Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@bobi3 ahoj aj ja som si nasadila magnesium lebo má trosku bolievalo podbrusko a aj mi to prešlo ale beriem to kazdy druhý den. A čo sa týka tých vitaminov pre tehotne tie neberiem pretože este pred otehotnenin Som začala brat zelene potraviny a to je jacmen a chlorella ktorá toho kopec obsahuje ;) len je to trosku viac finančne náročné ale veľa ľudom to pomohlo 🙂
@porinka tak toto je super stránka (http://www.babytip.sk/) idem si niečo objednať, rozkošné vecičky 😀
ahojte kočky
tak som sem nakukla 🙂
vidím že píšete 🙂 😉 mi sa ešte venujeme tatinkovi ide dnes v noci preč ☹ ☹ 😢
jáj nejak to zas musíme prekonať ☹ ☹
ináč baby musím sa pochváliť že už dlhšie sme potrebovali dalsie auto ,tak včera som bola obdarovaná Seatom -Ibiza bielej farby 😵 😵
som velmi štastná mám ja to štastie že máme všetko čo chceme ale za cenu samoty nie celkovej ale častočnej 😒
ale mám velkú radosť a drahý mal o to vačšiu že sa mi velmi páčilo 🙂 🙂 🙂 😵
a dobre ceny
@miskachrumka tak veľa šťastných kilometrov na novom avetu 😉
@ursula5
10 dní trvalo vybavenie objednávky, dokonca mi odtiaľ aj volali, je to z Čiech, lebo čo som mala vybrané košieľky, tak zrovna tie farby nemali, tak mi opísala, aké majú a poslali tie. 🙂 a objednala som si tam aj plienky, sú asi najkvalitnejšie na trhu, libštátské...nákup som mala za 50 evri, aby sa to poštovné oplatilo.
Doprava - GLS 4.50 €
Platba - Dobierka 1 €
zajtra ráno fičíme na tehu plávanie...júj, ako sa ja teším, dúfam, že aj drobcovi sa bude páčiť!!! 😀 😀 😀
@porinka ja tiež spávam najradšej na boku, no občas sa mi podarí aj na brušku, a túto noc sa fakt nedalo, ale to magnézium asi pomohlo, lebo bruško ma dnes už nebolelo 😉
@nati04 a aké magnézium berieš? klasické tabletky? no ja si asi budem dávať každý deň po jednej...
@ursula5 ja som si objednala nejaké vecičky z www.mysiacik.sk, väčšinou z výpredaja, tak mi už písali, že v stredu to pošlú, tak som zvedavá 🙂
ale včera som bola u kámošky, tak mi nejaké dala a nejaké predala, väčšinou samé NEXTíky 😉
holky, a ešte sa opýtam, už máte všetky doma postieľky, pultíky a ták... lebo ja stále zvažujem, či si už kúpiť alebo ešte počkať 😖
@bobi3 ahoj ja este nemam, ale len preto ze dostanem postielku od svokry, ale podla mna kludne uz mozem zacat nakupvat. my ideme buduci mesiac kupit uz kocik, lebo ani sa nenazdas a uz budes v porodnici, ako rychlo to teraz utecie 🙂
@ursula5 dakujem velmi pekne 😉 😉 😉 🙂
@chirabell ja som zas počula opak teda si myslím ,že opak je pravdou praveže tie klasické sú menej učinnejšie ako magne b6-tky
@chirabell @bobi3 @nati04 @miskachrumka mne hovorila doktorka a aj v lekarni,ze b6 by sa nemala brat dlhsie ako 2 mesiace,lebo potom ma uz zly ucinok na nervovu sustavu. a ja som sa cudovala,ked som to volakedy brala,ze preco som taka,naladova,podrazdena,necitila som sa vo svojej kozi... takze ja uz len ciste magne bez b6
@trutka no ja ho berem asi tyžden a po jednej tabl /na den
no opýtam sa mojho doktora o 2 týždne čo na to povie
@ursula5 moj mm vždy ked počuva nikdy malá nekopne no ked sa jej prihovára tak citim že sa vrtí 😵
aj pri Dadkovi sa dočkal až 2-3 kopancov počas celého tehu 😀 nikdy nechcel vtedy kopať ale po narodení si to užil dostatočne 😀 😀 😀

@bobi3 u nás ani v CA ani v HM tehotenské veci nedržia, som napálená!!! za chvíľu chodím holá 🙂