Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Nadenkaaa o tom nie je pochyb ze si tehulka 😉 🙂 🙂
a ja som robila presne to iste.. ze som vkuse pozerala na testy ci ta druha ciarka nezmizne... 😉 😀 😀 😀
@st2 - HCG zevraj stupa kazdych 48 hodin... ja som prvy test robila na 13DPO vlastne v den MS a druhy na 14DPO a bola stale slabunka tak som si povedala ze nejdem stresovat a pockam si.. a uz 17DPO bola pekne viditelna a potom som testovala az znova o tyzden 21DPO a to uz bola krasne silna...
prva foto je posledny test...44DC - 27 DPO to uz bol iba taky kontrolny ci naozaj som tehotna.. 😀
rapiclear uz ani nekupuj su to vyhodene prachy ja mam doma len mama test-teda mala som 😀 vydrzal do dnes a mala som ho tam uz asi pol roka lebo som sa zapovedala ze nebudem robit test skor ako bude meskat mrcha a aj tak som to nedodrzala 😉 a testla som v den mrchy 😅 a skoro som z noh spadla 😵 😵
@nellie_ tak super ti to ukazovalo, ja len tipujem ze kedy bola ovu, ak ak tipujem spravne tak dnes je v podstate 12DPO, ale radsej sa drzim dlzky cyklu a to som dnes na 32 DC a cyklus som mavala 26 dnovy a posledny bol 30 dnovy, tak ked sa riadim podla posledneho tak mi to meska 2 dni, a to je asi malo aby som chcela aby ciarka bola silna
ja to viem podla bt lebo som si merala -kedze som mala dovolenku ale tento mesiac som s tym ani neratala zeby sa to prave mohlo podarit 😅 ale podla ff som dnes 17dpo tak asi preto taka ciarka 🙂
blahozelam vsetkym..tajne som dufala, ze sa nam tiez na april podari..tak by to vyslo presne po 2 rochoch..no nic..ideme dalej..drzim vam prsty, nech vsetky to dotiahnete dokonca v zdravi...
ja som mala vlastne mama test po zaruke.. bol to 03/2010 tak som najskôr myslela ze to preto mam druhu ciarku.. 😀
st2 - neboj nic, vsetko je dobre... ked nevies kedy si mala ovulaciu a ktovie kedy sa ti uhniezdilo babo a zacalo sa vylucovat HCG.. kazdej zene to stupa inak.. 😉
Nadenka ma teraz test taky krasne silny, ze by to kludne aj dvojičky mohli byt.. 😉 😝
ahaaa az teraz citam ze nadenka mozes byt 17DPO tak to potom zodpoveda tym ciarkam.. 😉 tiez som mala taku... 😉
@nellie_ ja som hyperaktivna od narodenia, no čo narobím 😀 😅 ale tak potroche a snažím sa moc nenaťahujem... a skôr sa snažím šetriť... ale proste "neporiadok " v byte nenávidím 😅 😅
@mirka7582 ved si treba aj oddychnuť 😵 😵 Ja budem lenošiť cez víkend 😎
@nadenkaaa krasne testíky, myslím, že môžem gratulovať 🙂 a tie rapicleary su naprd 😠 😠 uplne...
@st2 treba testovať s tými istými testami, ked chceš porovnávať 🙂 ja som spravila asi.. hm... 20testov minimálne... 😅 😕 a zaležalo veľmi od citlivosti a od testu.. tie 25 my ukázal taky test(mam v albume) až dosť neskôr.. ale zaleží aj ako sa HCG vylučuje močom... niekomu pomaly.. a potom to vidno aj na paličkách... dôležité je- musia silnieť 😉
No ja s tým umyvaním zubov nemám problém... 😀 aspoň niečo
...mne ta nevoľnosť začína "asi pres prebudením" 😅 😅 a od obeda ma chyti "pažravka" až pokiaľ nejdem spať 😅
chodim do temy zacali sme v juli 😉 ale ked osm zacala merat bt tak osm chodila aj do temy grafy bt ale nie nejak intenzivne 😅
@nadenkaaa mne si tiež odniekiaľ povedomá 😅 len keby viem odkiaľ...hm 😅
@nadenkaaa - tak asi si nam s maahul odtial povedoma 😉 🙂 ja som tiez uz davno v teme grafy nebola...
@maahuliena - ja tiez velmi vela jem... 😀 😀 ale neva, ked si babo pyta, nemozme mu predsa odopriet no nie?? 😎
@maahuliena dakujem za rady, asi teda pre pokoj v dusi nakupim tie mamatesty a mozem porovnavat dokedy nepojdem k dokimu 😀
baby poznate tuto stranku? http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-we...
perfketne video ako teraz vyzeraju nase babetka... 😉 🙂 😵
babulky sa vas spytam, mali ste take stavy ako keby sa vam hlava krutila, lebo mne stale v kuse mam pocit, a to nemavam nizky tlak skor vyssi
@maahuliena no neviem s tou kavou, uz som vela pocula ze by sa nemala, ze moze vyvovat potrat tak radsej neriskujem, kupila som si iba taku ze ranajkova kava, a dnes som si kupila sumive magnezium este, a mne chuti zatial vsetko, ale vela toho nezjem lebo sa citim stale plna, ale ved som este len uplne na zaciatku tak uvidime aku chute nechute na mna pridu
@st2 chápem s tou kavou... ale myslím, že jedna slabunka kava nič nespraví 😉 ja tiež pijem taku (moj muž hovorí, či si nechcem dať uvariť radšej mlieko 😀 😀 a do nej naliať trošku vody 😀 ) takže slabunku... a tie šumivé tbl su fajn... 🙂 dobra voľba 😉
@maahuliena ale idem si spravit tu svoju ranajkovu, bude to ako taka obedna coffe pauzicka 😀

no ja asi viem kedy sme zarobili 😀 26.7