Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@st2 ja som 7, manžel 2.4 😵 a termin by mal byť skôr ku manželovi.. 🙂
@miumia na srdiečko máš čas, ale za 2tt už bude určite biť 😵 a držím palce... nech už je toto úspešné tehotenstvo 🙂
@nellie_ ouu., vitam ťa... 🙂 😉
... ja som si dnes išla dokonca kupiť tehu gate 😅 ale ešte si vystačím s bedrovými, klasické gate sa nedaju zapnuť ani keby si niekde ten gombík pričarujem 😀
@lenusa no my sme chodili do GF.. teda ešte tam posledné sono za tyžden a snad už stačilo 😅 😅 inak to je krásne, že sa Vám druhé podarilo bez pomoci lekárov 😵 😵 😵 😵 😵
@maahuliena dakujem pekne podobne tebe a vsetkym buducim maminkam vela zdravicka a nech vsetko dobre dopadne 🙂 a tehu nohavice mam este z minuleho roka a neviem si ich vynachvalit su velmi velmi prakticke aj pre netehotne 🙂) ak mate zaujem odporucam h&m je tam velky vyber normalne ceny a pekne strihy!!!
@maahuliena je to super pocit, ale trosku ma to desy prve tehu nebolo ideal bola som od zaciatku rizikovka krvacanie v 10tt, nejak sme to ustali a potom v 22 tt hroziaci predcasny porod aj to sme v nemocke nejako ustali no a potom uz len stres nech sa to vydrzi a vydrzali sme presne do terminu, sice na tabletkach, ale pekne doma 🙂 dufam, ze teraz to bude len a len v poho
drzim vsetkym tehulkam palce 😵
ja mam chvalabohu este tehu gate odlozene 🙂
@augustovka dakujem 😀
cawte🙂 ako citam tak uz viacerym su nohavice uzke,to ma tesi,myslela som,ze len mne🙂No neviem ako dopadnem,ked budem takto pokracovat v jedeni,ale ked mi tak veeelmi chutii🙂
dnes mi prislo tak troska smutno,stretla som sa s dvoma kamoskami a pravda nevydrzala som a povedala som im,ze budem mat babetko.a cakala som,ze sa budu tesit so mnou a tak a oni ma len zasypali otazkami ci som si to dobre rozmyslela,ze asi nie,a z coho a kde a ako??a co na to mamka,a co na to syn.atd.Tak ma to troska zaskocilo,necakala som prave takuto reakciu:( Viem,ze sem to nepatri,ze sa tu riesia ine veci,ale som to potrebovala zo seba dostat.aspon takto.
@heveri35 vieš, niekedy sa stretneš s takou reakciu, ktorá najviac zaskočí.. mne sa to stalo nejeden krát.. Viem, že to zamrzí, ale ty sa teš.. život je dar.. ja to už viem.. nam sa nedarilo, dlhých 6,5roka... A myslím, že najbližšia rodina bude nadšená... 😵 a určite aj synator 😎 možno to bude chcieť to len čas to spracovať... uvidíš, že zachvilku sa situácia zmení 😉 k dobremu 🙂
@maahuliena dakujem za povzbudenie,aj tebe brumca🙂 Ved ja sa aj tesim,aj sa budem a dufam,ze bude vsetko v poriadku a nastastie mam aj take kamaratky,ktore sa uprimne tesia so mnou a verim,ze aj mamka aj moj syn(ved ho poznam🙂 )sa budu tesit.Este chcem pockat kym pojdem nabuduce k lekarovi( to bude az 20.8)a ked mi povie,ze vsetko je ok,tak potom ja oznamim tu spravu doma🙂
uz aby bolo 20.8 🙂
@brumca držíme palčeky.. ked nebudeš v šoku (že vidíš svoje babatko 😀 ) .. vypýtaj si aj foto 😵
dievčata je tu niekto, kto čaká dvojičky. včera sme boli na sone, kde nám lekár zvestoval, že sú tam dvojičky. tak sa tešíme, no nemám s kým pokecať, keďže na téme dvojičiek, sú tam baby, čo už idú rodiť resp. už majú deti, ja hľadám babu, ktorá je tiež len na začiatku
@dianka12 jeeej, dvojičky 😵 krasne gratulujem. No možno sa tu ešte nejaká ta tehulka z dvojičkami objaví..lebo ešte nie všetky potencionalne aprilovky vedia, že su tehulky 🙂 😉 Ale kľudne sa pridaj k nám 🙂 😉
inak dobre ranko, ja dnes opäť hore od 6.00.. tak dlhý deň pred nami 😎 😎 už som povysavala celý byt a jedna pračka už je vyvesená 😀 🙂 ešte doobeda do lekárne a do mesta, kym nie je taka spara.. 🙂
@heveri35 to ano 😀
@maahuliena ty si sikovna mne sa nechce nic ☹ daky som lenoch dnes 😀
Maahul ty si fakt aka hyperkativna... 😉 🙂 sa nezdas, taky prudky rozbeh od rana... 😎
ja sa babrem s vykazmi a stale daco vyjedam.. ja fakt budem ako slon za chvilu 😅 😅
stale musim daco vyzuvat.... momentalne banan v cokolade... 😀
A ozaj baby - aj vy mate niektora problem s umyvanim zubov?? mna vecer nenormalne napina.. rano mi to nevadi, ale vecer to vzdy radsej vzdam lebo ma nenormalne napina.. takze 3 minuty si ich rajbat nevydrzim.. 😅

vitam vsetky nove tehulky 🙂