icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

marika13
10. aug 2010

@aeouliana evolva je urcite bezpecna.v testoch mala velmi dobre vysledky.chrbatik sa da nastavit a pasy tiez.zatial sme ju len objednali,uvidime po prvej jazde ako tam bude drobcovi.
strapco,nam tiez kasicky nechutia.ja som mu dala sunarku s marhulami a nenadchlo ho to.

didiana333
10. aug 2010

@strapco13 ja dávam aj jablko do mliečnej...ešte nemal s tým problém.... 😀 a ked mám,tak aj nektarinky alebo broskyne mu tam šupnem...to má rád... 🙂

aeouliana
10. aug 2010

@marika13: no ved ja nehovorim, ze nie je bezpecna. mne to len pride, ze napr. 8-9 mes. aj rocne a vacsie dieta sa v sedacke, ktora je do 36 kg. strati. preto som sa rozhodla, ze radsej kupime tu "prechodovu" do 18 kg. ale to som JA a kazdy nech si samozrejme zvazi co je najlepsie pre jeho dieta. 😀

aeouliana
10. aug 2010

@strapco13: my davame Sinlac a maly to zbasti jedna radost 😀 jablkovu Humanu som zatial nezohnala 😠

marika13
10. aug 2010

@aeouliana ked ju nezozenies v lekarni,tak skus cez net https://secure.ilekaren.sk/svk/tovar/2477/human...
ja bezne tak nakupujem 😉

strapco13
10. aug 2010

@aeouliana maju ju aj v DM

gabika7706
10. aug 2010

@strapco13 ver, ze v KE nie je DM, kde by ju mali 😀 a tam, kde bola, tam som vykupila ja....celkom 3 ks. Ale priebezne chodim a pytam sa.

strapco13
10. aug 2010

@gabika7706 to v nasom malom meste ju maju stale 🙂

aeouliana
10. aug 2010

@strapco13: u nas je viacero DM, ale nemaju ju 😖
@marika13: u nas ani v lekarnach nie je, ale cez net som neskusala. dik za tip 😀

adka_praha
16. aug 2010

ahojte...dlho som tu nekukala ale ku kasickam...my kase tiez nemame radi, ale hami su proste hami... 😀 😀 😀 su sice podla mna dost sladke, ale ak by islo o to, ze mi zacne odmietat zeleninu, maso a pod, tak nic sa nezmenilo...papame vsetko... 🙂

jamajka31
16. aug 2010

no my uz tiez kasickujeme, nam praveze chutia, normalne mi zacal drobec pomaly aj jest, sice su to take liliputo-davky, ale nejako zacat treba. ja riesim kasu bez prichute ovocia a vzdy tam struhnem daco, jablcko, hrusku...lepsie to znasa, kedze on ma rad nie uplne hladku konzistenciu, musia byt nejake hrudky, inak ho natahuje. inak k tym kasam, musia byt instantne, robite niekto aj klasiku ? napr. krupicu a tak, ja mam rada spaldu, aj je zdrava, myslite ze ju take babo moze.

gabika7706
16. aug 2010

@jamajka31 ak ste uz zacali s lepkom, tak spaldu mozete, ja tiez mam rada spaldu, aj pouzivam spaldovu muku do kolacov 🙂 Kase nemusia byt instantne, u mna je to skor o pohodlnosti a setreni casu. Ale krupicu by som takym malym detom nedavala.

sakura77
16. aug 2010

@jamajka31 no klasika krupica je dost tazka..ale treba skusit,mozno sadne,v podstate uz moze,ked uz papa lepkove veci..

jamajka31
16. aug 2010

no, s lepkom sme zacali, i ked to neprehanam🙂 ale skusim tu spaldu, uvidime. inak je fakt, ze vlastne tie instantne kase robia lepsie stravitelne aj s dodatkami vselijakymi, snad je to aj lepsie ako ta klasika. no ved poskusame, kym vyrastieme ;)

gabika7706
16. aug 2010

@jamajka31 ja mam doma kase bezlepkove a nemliecne, kde nie je pridane nic, len vitamin B1 😉

barborrkaa
17. aug 2010

ahojte baby,potrebujem od vas poradit..parkrat som si nechala kocik cez noc v altanku a zrejme mi navlhol a teraz mam po nom same cierne bodky..nevedeli by ste mi poradit ako sa toho zbavit? dakujem

strapco13
17. aug 2010

@barborrkaa to vyzera na plesen...skus to vyprat ..ak sa da, alebo aspon umyt s nejakym pripravkom proti plesniam

sakura77
17. aug 2010

@barborrkaa aj mna to napadlo,ze plesen....ale to uz asi nepojde dole...teda islo by savom proti plesnam-ale to asi aj latka by zliezla 😉

gabika7706
17. aug 2010

@barborrkaa no vyzera to veru na plesen 😒 skus vyprat v octovej vode

barborrkaa
17. aug 2010

aj ja si myslim,ze je to plesen..uz som to skusala kartacovat,ale nic..chcem to este skusit dat do pracky,ale neviem co k tomu priliat,aby to neurobilo flaky..@gabika7706 o tej octovej vode som uz cosi pocula,to ako by som mala urobit?

jamajka31
17. aug 2010

@gabika7706 ja tiez davam nemlicnu, pridavam svoje mlieko plus voda. ale teda lepok uz neriesim, nie sme nikto alergici, tak snad to nie je problem. alebo ake mas ty info, myslis, ze je lepsie este pockat?

strapco13
17. aug 2010

@jamajka31 akurat som dnes rozmyslala..ci sa da miesat MM a voda 😅 prijde mi to divne..ale urcite sa to da

jamajka31
17. aug 2010

@strapco13 dakedy sa mi uz nechce odstrekovat, tak pridam trochu vody, tiez som zozaciatku tak nerobila, ale prax to tak vymyslela sama🙂 ma to napadlo, ked to niekto zaraba s vodou, niekto s mliekom, tak urcite to nebude problem skombinovat

strapco13
17. aug 2010

@jamajka31 a v akom pomere kombinujes..a aku vodu pouzivas? z vodovodu alebo dojcenecku?

gabika7706
17. aug 2010

@jamajka31, @strapco13 , vsak ked to vasim chlapcom chuti, tak asi nie je problem miesat mm s vodou 🙂 Ja davam len vodu, som rada, ze sa este kojime, na kasu by som uz nevydolovala asi nic.

@jamajka31 lepok - su vselijake nazory, my sme alergici, takze u nas je to trosku ine, ale papa uz aj Martin ovsene vlocky s ovocim, prip. rozok alebo cisty chlebik, ked sa chcem kludne naranajkovat, tak sa s tym bavka.
Katka jedla nieco s lepkom az okolo roka, u Martina sa mi to nepodarilo dodrzat nejako, ale ked teraz aj pisu vsade, ze zaviest lepok, kym je dieta kojene, tak ´pre istotu´ sme teda zaviedli na 8,5 mes...

@barborrkaa nalej trosku octu namiesto prasku a vyper alebo najprv namoc do octovej vody a potom vyper normalne v prasku - ja by som to tak urobila asi

strapco13
17. aug 2010

@gabika7706 este som nemiesala...ale rozmyslam, ze takych 10-20 ml doliat vodou
ha tiez nemam velmi mlieka nazvys..ale mala som kuoene kase este v case, ked som mala nadprodukciu
a teraz si vzdy po kojeni /ak som doma/ odstriekam a za 2-3 dni mam plnu davku 100 ml...asi tyzden to robim..na zaciatku som za tu dobu odstriekala tak 40 ml...som zostala v soku, ze ako malo mlieka mam....teda nemam malo..je tak akurat pre drobca, len on uz nepapa mlieko ale len od smadu pije, ale lub cuckat, tak si pomaly zvysujem laktaciu..a maly to tiez vnima, lebo zas je dlhsie na prsku
dokonca som si uz pri kojeni nemusela davat vlozku na drughy prsnik..a uz zas musim..uz mam 2 kvapky ako sa spusti mlieko 😀
cize da sa zvysit laktacia..stoji to trosku sil..ale stoji to za to

gabika7706
17. aug 2010

@strapco13 ja viem, skusam to, ale okrem toho, ze mam casto mykozu na bradavkach, dost ma aj bolia, ja som pri Katke odsavala do 5,5 mes a bradavky ma boleli na dotyk este ked mala 1,5 roka...a stale ich mam citlive. Odstriekavat sa mi nedari, uz to nie je ako na zaciatku 😒 Skusam, ale casto odsavam aj 10 min na prazdno, tak to Ta potom chut prejde. Martin nastastie (klop klop) je vacsinou chlap trpezlivy a taha taha, kym sa nespusti, no ale o kvapkach na druhom prsniku ja moze len snivat ☹ Nevadi, aj tak som very happy, v pondelok ma 9 mes a stale sa kojime, po skusenostiach s Katkou som mala velke obavy, ale aj odhodlanie ... 😎

strapco13
18. aug 2010

@gabika7706 ja mam odsavacku Avent..tu som velmi vyuzila na zaciatku...ale teraz odstriekavam rucne...kvoli tym 10 ml co odsajem po kojeni sa mi nechce stale umyvat odsavacku 😅 ..a navyse som nou neodsala viac 😝

gabika7706
18. aug 2010

@strapco13 ja mam medelu dvojfazovu, odstriekavat mi nikdy velmi neslo, este tak ked som mala zo zaciatku fakt plne prsia, tak ano ,ale teraz vobec, mam problem zo seba dostat mlieko na vigantol 😒

marika13
18. aug 2010

ahojte,mne odsavanie nikdy neslo aj ked som mala nadprodukciu.po hodine som nacapovala asi 60ml ☹ ...dala som si zmrazit az dvedavky este zo zaciatku,ale ked som ho dala malemu,tak mu nechutilo.potvorka chce len cerste 🙂
gabika obdivujem take baby ako ty,ze vydrzia tolko mesiacov odsavat... 😉