Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@porinka , s tými zásobami jedla si mi pripomenula, ako som sa v pôrodnici po sekcii potajomky v noci napchávala piškótami a výživou. Lebo pred plánovanou sekciou pol dňa nejesť, nič nepiť, potom samotná sekcia a prvý deň len urologický čaj, druhý deň nejaká tekutina (mlieko) a až večer kaša a na ďalší deň normálna (no normálna ako normálna - nemocničná - strava 😝) . Už sa mi po tých 2 dňoch normálne krútila hlava od hladu a nízkeho tlaku. A to ešte aby človek tvoril zásoby mlieka pre bábo - asi z toho urologického čaju 🙄 🙄 🙄
@bodka70
veď to, nejesť, nepiť...kua, to je týranie 🙂 🙂 🙂 a ja určite budem potrebovať acidko, aby som sa vykakala, aj nejaká chladená voda sa hodí, ak bude horúco...keďže klimatizácia nehrozí... 🙂 ja sa chcem cítiť dobre, a nie sa ešte stresovať, s kým budem na izbe, čo dobré bude na obed, atď.
@porinka , mne najviac vadili tie noci. 4 baby na izbe, z toho jedna obéznejšia neskutočne chrápala, my ostatné sme nezažmúrili oka. A keď sme sa pýtali, kedy sa ide domov, kedy bude vizita, tak premúdrelá sestrička mala reči, že kdeže sa tak ponáhľame, že tu si aspoň oddýchneme. 😝
No to určite, 1x som sa poriadne vyspala až doma, vo svojej pohodlnej posteli, čistučkom vlastnom prádielku, nikto mi tam nechrápal a ráno o pol šiestej ma nebudila upratovačka s vechťom a portfišom 🙄 🙄
baby, potom, že nemám priberať...práve sme spapkali pečeného králika s kyslou kapustou a pečenými zemiačikmi...môj včera výborne navaril 😀 😀 😀 aj drobcovi chutí, veselo si kopká 🙂 🙂 🙂
@pekosita , ja už to poznám, keď sestra-dvojička bola v pôrodnici pri posledných dvoch deťoch som jej vždy doniesla do pôrodnice domácu stravu - fajnu kuraciu rezancovú polievočku, domáci zákusok a tak. 😉
Ináč ostatné baby poctivo dodržiavali tú diétu po sekcii, len ja som sa napchávala, ma strašili, že budem mať problémy s črevami. Ale ja som vedela, že mi nič nebude a tak aj bolo. Veď človek si pozná svoje telo, cítila som, že črevá sa mi už hýbu, len naprázdno 😝. Potom ľutovali ,že mohli si aj ony dať. Ako nehovorím, že hneď po operácii, ale u nás sa to strašne s tým preháňa (pre istotu), nikde nenechajú tak ženy hladovať a bez vody, v iných krajinách kľudne dovolia žene pri pôrode osviežiť sa, niečo drobné zajesť.
som sa dnes objednala k zubárke na preventívku a hneď aj na 3D, 23.4 😀 😀 😀 že jak sa teším 🙂 🙂 🙂 🙂
@pekosita, @porinka jááj baby som sa dobre zasmiala na tych vašich zážitkoch z nemocnice, lebo aj mne to tak pripomína ked som tam lezala uz niekolko krat. 😀 A hlavne to, ked prisli studenti - stredoskolaci a umyvali uz to, co uz raz upratovacka umyla. 😀 A ten smrad dezinfekcie to sa neda len tak lahko zabudnut.
@trutka gratulujem k dievcatku. 🙂 Kedy ides teraz ku gynekologicke? A budes si dávať robiť 3D aj niekde inde inde ako na morfologickom co si mala v 20 tt?
@trutka Ja som sa rozpravala s tromi kamoskami co tam chodia a hovorili, ze uz tam chodia baby co maju termin na september. Je to len raz tyzdenne a nie vzdy sa ti podari prist, takze sa to natahuje a tych 8 lekcii ci ako by som to nazvala niekedy ani nestihnes absolvovat. Vraj sa staci ohlasit telefonicky ze ci uz mozes prist, ale ze aj ked prides neohlasena, ze je to v pohode.
@porinka no moja neviem čo by si robila, ja som mala pri prvom porode asi 30 studentov-medikov , rodila som 1 jula po dvanástej , takze oni už len čakali kedy odrodia a začnu im prazdniny, kokos to bol zažitok 😀 😀 😀 😀 teraz sa smejem ale vtedy prvorodička sranda veliká
rodila ma ale lekárka oni len očumovali 😀 😀 😀 😀
@trutka cičí sa dopoludnia a popoludní. Zalezi na tebe co si vyberies. Ale vzdy je to v pondelok. Teraz napriklad zasa nebolo cvicenie, lebo bola velka noc. Takze ja sa tam chcem nahlasit tiez skor a aj preto, ze budem posledny mesiac v auguste v najväcsom teple uz len doma. Nebude sa mi chciet trepat kade tade s velkym bruskom. 😉
co poviete na tuto stranku? celkom fajn ceny,ani postovne nie je vela http://www.detske-oblecenie.eu/detske-oblecenie...
baby ktore ste boli na kramaroch alebo idete... je nutne chodit na tie predporodne kurzy k nim alebo mozem ist aj u nas v pezinku s tym ze k nim uz nepojdem? niekto pisal ze na to aby pustili otca k porodu musi mat tiez absolvovany ten kurz a dostane nejake potvrdenie ci co ale mne sa to zda ako blbost, tak neviem ci sa rata len ten ich na kramaroch ci hociaky iny kurz mam v tom chaos 😅 aj tak som sa chystala ze az neskor pojdem tak po 28tt 🙂
@slnieckko ja som rodila na kramaroch a aj sme tam absolvovali ten kurz aby mohol ist muz k porodu, myslim, ze to musis v danej nemocke v ktorej chces rodit, ale nie som si ista, skus sa informovat na kramaroch, ked napises tej dr co to s vami abslvuje mail a opytas sa ona ti odpise uplne v pohodke 🙂 vola sa dr Jandova a ten mail najdes aj tu niekde na konikovi

@porinka u nas v BB je len jedna taka izba ,tak uvidime ci bude volna ...