icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

trutka
13. apr 2012

@porinka a odkial si to objednavala,tie kosielky su pekne 🙂

porinka
13. apr 2012

kočky, kde v BA je najlepší H&M, na mimi veci a tehu veci?

saranata
13. apr 2012

@porinka Eurovea jednoznačne najvačší vyber , ono v BA su tehu veci v HM len na Obchodnej a v Eurovei

porinka
13. apr 2012

@saranata
no snáď tú Euroveu nájdem 😅

saranata
13. apr 2012

@porinka nakupne centrum pri Dunaji , vedla mosta Apollo🙂

porinka
13. apr 2012

@saranata
som to už vygúglila, ešte musím môjho ukecať, bo on nerád po obchodocha už vôbec nie v BA 😠

saranata
13. apr 2012

@porinka to je jasne, ale zvládne to , to stačí jeden nakup🙂
tam je všetko aj pre detičky krásne veci

porinka
13. apr 2012

kočky, nepicháte si niektorá Fraxiparine 0,3 ml? mám jednu celú krabicu doma a kľudne ju podarujem 😉

1nyx11
13. apr 2012

@porinka a tebe uz vysadili? ja mam fragmin to je to iste ale ze az do pôrodu 😉

lucik194
13. apr 2012

uf, ja len stacim citat, do pokecu sa mi moc nedari zapajat, no hold praca, do toho 2,5 rocny bubak a brusko, teda casu navyse moc nemam.... inak pokial chces @porinka nejake tehu a detske oblecenie chod aj do C&A, tehotenske maju velky vyber (ale len v avione) a hned vedla C&A je H&M v avione, nemusite vliezt ani do bratislavy 😀
H&M najvacsie pre deti je urcite ale v Eurovei,
ale baby kuknite toto:
http://www.c-and-a.com/sk/sk/corporate/fashion/...
na vsetok tovar 20% len 3 dni

nati04
13. apr 2012

@porinka podľa mna v avione ;)

porinka
14. apr 2012

@lucik194
to nestíham tie zľavy...uvidím, čo povie šofér, kam ma zavezie 😉

porinka
14. apr 2012

@1nyx11
ja som si ho pichala v predchádzajúcom tehu, a toto mi zostalo...teraz nepichám 🙂

nessy
14. apr 2012

@xtinakc tak to sme sa asi minali :D
ja som bola tiez v corku 🙂)))
a mi hovor,tolko veci som teraz v pennyse nakupila jaaajaaaaj a este zboznujem tk max to je tiez moj obchod 🙂

nessy
14. apr 2012

caute baby tak po dlhsom case som tu zas,trocha som sa spamatavala z cesty a vybalovala veci 🙂
a vcera zacala triedit dupacky po malej,sak ja maaaam tolko toho odlozeneho pre boha 🙂
nastastie vsetko univerzalne veci,len par ruzovych tak vsetko vyuzijeme 🙂

nessy
14. apr 2012

a vy sa vsetky ako mate? 🙂
mna mlady okopava osto dvesto,kazdu chvilu kope 🙂
teda ovela viac ako kopala mala....

vevuska1
14. apr 2012

@nessy u nas presne to iste, male si v brusku robi inu diskoteku, kope ma kazdu chvilku, ze mam normalne ocit, ze to dieta ani nespi 🙂 akurat s krpkou lehnim v posteli, rano sa zobudila a uplne horuca a teraz jej zvysila teplota a uz ma aj sople a aj kasle, chudatko moje. taka je teraz umrnkana iba ako male babo ked mu nieco je :( dala som jej nurofen na teplotu, tak hadam bude lepsie za chvilu

nessy
14. apr 2012

@vevuska1 no presne ja tiez vzdy poviem ze si robi diskoteku 🙂
hmm s malinkou to ma mrzi,poznam to,ked je mala chora je jak babo upistana...
dufam ze vam to rychlo prejde 😅

vevuska1
14. apr 2012

@nessy hehe, noo aj teraz ma stale kope, ako keby vedelo, ze o nom pisem 🙂
dakujeme,sand sa to polepsi, ja len dufam aby to nic vaznejsie nebolo a hlavne aby som to aj ja nechytila

bobi3
14. apr 2012

ahojte babulky, ako sa mi tu máte? konečne som si našla chvíľku 😒
@saranata @porinka tehu veci sú aj v C&A v Avione, ja som si tam kúpila tehu nohavice za 2eurá 😅 zľava z 29,- eur, asi preto, že to boli XS... mne by sa teraz zišli tepláky, už ma všetky tlačia 😒
@vevuska1 @nessy naša tiež nejako moc kope,ale aspoň viem, že je v poriadku, snáď 🙂

ináč, ja som včera večer mala dosť velké bolesti 😒, ale len na pravej strane bruška, aj som volala svojmu dokimu, tak pravdepodobne sa to len rozťahuje maternica a ak mi nie je aj na vracanie alebo nekrvácam, tak by malo byť všetko ok, no odporúčal mi magnéziové tabletky, potom to fakt trochu prešlo... beriete ich niektorá tiež? mám si dať jednu aj dnes, keď ma to už nebolí? 😕

porinka
14. apr 2012

@bobi3
aj tá naša potvorka kope a kope a neviem sa toho nabažiť...ráno ma krásne budí...aj teraz kopká, asi vie, že ju chválim 😉
magnézium papkám každý deň, kľudne si daj, neublíži vám. Mňa bolieva na ľavej strane dole, asi drobec tlačí na nejaké väzivá, šľachy alebo čo ja viem čo tam mám. Viem sa na to v noci zobudiť a musím zmeniť polohu. 😖
a tepláky by sa aj mne hodili, uvidím, aké budú v pondelok v Lidli

porinka
14. apr 2012

kočky, kde sú v BA nejaké väčšie predajne s kočíkmi? Ď

bobi3
14. apr 2012

@porinka tak ja som túto noc už nemohla spať na brušku 😖 a nevadí magnézium, keď beriem aj tehu vitamíny?

tak my budeme mať kočiar z auparku z Peg Perégo 😉

porinka
14. apr 2012

@cicimon
ďakujem, len v jednom predávajú CAM DINAMICO 2012, som im poslala mailík, či ho aj na predajni majú. 😉

porinka
14. apr 2012

@bobi3
spávaš na brušku???? 😕 😕 😕 ja najradšej na boku 😉
zháňam predajne, kde majú CAM DINAMICO 2012, aby som ho mohla okukať, ale velice nikde nič 😠 😠 😠

porinka
14. apr 2012

@bobi3
tehu vitamíny, čo berieš, tiež obsahujú magnézium? ak nie, tak si daj 😉

porinka
14. apr 2012

@cicimon
len že dostupnosť skladom u dodávateľa a sú z Ružomberka, takže nič. aj v kocikovo ho majú, tým som tiež písala 😖