icon

Pokladíky z novembra 2009

tilly
3. dec 2009

tak šup sem 😉

ukulelembo
5. jan 2010

Ja nam akurat varim obed- cestoviny s nivovou omackou, olivami a slaninkou uskvarenou co mi zostala z halusiek A uz mi slinky tecu ale drobec sa akurat zacina budit takze si to asi moc nevychutnam 😝 Tak idem ho napojit uz mi tu spieva Zatial ahojcek

pudo
5. jan 2010

ahojte...
tak ako to citam, tak nielen babatka cez kopirak - ako povie sakura, ale aj manzelia/partneri 😉
ja to inak nechapem...keby sa zeny mali takto spravat - ze odreagovanie pri pivecku na niekolko hodin, tak neviem kde by sa spolocnost dobacovala... co sa nam toleruje, tak to su kavicky s kamoskami, a aj to len niekedy poobede alebo podvecer (hoci teraz je kavo-abstak) a odteraz asi aj s mimi.
zuzu - tlieskam takemu rezimu... a pevne verim, ze od dvoch mesiacikov to bude u vsetkych novembrovych babatiek rovnake
sakura - my tiez vieme dlhsie spat len v kociku, resp. po dlhsej vychadzke... ak je dnu, tak su to len take kratke podriemkania... teraz uz taha 3 hodinku, tak som happy
bambolina- ja sa tajne tesim, ze ste taki velki, lebo aj nasaTami ma uz urcite 6 kil, je taka gulicka...uvidime na poradni 13teho

didiana333
5. jan 2010

Čaffte ženy,vidím že chlapi sa tu preberaju...tak to ja musím toho mojho vychváliť 😀 Keby mu tieklo mlieko,tak aj kojí... 🙂 bývame v zapadákove,kde je pár domov,takže na nákupy chodíme do vedl.dediny,večšinou chodím ja a drahý je doma s malým...aj prebaluje,aj papať mu dá,aj bruško masíruje,ak je treba,tak aj trubičku na prdíky dá...fakt sa na neho možem spolahnuť vo všetkom 😀 A na pivo nebol ešte v živote...nejak ho to neláka.Niekedy mu nosím nealkoholické,to si dáme spolu a je to...vážne je to moj poklad... 😀 😀 😀

miska2220
5. jan 2010

baby aj mna by zaujimalo ci tie moremilk zaberaju a ci ich dostat vlekarni?

zuzu1980
5. jan 2010

didi, aky poklad je tvoj muz !

pudo, aj ja pevne verim ze od 2-3 mesiacov sa vsetky vase babatka naucia spinkat. Najprv musia prejst vsetky problemy a koliky...
ja zatial len dufam ze sa nam rezim nejako nepokasle, aj ked som pocula ze okolo 6m sa to zvykne kvoli zubkom, ze deticky sa budia zase 10x za noc, tak uz sa "tesim"

miska2220
5. jan 2010

bambolina-ze sa tu ukazes...casto som na teba myslela ze to mas asi tazke ked sem uz nechodis...no nas tiez zaspava na rukach...myslite baby ze uz je rozmaznany alebo sa to moze este zmenit

miska2220
5. jan 2010

zuzu-ja ti vzdy zavidim tvojho muza,ale vdobrom,co vsetko onom pises...mas stastie 😉

miska2220
5. jan 2010

zuzu-ten priklad tvojej kamaratky,no des 😨 dufam ze sa to unas nedostane az tak daleko

miska2220
5. jan 2010

vela ste toho popisali...tema chlapy a svokry su tie najlepsie 😀

miska2220
5. jan 2010

ja nemam ziadnu svokru ale namiesto toho mu staci moja vlastna mama...ta mi casto cisti zaludok co mam a co nemam 😒 na buduci stvrtok pride prvykrat nanastevu-mame krst17 januara...na moje 31 narodky 🙂 uz som hovorila priatelovy ze vsetko budeme musiet robit tych par dni ako ona povie...nech je pokoj vchalupe...ved je to len par dni

catalin
5. jan 2010

caute baby,,

mam chvilu casu, drobatko spi uz tretiu hodinu, boli sme na prechadzke tak vzdy pekne spi v kociku. uz sa nam to trocha upravilo to spanie, aj cez den co to pospi, a uz ju nemusim mat nonstop na rukach.

mishka neboj sa nerozmaznas ho, maj ho na rukach kolko sa mu ziada, on na to ma dovod, prisiel na tento svet a musi sa tu naucit zit, a ked sa este neciti bezpecne chce byt na rukach.uzi si to spolu s nim, ukaz mu ze si tu prenho, nech ide domacnost bokom.

vidim ze riesite chlapov, moj keby mohol tak aj koji, klobuk dolu. my sme tu v irsku sami, odkazani len na nasu pomoc, ziadne babicky, tazke si pomahame ako sa da. mm pracuje, a ked dojde domov z prace, tak sa naje a venuje sa malej az do noci, ja si idem pospat a nad ranom ju prevezmem ja. na pivo nechodi, on nieje ten tip, a kamaratov mame spolocnych takze sa navzajom navstevujeme, take ze opijanie s kamosmi a diskoteky my nepozname, nastastie. ja ho niekedy vyhanam nech ide ale on nechce.

teraz mame take zvlastne noci, budi sa kazde 2 hodiny, napapa sa a vacsinou hned zaspi. chcela by som aby pospala suvislo aspon 4 hodiny, ale sa nam nedari, Mia si cucne z flasky a potom sa bavi s cumlom aj polhodiny a pritom sa budi na hlad...tak neviem, ale to chce asi len cas.
vcera ma prekvapila, dala som ju poobede do postielky,po papani, odbehla som do kuchyne po nieco a ked som sa vratila madam spala 🙂 tak ma potesila

ono to vsetko bude uz len lepsie 😉

miska2220
5. jan 2010

joj zas si pisem sama zo sebou 😅 nikde nikoho co vsetky porabate

catalin
5. jan 2010

ja som este tu miska, ale uz mi tu trci ruka z kocika 😀 takze madam bude za 15 minut hore. ona sa tak zobudza, ze vystrci rucku dohora, a to uz viem ze mam 30 minut a potom vystrie prstek a to viem ze mam 15 minut, je ako hodinky 😀 😀

miska2220
5. jan 2010

ahoj catlin -to su pekne napisala to zuspavanim 😔

zuzu1980
5. jan 2010

miska, tu sme... tiez si myslim ze ho nerozmaznas. Babatko potrebuje vela lasky a ked je mu dobre na rukach tak zabuva 🙂 Aj adamko vacsinou zaspinka na rukach, ale ked uz sa v postielke potom zobudi, tak uz ho neberiem na ruky...

miska2220
5. jan 2010

catlin 😀 super ze ti dava takto znamenie

miska2220
5. jan 2010

zuzu ja tiez tak robim...ale kamaratka ma minule bola navstivit a hresila ma ze co budem robit ked budete tazsi...a ze jej sestra nechala malu plakat kym nezspi...a ze teraz uz ako rocna zaspava bez uspavania

miska2220
5. jan 2010

no neviem mne sa to zda drastycke nechat plakat 😕

zuzu1980
5. jan 2010

ja ho tu teraz nohou kolisem v autosedacke, uspavam 😀 nejaky je dnes umrncany, zase ho boli brusko, pritom som bola vcera len na zemiakovej polievke, tak neviem z coho... nalezato sa zlostil tak som ho supla do sedacky, cakam kym zaspi a prenesiem ho. Ale kukuckuje kazdych 10 minut, tak odolavam...

miska2220
5. jan 2010

aka hrubka 😅 oprava-drasticke

miska2220
5. jan 2010

zuzu,catlin-to su vsetci Iri taky dobry chlapi ci to len ty vasi? 😉

catalin
5. jan 2010

v zivote by som nenechala take male babo plakat, minule som robila cosi v kuchyni kym mala spala a ja som ju nepocula plakat. ked som dobehla hore ku nej tak som plakala spolu s nou. take hrosie slzy mala a tak plakala ze mi islo srdce roztrhat. presne som citila ten strach co ma, ze sa kdesi zobudila sama, a nikto k nej nejde. potom sa upokojila, ale ja som si cely den vycitala ze som ju nepocula..

zuzu1980
5. jan 2010

miska, aj mne sa to zda drasticke, u takeho malinkeho babatka. Uz ked je vacsie a vymysla tak je to asi ine, ale tie nase su este moc male, ked placu tak asi maju dovod... Ta moja kamoska tiez necha maleho vyrevat kazdy vecer hodinu a pol, ze potom zaspi... Ja viem ze oni uz su zufali, tak to neodsudzujem, neviem co ja by som robila v ich situacii... ale zda sa mi to surove. A hlavne oni su v dome a my v panelaku, tak mna by susedia asi zabili 😀

Ja uspavam na rukach, ale ked sedim na gauci, takze s nim nemusim pochodovat. Uz ma vyse 6 kg, takze je to makacka, co budem robit ked bude mat 12 kg?

catalin
5. jan 2010

moj je slovak ako repa 😀 😀 ale specialny. ja som vdacna za to ze mi tak pomaha, so vsetkym, napapka ju, uspi, hra sa, prebali...vsetko. je uzasny

zuzu1980
5. jan 2010

miska, moj neni ir 😀 moj je z tuniska a sme v kanade 🙂 v tunisku su chlapi velmi rodinne orientovani, ked sme tam zili, tak som rano len chlapov videla chodit s detmi do skoly a cez vikendy doobeda tiez ulice plne chlapov s detmi, asi aby manzelky doma upratali a navarili 🙂 ale uzasni su ked ide o rodinu. Asi teda nie vsetci, ale vacsina.

zuzu1980
5. jan 2010

a moj ide obcas na pivko, ale len tak 5x do roka asi... oni to nemaju vo zvyku, vlastne u nich polovica chlapov vobec nepije 😀 oni zase vela fajcia, ale moj sa teraz snazi prestat, taka som rada!!!

miska2220
5. jan 2010

zuzu no mi musime pochodovat,natriasat a menit polohy 😅 takze makacka...aj vkociku ked stojime hned kukuckuje,ze co je 😕

miska2220
5. jan 2010

ani moj nepije,ale ja mam rada panaka,ale len sladke alebo becherovku a nemozem 😅 ked kojim...minule mi kamaratka doniesla medovinu 😒 joj jak by som si dala

catalin
5. jan 2010

tu je to rovnake, ides do ochodu a vidis tata s tromi detmi, drobnymi detmi, uplne bezne, a zeny su u kadernika asi 😀

ved so mnou v porodnici bola baba, 4 deti, vsetky narodene v novembri rok po roku, prve cisarskym a zbytok prirodzene. tu z toho vedu nerobia ze po CS mas cakat kym sa jazva dobre zhoji. a ten jej manzel prisiel s tymi 3 detmi a tak mu vsetko islo od ruky...ja ked vidim niektorych nasich..to ani nevedia dieta drzat poriadne..nie to este nakrmit

zuzu1980
5. jan 2010

ja uz by som sa aj najest isla, ale maly este poriadne nespi, tak neriskujem. Nie je to len tak ked tu pisem ako pekne spinka, ale ta drina kym ho poriadne uspim... Lebo to desatminutove kukuckovanie ignorujem! joj, ale hladna som uz 😠