Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@maahuliena aha no uz chapem xixixi som tomu dala opravim 😉
caftee 🙂
@mirka7582 no vidíš.. hned to krajšie svieti 😀 😝 😵 že 5tt 😎 😵
@maahuliena ahoj mno 😀 dufam zajtra je 5 aspon blizie k porodu 😀
@mirka7582 a kedy ideš na sono? 😉
@maahuliena 23 uz som zvedava
@maahuliena ano dve a neviem asi sa uchitli jeden bojovnik 😀 a nebiva ti zle na zvracanie 😕 ja idem 6 este na kliniku na sono a potom mi dr da dokumentaciu a uz pojdem ku gynd. 🙂
@mirka7582 mne byva len ťažko na žaludok.. je tomu 2dni.. predtým tyžden nič... ale mám pocit, že sa to len teraz začína ukazovať, všetky tie tehu priznaky... (inak klop klop... cittim sa ok)
no podobny system je asi v každom CAR, len ja som vydesene bola predvčerom tak som letela ku svojmu dokymu...lebo sa mi nechcelo trepať z domu o 5tej, aby som stihla prisť do CAr... 😒 takže bud. tyžden pre papiere a potom už snad budem chodiť len ku svojmu 🙂
@maahuliena ja mam iba chute zatial a prsia no proste tie prve priznaky 🙂 unas maju dovolenku tak o dva tyzdne idem sem na sono a potom toho 6 do ke 🙂 som velmi zvedava aky si mala hcg
@mirka7582 no mna prsia boleli zo začiatku teda dosť, potom trochu polavili.. a teraz hlavne navečer...
ja som mala HCG na 13den po KET 70 a 19den po KET 819 😉 a je to na jedného bobačika, ktorému už bilo aj srdiečko 😅 😵
@maahuliena pekne ja som bola v pondelok 14dni po et 310 🙂
@mirka7582 počuj a mala si PK? ano viem, aké si mala HCG.. to je v poriadku 😉.... ja mam prehľad 😀 😎
@maahuliena pk je predlzena kultivacia? nie nemala 23 mi vyberali a 26vkladali
@mirka7582 IP 😉
a dufam, že tej krasnej lodi všetky ostaneme... a dočkáme sa vytužených pokladíkov.. 😵 😵
@maahuliena urcite ano 😉 april to isti 😉
blaznivi april 😀

@cica13 aleee noo, daj pokoj s nočnou 😀 .. som si ich už užila až až 😅 😝 😝
Bru noc 🙂