icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

st2
11. aug 2010

@maahuliena tak to je uplne super, inak ja som 8 a drahy je 24, tak som zvedava aky datum si vyberie babo, ale zatial to mam mat niekedy medzi tym 🙂

lenusa
11. aug 2010

baby ako vidim isli ste cez car, my sme prvu mali cez iui 🙂 a druhe sa nam podarilo zazrakom samo 😀 kam chodite do car? ja som chodila do iscare.

miumia
11. aug 2010

Ahojte vyzera to tak ze sa k vam pridavam bola som uz na sono plodik bolo pekne vidiet no sediecko vraj bude neskor.. Vy uz mate akciu srdiecka? Kedy je to uz vidiet???

st2
11. aug 2010

@miumia super gratulujem, a ktory si asi tt?? ja idem prvy krat k dr az ked budem zacinat 7, tak som zvedava

miumia
11. aug 2010

Dakujem dufam ze vsetko dobre dopadne minuly rok som mala missed tak sa bojim trosku viac.. A som v 5tt uz som to vyplnila 🙂 ako sa inak vsetky citite?? Ja nic speci jedine tie prsa ma strasne bolia mam pocit ze maju kazdu hodinu o kilo viac 🙂) a este brucho nieco ako menstruacne bolesti niekolko krat za den na par minut zaboli..

st2
11. aug 2010

@miumia tak to sme na to tiez tak nejak terminovo rovnako, tiez ziadne extra priznaky nemam, obcas cosi citim v brusku, prsia ma svrbia 😀 😀 a to je tak vsetko, a citim sa ako sud plna

miumia
11. aug 2010

@st2 haha tak to hej ja podobne... Ked su mi nohavice tesnejsie na pase v 5tt co bude neskor??? Tesim sa uz nech je tu to neskor a nech sme vsetky v pohode 🙂
Vie tu niekto ako je to s tym srdieckom?

st2
11. aug 2010

@miumia tak s tymi nohavicami sme na tom rovnako, tiez som sa rano cudovala ze co to sa deje
a srdiecko by mohlo byt tak 6 - 8 tyzdni, podla mna u kazdeho individualne, tak treba len vyckat a ked pojdes nabuduce bude aj srdiecko

brumca
11. aug 2010

@miumia ahojky 🙂 aj ja gratulujem 😀 neviem presne ako je to s tym srdieckom, ja som podla menstruacie na zaciatku 6 tyzdna. Este to nemam potvrdene od doktora, ale idem k nemu zajtra, tak som velmi zvedava 🙂 ja som tiez ako sud, mam take nafuknute brusko a sem tam ma pichne v podbrusku...mam aj trosku zvacsene prsia a som stale hladna 😀

nellie_
11. aug 2010

Ahojte.. patrim sice oficialne do marcoviek, ale vy ste mi tu tyzdnami blizsie, tam uz su baby o dost popredu - kedze mam termin koncom marca...

@brumca - mame rovnake priznaky.. 😉
ja mam tehotenstvo potvrdene od pondelka, to som bola 6tt+6 - babo malo 9mm a srdiecko nadherne bilo.. 😵 😵

st2
11. aug 2010

@nellie_ vitaj medzi nami, ved co ty vies mozno to aj aprilovciatko este bude 🙂 a ty sa teda mas ze uz aj srdiecko bilo, my sa tu este len k doktorkom chystame a na srdiecko cakame

nellie_
11. aug 2010

@st2 - no ved to.. doktor povedal ze koniec marca / zaciatok aprila.. ze po buducom sone bude presny termin.... 🙂
No viem presne co teraz prezivate.. keby viete ako som sa ten pondelok bala, ze ci naozaj tam to babo je a bol to najkrajsi zazitok v mojom zivote a vidiet to srdiecko.. doktor sa pyta ze ci ho vidim. ja ze nie.. tak to prepol a potom takou modrou farbou bolo vidiet ako krasne silno srdiečko bije...

Ved vsetky to za chvilku budete vidiet na vlastne oči 😵 😵 😵

brumca
11. aug 2010

@nellie_ ahoj 🙂 gratulujeem, super, ze uz to mas aj potvrdene, musi to byt nadherny pocit pocut to srdiecko 😵 😵

mirka7582
11. aug 2010

to jasne ze budu stastny 😀 ja som byk manzel kozorozec a babo baran 😀 rohata rodinka 😀 😝 trosku som driemla 😕

nellie_
11. aug 2010

@brumca - je to nadherny pocit.. ale pocut sa zatial neda - ale budes ho nadherne vidiet.. ako bude pulzovat a bit... 😵 😵 😵 😵
a mna doktor tak vyplasil - lebo najskôr som na obrazovke videla iba same cierno sede machule a on hovori ze "no bohuzial" a mne az srdce zastavilo na par sekund ked pokracoval - "gratulujem ste tehotna" a potom to prepol a videla som nadhernu bublinku a v nej malinky fliacik 🙂

st2
11. aug 2010

@nellie_ no kebyze mne povie no bohuzial asi tam rovno skolabujem 😀 😀 😀 myslim ze niektori doktori im to robi dobre nas tehulky takto na zaciatku natahovat 😀

mirka7582
11. aug 2010

😀 he ani ja uz neviem zapnut gate iba ked sa stiahnem ale potom ma boli brusko tak radcej mam odopnute gombiky a zips mam zapnuty este 😀 som ako baloon

st2
11. aug 2010

@mirka7582 nie ze by ma to tesilo, ale aspon v tom nie som sama, spolok balonov 😀 😀 myslim ze sa to ale casom zmeni na iny typ balonika 😝

mirka7582
11. aug 2010

@nellie_ ja by som umrela tam na mieste 😀

mirka7582
11. aug 2010

@st2 ved toto ja mam dako velke brusko mozno budu dvojky 😀

nellie_
11. aug 2010

@st2 - no ved ja som mu hned povedala ze toto sa nerobi, ci chce aby ma porazilo.. a len sa chichotal.. taky srandista doktor... 😀 😀

Inak baby aj mne hned sa nafuklo brusko... a dost mi chuti jest tak sa ani necudujem... 😀 😀

Ale citim sa super.. uz aj prvotne bolesti podbruska prestali, prve 2 tyzdne ma to bolelo teda riadne.. uz iba prsia citim, ale inak ani vône nejak nevnimam, ja som vzdy mala citlivy nos, takze asi preto.. 😀
A sem-tam mi vadi umyvanie zubov a napne ma pocas cistenia.. ale to len niekedy....

miumia
11. aug 2010

Ani nehovorte 🙂) mne staci ten pohlad doktora ako skuma obrazovku,sekundy sa vlecu ako hodiny kym zaostri a prehovori co vidi.. 🙂

mirka7582
11. aug 2010

@nellie_ aspon viem ze niesom sama co ma baloniiik 😝

mirka7582
11. aug 2010

@miumia ty si uz bola na sone ja idem len o dva tyzdne 😖 dlho je to

nellie_
11. aug 2010

baby ved keby ste ma videli v tej cakarni.. ja som sa klepala ako ratlik a len som trpla nech neodpadnem - lebo som mala traumu ze tam zostanem lezat v sukni bez gaťuriek 😀 😀 😀 😀

nellie_
11. aug 2010

@mirka7582 - som veru nafuknuta dost.. a to je u mna nezvyk lebo vacsinu mam brucho ako obrateny lavor 😀

mirka7582
11. aug 2010

@nellie_ 😀

brumca
11. aug 2010

@nellie_ jeeeminenky, tak keby mi povie to co tebe, tak mna by tam asi vystrelo 😀 riadny pripad ten tvoj doktor 😎

miumia
11. aug 2010

@mirka7582 ano ja uz som bola, minuly rok presne v tomto case som bola tehotna ale skoncilo to missedom tak ma chcel tentoktat vidiet lekar skor ako obycajne.. Inak vraj staci 8-10tt..

mirka7582
11. aug 2010

@miumia aha tak nech sa ti dariii 🙂 🙂