icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

brumca
3. aug 2010

Jooj babenky, ja si tak prajem nech je uz aspon vikend a mrcha nikde 🙂 sem tam ma tak zaboli v podbrusku, ze hned utekam kukat na wc, ci nedorazila mrcha...a vy sa ako citite?

alicc
3. aug 2010

@maahuliena - vidím že si z TO , ja tiež a tiež malá mala byť narodená v apríli ale 2010, no nakoniec je 31.3.2010, baby držím vám všetkým palce 🙂

edita84
3. aug 2010

dakujem kočky za privítanie ja som testovala 33dc lebo som nemerala tak neviem koľký dpo. ja mám už jednu dcérku tiež je narodená v apríli 2007 . no hej čakanie je najhoršie a ja mám teraz aj gyn. na dovolenke takže si ešte týždeň počkám.

edita84
3. aug 2010

môj testík zo včera zajtra sa chystám zas testovať a dúfam že tam už budú poriadne koľajnice

brumca
3. aug 2010

@edita84 jeej krasna ciarocka, tesime sa na dalsiu fotku kolajnic 😉 mozes kuknut moje dva posledne testy, mam ich v albume, testovala som na 27DC a 30DC, nevydrzala som cakat 😀

edita84
3. aug 2010

@brumca noo pekne silnejú držím palce aby si aj ty mala krásne kolajničky a aby sme to všetka dotiahli ho zdravého konca 😉

stanovka
3. aug 2010

No čaute baby,tak sa pridávam,včera som prišla od lekára,som v 6tt,takže termín by mohol byť v apríli.Strašne sa tešíme a dúfam,že všetko pojde ako má.Srdiečko mu bilo o stošesť,má 5mm 🙂Vo štvrtok si idem pre knižku.Ako sa cítite?Ja v celku dobre,len neznášam momentálne parfémy a všetky pachy cítim.Muž sa mi smeje,že mám ísť na letisko,že by som vyčuchala aj drogy 🙂

edita84
3. aug 2010

@stanovka gratulujem 🙂

maahuliena
3. aug 2010

@stanovka gratulacia k tehu a k srdiečku 😵 😵

stanovka
3. aug 2010

@edita84ďakujem a aj ja tebe gratulujem 🙂

edita84
3. aug 2010

@stanovka 🙂

stanovka
3. aug 2010

Ďakujem maahuliena,tebe takisto 😀

edita84
3. aug 2010

čafte kočky už tu nik nie je? no ja som mm poslala sms že pracovať v septembri už určite neidem lebo sme tehotný 🙂 on mi potom po príchode domov len povedal vitaj Grétka, bolo to také zlaté 🙂
no ja neviem či to je tehotenstvom ale nemám vôbec chuť do jedla čo u mňa nie je problém lebo má čo zo mňa spapať babatko 😀

edita84
4. aug 2010

pekné ránko tak som testovala podľa vás to silnie? dolný je dnešný

brumca
4. aug 2010

@edita84 ahojky 🙂 juuuuj paraada, jasne ze to silnie 😀 este raz gratulujeem 😉

edita84
4. aug 2010

@brumca dakujem a ty ako urobíš si ešte test? kedy ideš k dokimu?

brumca
4. aug 2010

@edita84 ja este budem cakat, ako sa to vyvinie...dnes som 32DC, minuly cyklus akurat prisla mrcha, tak dufam, ze teraz nedorazi...ak nedorazi testnem v piatok...volala som vcera s doktorom a ze ked mrcha nepride, mam prist koncom buduceho tyzdna 🙂

edita84
4. aug 2010

@brumca mrcha určite nepríde na to už ani nemysli 😉

brumca
4. aug 2010

@edita84 dakujem 🙂 snazim sa nato nemysliet, lebo potom som len v strese 😒 vidim, ze uz mate aj vybrate mena pre babatko 😉 ja mam take obdobia, ze raz sa mi paci jedno meno o chvilku druhe a tak 😀

edita84
4. aug 2010

@brumca no hej máme to sme už mali ked sme sa začali snažiť 🙂

bellugia
4. aug 2010

Joj, už tu nemôžem toľko listovať, lebo zabúdam, že som v práci 😀
Dnes som bola u lekárky, tak hľadám gynekológiu a fakt dobrú v BA... 🙂 Z Dúbravky to nie je easy...

augustovka
4. aug 2010

ahojte tak ja som bola dnes u dokyho,bola vidno uz dutinka no mam v maternici aj hematom tak za tyzden idem zas na kontrolu ,dufam ze bude vsetko ok,papame duphaston a verime ze bude vsetko ok

brumca
4. aug 2010

@augustovka ahoj 🙂 drzim palce aby bolo vsetko v poriadku, len treba oddychovat a snazit sa nestresovat 🙂 😵 mas naadhernu dcerku, uplne mala modelka 🙂

augustovka
4. aug 2010

brumca no aj ja moc dufam ze vsetko bude ok a babatko bude krasne rast,ale mam velky strach :(

brumca
4. aug 2010

@augustovka uplne ta chapem, clovek sa snazi nato nemysliet, ale uricte je to tazke...ale naozaj nam nic ine neostava, len verit, ze vsetko bude dobre 😵 ja sa zase strachujem, ze pride mrcha, aj ked som si nasla druhu ciarku na teste...som len 32DC, a od vcera ma pobolieva podbrusko...zajtra alebo pozajtra skusim testnut.

augustovka
4. aug 2010

brumca aj mna pobolieva to podbruko hlavne na jednej strane, verim ze mrcha nepride a ty budes mat krasnu ciarocku,potom hod foto 🙂

maahuliena
4. aug 2010

😵 @edita84 krasne testik silnie 😉 😵
@brumca ziadna mrch, tehu si !! 😀 😝
@augustovka za týžden už bude veľká dutinka, bez hematomu a už možno aj s bijucim srdiečkom 😉 😵

edita84
4. aug 2010

Ahoj kočky ked vás bolí podbruško tak pite minerálnu vodu magnézia pomôže aj mne pomohla poradili mi to kočky z emimina 😉

maahuliena
4. aug 2010

@edita84 ja som mala krče a magnezium je na to vhodné.. takže tiež som bola na "magneziovke" a pomohlo 😉

edita84
4. aug 2010

🙂 no a dnes som sa dozvedela že doki tam nie je 2 týždne ale zajtra zavolám jeho kolegovi či ho náhodou nezastupuje