icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

wadja
15. apr 2012

Ahojte babenky 🙂 Aj vy ste tak unavene ? ja poobede bojujem s unavou a problemom zaspat a ked tak si pospim hodinku a po zobudeni sa citim ako keby som vychlastala flasu palenky 😀 😀 😀
Inac z mojej "svokry" chytam infarktove stavy uz , debatim s nou ze vypracem skrine ze nech mi ukaze ktore krabice jej mam nechat a ona ze skoro nosit veci bo sa to nema lebo sa moze nieco stat , kurna ako ja mam uz z nej nervy v kybli niekedy , a zakazdym ked vidi ze drzim brucho alebo skriabkam alebo hladkam tak mi to zakazuje ze sa tiez moze nieco stat a ked sa jej opytam co tak ze nieco ze to nemam robit . co som hyda mater aby som si dieda v brusku nepohladila ??jaaaaaaaaaaaaaaj ked nieco kupim tak to kryjem ale uz mam jednu krabicu zo zasielkou doma a uz ju videla zatial bola ticho

saranata
15. apr 2012

@trutka ta obycajna bez prisad je ok,vmasirujes do pokozky a nie si mastna ,dava sa len troska a pravidelne

sandrika1986
15. apr 2012

Ahojte, chcela som sa opýtať, či má niektorá z Vás skúsenosť v nakupovaní det.vecičiek cez www.detska-vybavicka.sk ?

porinka
15. apr 2012

@sandrika1986
zatiaľ nemám, ale plánujem si odtiaľ objednať veci do postieľky...je s ňou nejaký problém???

sandrika1986
15. apr 2012

Nie, aspoň dufám 🙂 Len by som si chcela od nich zopár vecí objednať, vlastne 1x u nich budem objednávať

porinka
15. apr 2012

@wadja
mňa tiež vytáča svokra, keď akože dlhšie niečo robím po stojačky, tak ma posiela si lahnúť, aby bábatko zo mňa nevypadlo 😠 😠 😠 hladkať nesmieš preto, lebo to vyvoláva kontrakcie a nie že sa budeš dívať na králikov, to by zase mal drobec rázštep 😀 😀 😀 😀

jediné, čo ja robím je, že na kabelke mám červenú stužku, aby nás niekto neuriekol 😉

porinka
15. apr 2012

@sandrika1986
čo chceš objednať?

sandrika1986
15. apr 2012

Košielky, Kabátiky, Body s dlhým rukávom a Dupačky. Ostatné veci mám doma 🙂

sandrika1986
15. apr 2012

@ porinka : Ty už máš nakúpené vecičky ?

wadja
15. apr 2012

@porinka s tym zajacom si zabila 😀 😀 😀 pokial viem porod sa da vyvolat priblizne v termine dlhym kruzenim v protismere hodinovych ruciciek ale ked si ho hladkam lebo citim zabku ako mi roby mexicke vlny alebo kopka tak to mam silne pochybnosti to by asi ziadna ani nedonosila Skoda ze ten moj sa nevie rozhybat aby sme sli do najmu ja uz chytam hysaky hoc je v pohode ale uz ma vytaca aj to ze 6 dni v tyzdni ide vysavac a nenkonecne dlhe aj 4 hodiny ...medvedik cistotny moze ist do teplych krajin oproti nej 😀 😀 😀 😀 😀

porinka
15. apr 2012

@wadja
my sme tiež u svokrovcov...asi je chlapom dobre pod maminou sukňou 😠 😠 😠 pošli ju povysávať a upratať k nám, ak jej nestačí 😉

porinka
15. apr 2012

@sandrika1986
oblečenie hej, už len prikupujem, čo mi cvrnkne do nosa, veľa vecí mám od sestry.

wadja
15. apr 2012

@porinka
@porinka asi az velmi dobre 😀 kludne ti ju poslem aspon na tyzden a aj svokra ten bude varit nech mam byt konecne sama pre seba a nech uz aj varim a pe ciem ja 😀 😀

porinka
15. apr 2012

@wadja
aj svokra beriem aspoň toho môjho variť naučí, ten si ani kávu uvariť nevie 😖 spravíme zámenu svokrovcov!!!!

wadja
15. apr 2012

@porinka ani nie ale na vypomoc ti ich poslem , len nech moja svokra nedrista tie hluposti o tom ze nic nemiem mat doma a ze nemam hladkat brucho a nech su menej doma nech je ake take sukromie 😀 😀 mne by stacilo keby zo 6 dnoch vysavala len dajme tomu 3 😀 😀 😀

bobi3
16. apr 2012

@chirabell tak presne tie tablety mám 🙂

bobi3
16. apr 2012

@porinka no ja som si objednala pár, hlavne na ten začiatok, práve z myšiačika, ten zbytok mi dá sestra, v podstate celý šatník po jej malej 🙂 tento víkend ideme na východ, no potom si už postieľku objednáme aj my...

@ursula5 presne, skôr mi bude treba nejakú kozmetiku, púdriky, plienky a také 😉

@nessy no ja si zatiaľ dávam len po jednej tabletke magnézia denne... myslím, že stačí

@saranata ja som si kúpila taký olivový olejček pre deti a tým sa natieram, zatiaľ je bruško krásne 😉

porinka
16. apr 2012

@bobi3
a ty čo nemôžeš spávať???

ja akosi na hovno spávam v poslednej dobe...nemôžem zaspať, po dvoch hodinách som hore, hodinu buntoším...a tak je to každú noc 😖

porinka
16. apr 2012

@saranta
už si bola v Lidli??? Ja čakám, kým ma svokor zavezie, nechce sa mi peši a pekne chčije...

saranata
16. apr 2012

@bobi3 ja som tiez v noci bola hore a nemohla spat, hruuuza táto noc

čo sa týka strii tie sa robia vačšinov v poslednom mesiaci lebo vtedy tak rapídnejšie rastei brucho, ked rastie pozvolna oni sa neurobia a preto je dobre mat elasticku pokozku práve do toho posledneho mesiaca
čo sa mne urobilo pár strii tak to bolo pri prvej a to dva týždne pred porodom , najlepšia je naozaj tá vazelina

saranata
16. apr 2012

@porinka hej bola som ráno sa pobit s dochodkynami , lebo brali tie leginy ako teple rožky😀
kupila som aj tie teplaky , su super

porinka
16. apr 2012

@saranata
teším sa...musím ho posúriť!!!

saranata
16. apr 2012

@porinka aj tie tehu pásy, su dva v jednom balení, nekajá ruzova + seda a potom tmavo modrá + čierna farba, ten čierny s modrým som si kupila
tričká som nekupovala, len pásy podprdy teplaky a leginy, som spokojná

ursula5
16. apr 2012

@porinka moja len aby si tam ešte niečo kúpila, ja som bola 6.59 pred Lidlom a tam ľudí ako v nedeľu v kostole ale nakúpila som, všetky tehotné budú mať to isté 😀 kúpila som tepláky, legíny, 2 tričká, 2 podprdy a zobrala som aj body ale už až na 1/2 rôčka lebo tých malých mám už hodne 😀
takže pekne svokra popožeň!!! 😉

ursula5
16. apr 2012

@porinka tie pásy ževraj dobre nesedia, že padajú, to bol rozhovor v Lidli s jednou čakateľkou ako ja 😀

trutka
16. apr 2012

@ursula5 @saranata @porinka ahojte.aj ja som uz bola v Lidli,ale u nas bitka nebola 😀 boli sme tam len 2 - 3,takze sa uslo.ja som si kupila teplaky,su super a jedno tricko.chcela som body,ale ako som tak na ne pozerala,tak som si to rozmyslela,lebo urcite budu tie cervene pustat farbu 😒

saranata
16. apr 2012

@trutka mohla si kupit, lebo nepustaju, ešte sa mi nestalo ze by z niečoho pustila farba z týchto vecí

trutka
16. apr 2012

@saranata hm tak to som mohla

ursula5
16. apr 2012

@trutka tak sa pekne vráť pre body ja som kúpila modré s dlhým rukávom ale až na 1/2 roka 🙂
@saranata
@porinka
baby mali by sme dať zraz v rovnakých veciech 😉