj hodinu a konecne zaspi.
mia skusala som spievat len raz a to ho prebralo a zacal sa hrozne smiat.tak som povedala ze uz nikdy viac...
ten moj sa pustil do takeho hlasneho smiechu,tak som to radsej neskusala druhy krat...,mozno to este raz skusim ked naberiem odvahu 🙂
jajha,baby,tak u nas spanie vyzera tiez tak nejak ako kkiki hodila fotku,no hruza,a samozrejme obcas zabudne ze sa treba drzat takze je uz otrieskana zo vsetkych stran ,kedze mame klasicku drevenu postielku 😠 ale nechavam ju nech sa vyburi,sem tam zajdem dat cumlik a nakoniec vzdy nejak zaspi,aj ked teda trva to dost dlho,jedine vecer je to bez problemov-zato v noci lomozi jak sa da tiez,dneska som ju nasla rano ako spi na kolienkach,zadok dohora a ksichtik v matraci,no divocina
@gabika7706 ze 6 zubov,to je uz hotovy zralok 😀
@sakura77 jasne, jedna moja kamoska mi na FB napisala, ze uz mame plnu hubu zubov 😀
No ja by som sa velmi rada vratila k tomu, ze mi zaspi pri dojceni, lenze dnes mi tak aj zaspal, no uz ho nemozem nechat lezat na posteli, ked som ho dvihala, prebral sa a spustil strasny rev a to 3x po sebe som mu urobila toto 😒 a krical jak na raty ze "maaa" v jednom kuse....
Ahojte maminky,co si vsetky uzivate slniecko?
kikki maly je aký nadhernucky,uplne krasny a sikovny 🙂
nasa Simonka robi v postielke tiez ako maly dabel 😀 otrieska si hlavu co sa furt toci okolo svojej osi,v noci ju asi stokrat posuvam dostredu postielky,neviem preco sa trepe furt uplne do horneho rohu 😅
jaj a odvcera hovori ako o dusu mamababamamababa....a ked place tak ze mammmmaaaa 😉
a ma zase zapalene ocko,v utorok ideme na kontrolu a urcite jej to budu zas prepichovat ☹
uzite si krasne snecne dni....ja sa uz o take 2 týzdne zacnem tesit na jesen 😅
@lucida tak to nezavidim s tym ockom, nech to Simonku boli co najmenej, kamoska tak chodila so synom dlho predlho, vzdy sa mu to opakovalo ...
My sme boli vcera v ZOO cely den, dnes len tak komorne doma, teda boli vonku dopoludnia, ja som varila a ked si tato a Katka oddychnu, pojdeme asi nakupovat niekde kde je klima 😕 Martin nespi, v posledne dni spinka len raz denne, snad sa to nestane pravidlom. Stoji uz kde moze, zas ma monokel na cele..svokra bola v piatok, skoro z koze vyskocila, ze co sa zase chudatku stalo a kde sme my boli, ked sa to stalo atd. No, som matka nezodpovedna ...
Kupila som si vo stvrtok novy kociar, lebo golfac nam na ceste z dovolenky odisiel (este stastie,ze nie na ceste tam), uz som si vravela, ze ziaden kocik nekupujem, povozi sa v tom starom po Katke, ale nedalo mi to.
Chcela som PP Pliko P3, no nemali skladom, tak som vzala PP UNO 2010. Teraz to uz lutujem, otrasny kociar, skusim ho asi predat, zakonity ma asi aj z domu vyhodi, co tolko vymyslam...skusala som ho sice na predajni, ale neda sa tam vyskusat tak ako ked sa pouziva no a je pre mna absolutne neprakticky. Jedine, co ma super, je velikansky nakupny kosik 😎 Mate no niektora?
@gabika7706 ja..ale starsi model..tiez sa ho chcem zbavit 😝
Strapco a ty ho preco chces predat? Co ti na nom vadi? Gabika, tebe na nom co prekaza? Ja len tak zo zvedavosti sa pytam... 🙂
@gabika7706 ja mam pliko a som spokojna 😉
@deina presne ten isty problem, ako ma aj Strapco, ked je maly otoceny ku mne, neviem s kociarom ani na obrubnik vyjst, neviem vytocit kociar, ked idem do vytahu napr..., zakopavam o kolieska, do mhd ho musim dvihat, nevojdem tak ako kedysi...v predajni sme ho skusali len ked bol opacne, nenapadlo ma prehodit rucku a vyskusat aj z druhej strany, to by som ho urcite nebola kupila 😖
caute. mozem sa pridat? 😎
zdochol tu asi nemajú ženy net alebo neviem 😀 😀 😀 😀
zdochol tu asi nemajú ženy net alebo neviem 😀 😀 😀 😀
@aeouliana no vitaj 🙂
@marika13: dakujem. aj ja som pozerala ten Chicco. aj teraz mam Chicco a som spokojna, len by som chcela golfky na dovolenku.teda nieco skladne, co nezaberie pol kufra a rychlo a jednoducho sa posklada a rozoberie a aby sa dal dat do lahu. 🙂
@gabika7706; musim prestudovat tu tabulku..uz som z toho na nervy 😀)))))))

@gabika7706 no počkaj ale ona je vo svojej postieľke a je vedľa na posteli