icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

augustovka
11. aug 2010

vitam vsetky nove tehulky 🙂

maahuliena
11. aug 2010

@st2 ja som 7, manžel 2.4 😵 a termin by mal byť skôr ku manželovi.. 🙂
@miumia na srdiečko máš čas, ale za 2tt už bude určite biť 😵 a držím palce... nech už je toto úspešné tehotenstvo 🙂
@nellie_ ouu., vitam ťa... 🙂 😉
... ja som si dnes išla dokonca kupiť tehu gate 😅 ale ešte si vystačím s bedrovými, klasické gate sa nedaju zapnuť ani keby si niekde ten gombík pričarujem 😀

maahuliena
11. aug 2010

@lenusa no my sme chodili do GF.. teda ešte tam posledné sono za tyžden a snad už stačilo 😅 😅 inak to je krásne, že sa Vám druhé podarilo bez pomoci lekárov 😵 😵 😵 😵 😵

miumia
11. aug 2010

@maahuliena dakujem pekne podobne tebe a vsetkym buducim maminkam vela zdravicka a nech vsetko dobre dopadne 🙂 a tehu nohavice mam este z minuleho roka a neviem si ich vynachvalit su velmi velmi prakticke aj pre netehotne 🙂) ak mate zaujem odporucam h&m je tam velky vyber normalne ceny a pekne strihy!!!

st2
11. aug 2010

@miumia no veru budem musiet ist asi aj na prve tehu nakupy 😀

lenusa
11. aug 2010

@maahuliena je to super pocit, ale trosku ma to desy prve tehu nebolo ideal bola som od zaciatku rizikovka krvacanie v 10tt, nejak sme to ustali a potom v 22 tt hroziaci predcasny porod aj to sme v nemocke nejako ustali no a potom uz len stres nech sa to vydrzi a vydrzali sme presne do terminu, sice na tabletkach, ale pekne doma 🙂 dufam, ze teraz to bude len a len v poho
drzim vsetkym tehulkam palce 😵

ja mam chvalabohu este tehu gate odlozene 🙂

mirka7582
11. aug 2010

@augustovka dakujem 😀

heveri35
11. aug 2010

cawte🙂 ako citam tak uz viacerym su nohavice uzke,to ma tesi,myslela som,ze len mne🙂No neviem ako dopadnem,ked budem takto pokracovat v jedeni,ale ked mi tak veeelmi chutii🙂

heveri35
11. aug 2010

dnes mi prislo tak troska smutno,stretla som sa s dvoma kamoskami a pravda nevydrzala som a povedala som im,ze budem mat babetko.a cakala som,ze sa budu tesit so mnou a tak a oni ma len zasypali otazkami ci som si to dobre rozmyslela,ze asi nie,a z coho a kde a ako??a co na to mamka,a co na to syn.atd.Tak ma to troska zaskocilo,necakala som prave takuto reakciu:( Viem,ze sem to nepatri,ze sa tu riesia ine veci,ale som to potrebovala zo seba dostat.aspon takto.

brumca
11. aug 2010

@heveri35 ahoj 🙂 kludne si sem podla mna mozeme pisat nase pocity..uplne ta chapem, ze ti je z reakcii tvojich kamosiek smutno, aj mne by bolo...oznamis im krasnu spravu a cakas, ze sa budu tesit s tebou a nie, ze ta podrobia vysluchu...mozno si to uvedomia a napravia to 😉 😵

heveri35
11. aug 2010

@brumca mozno a mozno,ze len zavidia🙂

maahuliena
11. aug 2010

@heveri35 vieš, niekedy sa stretneš s takou reakciu, ktorá najviac zaskočí.. mne sa to stalo nejeden krát.. Viem, že to zamrzí, ale ty sa teš.. život je dar.. ja to už viem.. nam sa nedarilo, dlhých 6,5roka... A myslím, že najbližšia rodina bude nadšená... 😵 a určite aj synator 😎 možno to bude chcieť to len čas to spracovať... uvidíš, že zachvilku sa situácia zmení 😉 k dobremu 🙂

brumca
11. aug 2010

@heveri35 noo alebo aj to moze byt dovod 😉 tak sa ani nad nimi netrap, nezasluzia si to 😵 my sa s tebou velmi tesime 😀 ja ani neviem ako dnes zaspim, zajtra idem k doktorovi na potvrdenie tehu a uz ma chytaju trosku nervicky 🙂

heveri35
11. aug 2010

@maahuliena dakujem za povzbudenie,aj tebe brumca🙂 Ved ja sa aj tesim,aj sa budem a dufam,ze bude vsetko v poriadku a nastastie mam aj take kamaratky,ktore sa uprimne tesia so mnou a verim,ze aj mamka aj moj syn(ved ho poznam🙂 )sa budu tesit.Este chcem pockat kym pojdem nabuduce k lekarovi( to bude az 20.8)a ked mi povie,ze vsetko je ok,tak potom ja oznamim tu spravu doma🙂

heveri35
11. aug 2010

uz aby bolo 20.8 🙂

heveri35
11. aug 2010

@brumca no to si viem predstavit,ja idem k svojmu az 20.8,lebo je na dovolenke,je pravda,ze som bola u inej,ale predsa,tak ti drzim palce

maahuliena
11. aug 2010

@brumca držíme palčeky.. ked nebudeš v šoku (že vidíš svoje babatko 😀 ) .. vypýtaj si aj foto 😵

dianka12
12. aug 2010

dievčata je tu niekto, kto čaká dvojičky. včera sme boli na sone, kde nám lekár zvestoval, že sú tam dvojičky. tak sa tešíme, no nemám s kým pokecať, keďže na téme dvojičiek, sú tam baby, čo už idú rodiť resp. už majú deti, ja hľadám babu, ktorá je tiež len na začiatku

mirka7582
12. aug 2010

@heveri35 dietatko je dar 😀 netreba sa hambit za to ze si tehu mozno zavidia

maahuliena
12. aug 2010

@dianka12 jeeej, dvojičky 😵 krasne gratulujem. No možno sa tu ešte nejaká ta tehulka z dvojičkami objaví..lebo ešte nie všetky potencionalne aprilovky vedia, že su tehulky 🙂 😉 Ale kľudne sa pridaj k nám 🙂 😉

inak dobre ranko, ja dnes opäť hore od 6.00.. tak dlhý deň pred nami 😎 😎 už som povysavala celý byt a jedna pračka už je vyvesená 😀 🙂 ešte doobeda do lekárne a do mesta, kym nie je taka spara.. 🙂

heveri35
12. aug 2010

@mirka7582 ahoj,vobec sa nehanbim za to,ze som tehu,prave naopak 😉 som stastna 🙂 asi ako kazda z nas 🙂

mirka7582
12. aug 2010

@heveri35 to ano 😀
@maahuliena ty si sikovna mne sa nechce nic ☹ daky som lenoch dnes 😀

nellie_
12. aug 2010

Maahul ty si fakt aka hyperkativna... 😉 🙂 sa nezdas, taky prudky rozbeh od rana... 😎
ja sa babrem s vykazmi a stale daco vyjedam.. ja fakt budem ako slon za chvilu 😅 😅
stale musim daco vyzuvat.... momentalne banan v cokolade... 😀

A ozaj baby - aj vy mate niektora problem s umyvanim zubov?? mna vecer nenormalne napina.. rano mi to nevadi, ale vecer to vzdy radsej vzdam lebo ma nenormalne napina.. takze 3 minuty si ich rajbat nevydrzim.. 😅

nadenkaaa
12. aug 2010

ahojte kocky mozem sa k vam pridat? 😅 zatial len tak potichucky dnes mala prist mrcha 😵 😵 😵 😵

st2
12. aug 2010

@nadenkaaa jeeee ale ake kraaasne ciarky uz mas, gratulujeeeeem

nellie_
12. aug 2010

@nadenkaaa - fakt krasne ciarky,na to ze ti iba meska MS... 😵 😵 😵 blahozelam... 😉 🙂
ja som sa takejto silnej dockala po tyzdni meskania 😉

nadenkaaa
12. aug 2010

@st2 no stale sa chodim divat na ten test ci nezmizli 😅 😅 a oni su tam 😵 😵 😵 😵 dnes som 31dc tak dufam ze to nie je plany poplach 😕

st2
12. aug 2010

@nellie_ takze tebe tak zosilnela az po tyzdni, tak so si pockam, lebo ja som si dnes testla ze co to spravi ci silnie, a pouzila som iny test ako predtym a ciarka bola uplne ze slabulinka, tak som zostala taka posmutnela z toho

st2
12. aug 2010

@nadenkaaa myslim ze take silne ciarocky uz hovoria za vsetko 😉

nadenkaaa
12. aug 2010

@st2 najlepsie su mamatesty -toto co som si robila je 20
rapicleary su o nicom lebo tie ukazuju strasne slabe ciarky ak vobec 😔