Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
tak sme sa pekne vykupkali, poplávali, pocvičili...som z toho príjemne zničená 😀 😀 😀 vrele doporučujem!!!
@chirabell ja neuživam famibion okrem centrum materna a magne b6 ktoré berem ako som písala tyžden a po jednej tabl mi kázal
Baby čo varíte dobré na obed ?
ja som sa rozhodla pre kuracinu zas a zemiaky a polievočku 🙂
tak už sa dovára a ideme papať !
ani ma to nebaví ,ked je tatko preč ☹ ☹ ☹
ale za hodinku sú na mieste tak chvalabohu došli super 😵
@porinka ahoj ty si písala že si ideš tiež objednať ten tehu pás ?!
či si ta mýlim ?
@miskachrumka
ešte som ho neobjednala, prečo?
@porinka tak že si ta dobre pamatám 😀 😀 😀 😀
len tak nos om chcela vedieť či ho už máš !
ale si rýchlejšia !a ideš ho teda objednať či ??
@miskachrumka my varíme grilované rebrá, pečené zemiačky 🙂 juj už aby to bolo ešte chvíľku 🙂 sme to neskoro dali
@ursula5 aj ja som dala piecť pre pol hodkou a polievočku skor tak tá už bude 🙂
mnam ja by som si dala varené udene masko so zemiakovo-cibulkovým šlatom a kapustový šalat 🙂 mnam bože moja starká to vedela tak super urobiť škoda že už nieje medz nami ☹
@miskachrumka
asi ho objednám , ešte neviem kedy a k tomu aj olejíčky od weledy...
@miskachrumka ja sa teším na tie rebrá a moji hladoši už chodia hore dole kedy to už bude 🙂 idem to dorobiť
@porinka ja si už so striami hlavu nelámem mám ich po malom po bruchu a už sa ich nezbavím a ak malo priberem čo sa budem snažiť ...tak sa nemajú šancu urobiť dalšie !
ja už brucho ukazovať nebudem ......ak tak budem donutená v plavkách tak to bude len z donutenia ale ináč nie !
hlavné su iné veci !
potom po kojení sa chcem dať na zumbu zas tak zhodím hádam niečo ale brucho po 2 detoch nemusí vyzerať tip-top aj ked viem že su aj také ale nezávidím im :D
a aj tak ten moj rez nevyzerá velmi pritažlivo tak aj kvoli tomu ho nebudem ukazovať !
@ursula5 ok a dobrú chuť idem aj ja kuknuť masko 🙂
@miskachrumka
ja chcem olejíčky na prsíčka na mliečko a na masáž hrádze...a bruško si mastím, či už budú strie alebo nie 🙂
@porinka aha no ok
ja sa teda nenatieram ničim ani pri malom no bruško ano ale nepomohlo veru 😒
ja som mala prsia veliké teda aj mám nie až tak ako po porode ale mám a nenatieram ničim mala som velmi vela mliečka dokonca si setričky robili srandu že malý ma už 5m dopredu citi 😀 😀 😀
tak verím že budem mať aj teraz vela mlieka teda mi to máme v rodine moja mama okrem nas kojila v porodnici aj dve deti navyše čo ich matky to štastie nemali !
no teraz nemá nič 😅
uvidím ako budem na tom ja v jej veku !
ahojte budúce maminky, pripájam sa k augustovkám 🙂
Aj my čakáme koncom augusta a čakáme prvé, takže je to pre nás ohromný zážitok. Vidím, že píšete o všeličom, mne gynekolog zatiaľ nepredpisal žiadné vitamíny. Na to bruško čo je najlepšie používať aby sa nám čo najmenej urobili strie? Aký produkt používate? Pôjdete aj na 3D ultrazvuk? Som rada, že nás je tu tak veľa aby sme si mohli radiť 😵 Teším sa na Vaše odpovede....Danka
@mikuca24 vitaj a gratulujem 🙂
vitamíny lekár nepredpisuje ,tie sa vačšinou beru už v období snazenia sa o dieta, najma kyselina listová ktorá je najdolezitejšia, brat mozeš kludne aj teraz niečo , je vela vhodných prípravkov pre tehotne, medzi naj patrí rozhodne Femibion 400 + DHA, ale rozhodni sa sama je ich vela
zrejme máš už morfologiu za sebou , vieš už čo budete mat? na 3D idem aj ja v máji
na bruško je najlepšia vazelina, je ju dostat v lekárni, všetky tie drahe prípravky su len marketing , učinok ziadny 😀 😀 😀
ahoj saranata som rada, že si zareagovala, ja som si myslela, že keď mi nič nepredpisuje tak mám všetkého dosť aj som sa ho na to pýtala a hovoril že nemusím brať nič. Ešte nevieme čo to bude, ja idem na 3D teraz 22.04. takže verím že tam sa dozvieme čo to bude aj keď nám je to v podstate jedno tým že to bude prvé. Morfologia sa v ktorom týždni robi a ako prebieha? Lebo na ultrazvuku som bola tento štvrtok ale asi nič mi take nerobil? Obyčajná vazelina? To fakt, ešte som to nepočula od žiadnej mamičky. Ty si v ktorom tt? A máš už určený termín?
@saranata ahoj saranata som rada, že si zareagovala, ja som si myslela, že keď mi nič nepredpisuje tak mám všetkého dosť aj som sa ho na to pýtala a hovoril že nemusím brať nič. Ešte nevieme čo to bude, ja idem na 3D teraz 22.04. takže verím že tam sa dozvieme čo to bude aj keď nám je to v podstate jedno tým že to bude prvé. Morfologia sa v ktorom týždni robi a ako prebieha? Lebo na ultrazvuku som bola tento štvrtok ale asi nič mi take nerobil? Obyčajná vazelina? To fakt, ešte som to nepočula od žiadnej mamičky. Ty si v ktorom tt? A máš už určený termín?
@mikuca24 vitaminy sa len odporucaju v tehu ,nemusis ich brat,ked sa zdravo stravujes.
Morfologia sa robi v 20tt prevazne +/-, kontrola a meranie organov,tak asi ti to robili.
Termin mam 22 august,tieto informacie vidis ked.ides kurzorom na fotku u jazdej diskutujucej🙂
A hej obycajna vazelina zvysuje elasticitu koze najviac,ja som to pouzivala pri prvej dcere,potom uz nie ani teraz pri tretom.
@nessy
@saranata
tu som našla nejaké vazelíny
http://www.mojalekaren.sk/shop.php?txt_search=v...

@miskachrumka lenze ked prijimas b6 v inej forme, tak privela b6 je skodlivych pre dieta...cize podla mna to zavisi od toho, co dalsie zena uziva a ja uzivam povinne femibion kde je b6 dostatok, cize kazde dalsie navyse by pre mna nebolo vhodne...podla mna sa na to treba pozerat tak komplexnejsie 🙂