icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

nadenkaaa
12. aug 2010

no ja asi viem kedy sme zarobili 😀 26.7

st2
12. aug 2010

@nadenkaaa no ja som si ten prvy tiez robila mamatest, a dnes som si kupila rapiclear, ale pisu na obale ze citlivost 10, tak preto neviem, ale uz si dalsia co mi povedala len negativne na rapiclear tak ma to ukludnuje

st2
12. aug 2010

@nadenkaaa no vidis ja len tipujem ze 31 😉

nellie_
12. aug 2010

Nadenkaaa o tom nie je pochyb ze si tehulka 😉 🙂 🙂
a ja som robila presne to iste.. ze som vkuse pozerala na testy ci ta druha ciarka nezmizne... 😉 😀 😀 😀

@st2 - HCG zevraj stupa kazdych 48 hodin... ja som prvy test robila na 13DPO vlastne v den MS a druhy na 14DPO a bola stale slabunka tak som si povedala ze nejdem stresovat a pockam si.. a uz 17DPO bola pekne viditelna a potom som testovala az znova o tyzden 21DPO a to uz bola krasne silna...

prva foto je posledny test...44DC - 27 DPO to uz bol iba taky kontrolny ci naozaj som tehotna.. 😀

nellie_
12. aug 2010

@st2 - naozaj sa nestresuj.. kazdy test ukaze ine ciarky.. ja som prvy robila mama test a potom tiez rapiclear a bol slabsi ako ten mama test.. a potom som uz testovala iba obycajnym Pepinom z DM za 1,20 Eur.. 😉

nadenkaaa
12. aug 2010

rapiclear uz ani nekupuj su to vyhodene prachy ja mam doma len mama test-teda mala som 😀 vydrzal do dnes a mala som ho tam uz asi pol roka lebo som sa zapovedala ze nebudem robit test skor ako bude meskat mrcha a aj tak som to nedodrzala 😉 a testla som v den mrchy 😅 a skoro som z noh spadla 😵 😵

st2
12. aug 2010

@nellie_ tak super ti to ukazovalo, ja len tipujem ze kedy bola ovu, ak ak tipujem spravne tak dnes je v podstate 12DPO, ale radsej sa drzim dlzky cyklu a to som dnes na 32 DC a cyklus som mavala 26 dnovy a posledny bol 30 dnovy, tak ked sa riadim podla posledneho tak mi to meska 2 dni, a to je asi malo aby som chcela aby ciarka bola silna

st2
12. aug 2010

@nadenkaaa tak kedze je rapiclear na prd, ale mam aj na nom aspon slabunku ciarocku tak som spokojna, a odteraz budem kupovat len tie lacne, mne sa ten mamatest najviac pacil lebo bol pre mna prvy co som ciarku videla :D

nadenkaaa
12. aug 2010

ja to viem podla bt lebo som si merala -kedze som mala dovolenku ale tento mesiac som s tym ani neratala zeby sa to prave mohlo podarit 😅 ale podla ff som dnes 17dpo tak asi preto taka ciarka 🙂

komisakpd
12. aug 2010

blahozelam vsetkym..tajne som dufala, ze sa nam tiez na april podari..tak by to vyslo presne po 2 rochoch..no nic..ideme dalej..drzim vam prsty, nech vsetky to dotiahnete dokonca v zdravi...

nellie_
12. aug 2010

ja som mala vlastne mama test po zaruke.. bol to 03/2010 tak som najskôr myslela ze to preto mam druhu ciarku.. 😀

st2 - neboj nic, vsetko je dobre... ked nevies kedy si mala ovulaciu a ktovie kedy sa ti uhniezdilo babo a zacalo sa vylucovat HCG.. kazdej zene to stupa inak.. 😉

Nadenka ma teraz test taky krasne silny, ze by to kludne aj dvojičky mohli byt.. 😉 😝

nellie_
12. aug 2010

ahaaa az teraz citam ze nadenka mozes byt 17DPO tak to potom zodpoveda tym ciarkam.. 😉 tiez som mala taku... 😉

st2
12. aug 2010

@nellie_ noooo ze dvojicky 😉 myslim ze tu uz v skupinke mame niekoho s dvojickami 😉

nadenkaaa
12. aug 2010

@nellie ja by som nebola proti dvojickam -ked uz to bola taka otrocka drina 😀 😀 cely rok tak nech je to dvojnasobne stastie 😀 😀 😀 😵 😵
@st2 nebojkaj sa vsetko je ok len uz musis presedlat na overene znacky testov 😀 😀

st2
12. aug 2010

@nadenkaaa myslim ze presedlam velmi rada 😀

nellie_
12. aug 2010

@nadenkaaa - nechodievala si do temy grafy?? lebo nejak mi je povedomy tvoj nick.. 😉 a neviem z akej temy... 😅

maahuliena
12. aug 2010

@nellie_ ja som hyperaktivna od narodenia, no čo narobím 😀 😅 ale tak potroche a snažím sa moc nenaťahujem... a skôr sa snažím šetriť... ale proste "neporiadok " v byte nenávidím 😅 😅

@mirka7582 ved si treba aj oddychnuť 😵 😵 Ja budem lenošiť cez víkend 😎

@nadenkaaa krasne testíky, myslím, že môžem gratulovať 🙂 a tie rapicleary su naprd 😠 😠 uplne...

@st2 treba testovať s tými istými testami, ked chceš porovnávať 🙂 ja som spravila asi.. hm... 20testov minimálne... 😅 😕 a zaležalo veľmi od citlivosti a od testu.. tie 25 my ukázal taky test(mam v albume) až dosť neskôr.. ale zaleží aj ako sa HCG vylučuje močom... niekomu pomaly.. a potom to vidno aj na paličkách... dôležité je- musia silnieť 😉

No ja s tým umyvaním zubov nemám problém... 😀 aspoň niečo
...mne ta nevoľnosť začína "asi pres prebudením" 😅 😅 a od obeda ma chyti "pažravka" až pokiaľ nejdem spať 😅

nadenkaaa
12. aug 2010

chodim do temy zacali sme v juli 😉 ale ked osm zacala merat bt tak osm chodila aj do temy grafy bt ale nie nejak intenzivne 😅

maahuliena
12. aug 2010

@nadenkaaa mne si tiež odniekiaľ povedomá 😅 len keby viem odkiaľ...hm 😅

nellie_
12. aug 2010

@nadenkaaa - tak asi si nam s maahul odtial povedoma 😉 🙂 ja som tiez uz davno v teme grafy nebola...

@maahuliena - ja tiez velmi vela jem... 😀 😀 ale neva, ked si babo pyta, nemozme mu predsa odopriet no nie?? 😎

st2
12. aug 2010

@nadenkaaa aj aj mne si povedoma 😀 myslim ze som ta tu na konikovi uz dakde zahliadla a nejakym sposobom aj zapamatala tvar

st2
12. aug 2010

@maahuliena dakujem za rady, asi teda pre pokoj v dusi nakupim tie mamatesty a mozem porovnavat dokedy nepojdem k dokimu 😀

nellie_
12. aug 2010

baby poznate tuto stranku? http://www.babycenter.com/2_inside-pregnancy-we...
perfketne video ako teraz vyzeraju nase babetka... 😉 🙂 😵

maahuliena
12. aug 2010

@nellie_ len si daj, keď si babo pyta 🙂 🙂 možno horšie by bolo, keby sme nemohli nič do seba dostať 😒 takto je to ok 😎 😎

@st2 hej.. niektoré tvare si proste zapamätáš 🙂 😉

st2
12. aug 2010

@nellie_ to je kraaaaaaaaasne, este keby som vedela aj dobre po anglicky by som im aj rozumela, ale uplne mi stacil ten pohlad 🙂

st2
12. aug 2010

babulky sa vas spytam, mali ste take stavy ako keby sa vam hlava krutila, lebo mne stale v kuse mam pocit, a to nemavam nizky tlak skor vyssi

maahuliena
12. aug 2010

@nellie_ jeeej, to je paradičkaaaa 😵 😵
@st2 no ja raz za den mám vždy taky stav "motanice" ale je to veľmi chviľkové... možno by pomohla nejaka slabá kava, hm? 😉 ja si dávam... (len teraz už pomenej lebo mi nechutí 😅 ) len ked sa cítim nizky tlak...

st2
12. aug 2010

@maahuliena no neviem s tou kavou, uz som vela pocula ze by sa nemala, ze moze vyvovat potrat tak radsej neriskujem, kupila som si iba taku ze ranajkova kava, a dnes som si kupila sumive magnezium este, a mne chuti zatial vsetko, ale vela toho nezjem lebo sa citim stale plna, ale ved som este len uplne na zaciatku tak uvidime aku chute nechute na mna pridu

maahuliena
12. aug 2010

@st2 chápem s tou kavou... ale myslím, že jedna slabunka kava nič nespraví 😉 ja tiež pijem taku (moj muž hovorí, či si nechcem dať uvariť radšej mlieko 😀 😀 a do nej naliať trošku vody 😀 ) takže slabunku... a tie šumivé tbl su fajn... 🙂 dobra voľba 😉

st2
12. aug 2010

@maahuliena ale idem si spravit tu svoju ranajkovu, bude to ako taka obedna coffe pauzicka 😀