Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
ahojte zienky, aj mam sice dnes TP, ale urcite to tak nebude...po nejakych naznakoch bliziaceho sa porodu ani chyru, ani slychu...ach jaj, to cakanie je tusim nekonecne...kedy to len pride? ste tu este niektora, ktora uz mala termin a stale nic??
evaharg ako? mne tvrdne brusko, joooj, uz cakam co a ako ale nechystam sa este rodit, az po sviatkoch stale🙂))
Kočky co znamena znacka OP v tehotenskej knizke ? mam to uvedene pri prietokoch
@mariamihalikova ozvy plodu
@saxana123 dakujem 🙂
V noci o druhej mi vola kamoska,suseda,ze jej odtiekla plodova voda.do rana nad nou rozmyslam.Dena,drzim palce,myslim na teba a v kutiku duse aj zavidim,ze uz to budes mat za sebou.drz sa a hned nam sem napis,tak ako si pisala doteraz🙂
@mariamihalikova no aj ja chodim k Hlavatamu, teraz akurat končím 37tt, KP - koniec panvový - nechce sa mi betar malinky otočit, len sedka na zadočku 😀 a co hovoris na Ghobriala? ja som z neho bola trošku vedla z Hlavatym sa neda porovnat... a kam sa chystas rodit? ja do NZ 😀
vies co ja by som k nemu nechodila, som spokojna s Hlavatym 🙂 velmi 🙂bola to pre mna sokova poradna :D a ty nechodis na poradnu v stredu? ja tiez idem do NZ, je to najblizsie....
@mariamihalikova doteraz som chodila vždy štvrtky a teraz ma dal na utorky, no ja som bola z tej poradni tiež vedla 😀 uz si tam bola niekedy - myslim v nemocnici v NZ? ja som bola včera na prietoky. Bola tam jedna mlada doktorka - Koprdova veeelmi zlata, no sestričky čo som stretla boli hrozne 😝 , az na jednu vinimku 😀
reakcia na reláciu Medicína na temu Moderné metody porodov
http://www.zenskekruhy.sk/akcie/nase-aktivity/i...
ahojte...vy sa ešte gúľate s drobcami v brušku (pravdupovediac mi to bruško aj chýba), a my sme dnes absolvovali sono vyšetrenie bedrových kĺbov. malinká má nožičky v poriadku a ja sa teším, že nám pekne papá, spinká a priberá...pekný večer všetkým nastávajúcim mamičkám a držím palce...
@kukucka1982 ja ti zavidim normalne🙂) nech sa dari, uzivaj si ju, ze je v poriadku a na svete. pripomen si aka to bola galiba uz posledne dni s tym brusiskom🙂)
Baby,prosim vas,kde najdem tu tabulku s prietokmi?inak mame dalsie aprilovciatko🙂, maminka s nickom>denaalubos< porodila vcera krasnu dcerku Lianku.vsetko len to naj baby,drzte sa
Ahojte chcem sa spýtať či vám niektorej zistili zlatého stafylokoka a zároveń set mali pozitívny test v 36tt aj na streptokoka.dakujem.
Ahojte skoromaminky aj uzmaminky 😉 Dlho som tu nebola a potom sa mi uz nechcelo citat tolko stran 😅, ale vsimla som si podla poslednych stran a profilov, ze niektore uz mate krasne babatka na svete 🙂 Blahozelam a prajem hlavne vela zdravia a drobcekom aj vela stastia do zivota... Tym, co este na bociana len cakate, prajem vela trpezlivosti s velkymi bruskami a co najmenej strachu a nervozity z porodu😉
Ja uz 3. den prenasam a nasa madam sa na svet stale nejako nechysta...ale vidim, ze nie som jedina 😎 Ak sa jej do konca sviatkov nebude chciet von, tak v utorok rano sa mam hlasit v nemocnici (Kramare)... Mam dost obavy z porodu, lebo podla sona mala tento pondelok uz cez 4 kg, takze to bude asi riadna babizna 😅
@katkadz ahojky, sa mi paci tvoj prispevok, inak nechyta ta panika? lebo mna ano a chcem vediet, ci to je normalne alebo nie🙂) vazne. mam strach ako predycham kontrakcie, ci to budem zvladat a tak. samozrejme pripravu som absolvovala, doteraz som bola v pohode a teraz ked mi zacalo tvrdnut brucho a citim sa zle, tak som z toho nervozna samozrejme. nemala si niekedy pocit napriek prenasaniu, ze uz uz by to mohlo byt? chcem vediet ci nas to telo alebo psychika môzu tak zavadzat, alebo sa nieco deje🙂)
baby koľkého dostávate materskú? Ja budem mať teraz prvý krát materskú, tak neviem kedy ju mám čakať 🙂
@bambulka1010 do 20teho je pisane na papiery... ja som rodicak dostavala 13teho ale naterska neviem tiez tak dako
@zuzub nie nezistili ale podaju ti antibiotika a bude to ok 😉
no baby tak ja som mala vcera termin a nic, takze ak neporodim do 12teho tak idem na prijem ... na porod sa vobec necitim 😒
@mily7 ahoj, chyta 🙂 ...hlavne ked si citam diskusie a clanky o porode, prenasani a vyvolavani porodu... 😅 mam presne take iste pocity...bojim sa...a navyse ked viem, ze budem rodit obrika (v pondelok odhad 4100 - 4300 g, takze do utorka kludne moze mat aj okolo 4500 g)...Dr. sice spominala, ze ked bude mala dalej takto rast, tak asi bude sekcia...ale na poslednej poradni nepovedala nic, tak si myslim, ze sa rozhodne az pri porode podla aktualnej situacie a sluzbukonajuceho lekara...
V den terminu ma pobolievalo brusko ako pred kramami, ale nic. Odvtedy ziadne priznaky, ziadne bolesti (a to mi uz predtym obcas tvrdlo brusko). Mala sa hybe, tak snad je OK. Za to sa ja uz mam problem pomaly aj sediet s tym mojim brusiskom 😀 Aj malej dohovarame s mm, ze ked nevylezie do pondelka sama, tak aj tak ju vyduria...a nic. Sex, domace prace, varenie - nic to s nou nerobi, spokojna je pri vsetkom... Takze fyzicky sa na porod momentalne absolutne necitim...ale podvedome stale cakam, kedy mi rupne voda alebo zacnu kontrakcie...vtedy len zacne ozajstna panika 😅
@1eli fiha...a to vsetky na Kramaroch?...takze dostat sa na nadstandard asi nehrozi... 🙂 ... aby to nakoniec nedopadlo ako pisu v aprilovej mamine "zlezte si z toho stola, lebo ta pani rodi viac ako vy, ona to vytlaci a potom pojdete vy"... 😀 A mozno do utorka este niektore porodime...
@bambulka1010 mne chodila nemocenska a teraz aj materska okolo 13. - 15. v mesiaci

Ahojte kočky, možno si ma ešte niektoré pamätáte na začiatku som pár krát písala, ale nemám pri malom veľa času tak vás občas len prečítam.držím vám všetkým palce nech je všetko ok a prajem rýchle pôrody 😉 chcem sa spýtať či je tu niekto kto ide rodiť do Čadce.vďaka.