icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

mily7
22. mar 2012

evatko 🙂)) to je dobre

zuzulka298
22. mar 2012

@kukucka1982 tak už to mate za sebou blahoželám a veľa veľa zdravička obom 😀 😀

evaharg
22. mar 2012

@kukucka1982 gratulujeeem 🙂 prajem vela zdravicka, skore zotavenie sa a veela radostnych spolocnych rodinnych zazitkov.

evaharg
22. mar 2012

Oj dievcata, a v pondelok na Antolskej niektora nebudete? Asi sa tiez s niekym pustim do reci, bo mi na MD zacinaju chybat socialne kontakty....Alebo nie je tu nejaka maminka z Novej dedinky / Velkeho Bielu / Bernolakova / Senca alebo ineho blizkeho okolia? By sme mohli niekedy vybehnut na prechadzku kacacou tehotenskou chodzou, alebo potom aj s kocikami. HM? 🙂

barbora84
22. mar 2012

ahojte mamicky aj mamicky-cakatelky 🙂 ako sa Vam dari? ja mam termin 4.4., cakam chlapceka, posledne dni su uz ozaj tazke, ledva prejdem, v noci sa budim na bolesti... budete niektora rodit v Ruzinove? inak sa velmi bojim porodu, ale budem rada ked uz budem drobceka drzat v naruci 🙂

jenny605
22. mar 2012

@barbora84 cauko . .ja sa chystam v ruzinove ale snad az okolo 15.4.. 🙂 Dnes som tam bola na prvej poradni..

barbora84
22. mar 2012

@jenny605 ahoj, ku komu chodis do poradne?

jenny605
22. mar 2012

@barbora84 nezazmluvnujem takze som bola na normalnej kde bolo strasne veal tehuliek. .. daka Harbulakova to bola ci jak sa volala. .a ty ?

hviezdickamaria
22. mar 2012

@zuzanka2905 ahoj ja budem rodit v starej porodnici v PO a rodila som pri olejarovi, a riesil aj moje dva potraty, ale my sme ho spoznali cez nasho a jeho veeeeeeelmi dobreho kamarata, viem, ze ma teraz toho neskutocne vela, bo ked chodim na ctg v pondelok, tak stale tam na neho niekto caka... ale sa mi minule prihovoril, teraz ho mat asi nebudem, bo nemame peniaze, budem to musiet zvladnut "sama" 😎 snad bude vsetko ok. ku mne bol neskutocne mily a naozaj mi straaaasne pomohol v zivote.... neviem, ako by som vsetko zvladla bez neho... ale chce zaplatit...

zuzanka2905
22. mar 2012

@

elvo
22. mar 2012

@mily7 ja som tam bola dnes,,a mala by som asi v utorok ,ale v stredu idem na usg. ja som teraz blond.

barbora84
22. mar 2012

@jenny605 ja chodim k Dr. Divekymu v utorok, ja tam ale chodim cele tehu.

pata31
22. mar 2012

ahojte, asi uz mate vsetky tasky do porodnice pobalene, ze? bo ja este nie, aj ked veci ako tak nachystane... 😝

ivanka.7
22. mar 2012

@pata31 Dnes prebalujem a dobalujem 🙂

ivanka.7
23. mar 2012

Komplet prebalene, veci nanovo ozehlene a prirucny kufrik s vecami na porod a prvy den po porode zabaleny :D Ostatne veci do nemocnice nachystane na stole, to uz budem len cez mobil potom rozkazovat, co treba doniest :D

elfka.elfka
23. mar 2012

@pata31 ja mam gro nahadzane v taske, je to v detskej izbicke, ale kedze samu seba neodhadujem na spontanny porod, viem ze sa nakoniec budem balit do nemocky planovane tak potom to dokoncim.. uz ani netusim co tam vlastne vsetko mam 😀 😀

pata31
23. mar 2012

@ivanka.7 @elfka.elfka ja este musim nejaky kufor pohladat 😝 a mne sa mala otocila, takze ja cakam na spontanny porod, pokial mi ovsem nestupne tlak, ze budem musiet ist do nemocky skor....co by som nerada...a navyse som teraz ochorela 😖

erika439
23. mar 2012

@pata31 no ja nie som zbalená vobec, ale beriem to tak, že ešte mam čas .... Hadam bude stačiť pobaliť sa aj začiatkom apríla, ked mam termin 26.4

tetapetra
23. mar 2012

@erika439 ja ani nahodou nie som zbalena 😀

erika439
23. mar 2012

@tetapetra co budeme viac ako mesiac obchadzat velku tasku alebo kufor? trocha ma trapi taka slabsia nadcha, hlavne v noci sa mi upchava nos, ale hadam to uz coskoro prejde ... ako si užívaš materskú?

barbora84
23. mar 2012

@pata31 ja som uz cca 2 tyzdne pobalena, uz si ani nepamatam, co vsetko v taske vlastne mam 🙂

erika439
23. mar 2012

mam dilemu či ísť na Veľkú noc k svokre, ktorá býva od nás 120 km, autom 1,5 az 2 hodiny cesty. Budem už v 38 týždni 🙂 a trocha mam obavy, co by som robila, ak by sa tam malá zacala hlasit na svet.

barbora84
23. mar 2012

zienky, ako spavate v noci? aj vy sa budite na bolesti?

asma
23. mar 2012

@pata31 mne doky posunul termin o dva tyzdne takze teraz mam 3,4 tak som sa zvalila velmi rychlo.. a navyse mala sa mi narodila tiez v 38tt tak som sa pre istotu pobalila lebo môj mm mi naposledy zbalil klasicke pyžama co som nemohla nosit, a nezbalil mi žiadne hygienické...

elvo
23. mar 2012

@mily7 a evatko neboli te vcera na antolskej?

pata31
23. mar 2012

@asma juj, tak to jasne, ty uz musis byt v strehu....mne vyvolavali porod kvoli tlaku v termine, ale kebyze nevyvolavaju,t ak isto este potiahnem aspon tyzden....tak som zvedava, kedy sa toto druhe rozhodne prist na svet 😉
@barbora84 a ake bolesti myslis? ja nemam ziadne, akurat ked lezim na boku a sa otocim alebo dvihnem, tak to ma boli, ale inac nie...ale ty mas skor termin, uz mozes mat poslickov...
@erika439 no to je dost daleko, aby to nebol zakon schvalnosti, ze pojdes a zacnes rodit 😝

barbora84
23. mar 2012

@pata31 proste sa posledne noci budim na bolesti a pocit tlaku v bruchu, tuto noc to bolo cca 3x, trvaju niekolko sekund a potom prejdu, ked to predycham a postonam si...myslim, ze su to uz nepravidelne kontrakcie. mam to uz od minuleho tyzdna, ale nie kazdu noc...

pata31
23. mar 2012

@barbora84 no ano, kontrakcie mas, tak to je super, aj ja by som chcela, ale tak za dva tyzden tiez, v tom 39tt 😉 ked zacnu byt pravidelne, tak pojdes na to 😉

mirka_aa
23. mar 2012

jeeej 🙂 tu vas ale je na ten april ..aj ja mam termin 18.4.2012 ..je tu niekto kto rodi v nemocnici v šaci? 🙂

tetapetra
23. mar 2012

@erika439 nudim sa 🙂, na velku noc, ale ideme domov a tam aj ostavam a porodim. Snad ma to nechyti skor 😎 . Teraz je zo mna slamenna vdova. Manzel isiel s mojimi bratmi na vylet do Anglicka 😀