icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

pekosita
16. apr 2012

ahojte dievcata ,hlasim ,tiez som po nakupe v Lidli 😀 - kupila som deku,tehotneske teplaky a leginy 😉

vevuska1
16. apr 2012

juuj baby, ja som sa do toho lidlu nedostala, mala je od viendu chora a dnenu noc sme spali asi tak 3 hodky ☹ mala sa budila snad kazdych 15 min a plakala, stale ma plny nostek, no uplny des a teraz ke som sa rano zobudila uz citim aj ja ze ma hrdlo boli a uz sa mi aj nos plni, takze super 😒

saranata
16. apr 2012

@ursula5 no ked si kupi velký tak jej padat bude, ja mám odtial už spred dvoch rokov a nepadal mi ani jeden

porinka
16. apr 2012

@trutka
@saranata
@ursula5
kočky, nakúpené...žiadna bitka sa nekonala, pohoda...všetko som tam porozbalovala, aby som videla, ako je to veľké...a odišli so mnou tepláky, legíny, ružové a kvietkové tričko! podprda sa mi nepáčila, samá umelina, tehu pás som neriešila a ségra mi hovorila, že kinder veci z Lidlu nie sú nič moc, bo ich dostáva od švagrovej, čo tam robí. A aj tak neutrálne nemali. A tie legíny brutálne smrdia...som si myslela, že sú 3/4, keď som ich prirovnávala a oni sú dlhé 😖 , ale nejako to znosíme...a ten zraz môže byť...kedy a kde??
a okrem mňa tam boli ešte dve tehule, ale tuším nič nekúpili...nejaké fajnovky asi

pekosita
16. apr 2012

Inac dievcata co sa tyka strii, ja som sa uz potrhala v 16tom tyzdni...bol to sok,ale zmierila som sa s tym 🙂

porinka
16. apr 2012

a ideme si ešte pospať...bo sme tomu dnes moc nedali, o polnoci drobec hral futbal...snáď podrieme, bo zase ktosi vŕta, búcha... 😠

saranata
16. apr 2012

@porinka no čo sa týka vecí pre deti v lidli, tak ja si na detske veci potrpím viac ako na svoje, ale v lidli som kupovala pri mladšej od narodenia detske vecičky a nemala som problem s kvalitou , tie veci sa nezmolkuju po pár praní, nestracaju farbu ani tvar, čo niektoré z tesca hned, takze veci z lidla pre deti určite nekvalitne nie su 🙂

saranata
16. apr 2012

@pekosita to sa stane pri rýchlejšom raste bruška a kazdej rastie inak , niektorej postupne inej zase prudko v určitých mesiacoch ale svet sa nezruti, je to pamiatka na detičky😀

porinka
16. apr 2012

@saranata
nehovorím, že všetky sú na prd...ale zrejme nejaké sa nájdu 😅

porinka
16. apr 2012

@pekosita
nebudeš prvá ani posledná...veď sú aj horšie veci ako popráskané brucho 🙂

saranata
16. apr 2012

@porinka ja som ešte nenašla zatial🙂 aspon čo sa detských veci týka, ale vlastne ani pre dospelých ked kupujem niečo na nosenie na chatu, alebo aj malu elektroniku, ja mám odtial bezdotykový teplomer pre deti a klape ako hodiny už druhý rok🙂
ja som spokojná

pekosita
16. apr 2012

@saranata vet toto ,aj ja som si tak povedala

nati04
16. apr 2012

@porinka mne akurát volala Maminka že mi kúpila veci aj malinkej🙂 aspon na doma ked budú ;) lebo ja mám legininy a dala som za ne 20€ takze aj na doma nech sme pekne 🙂

mercymay
16. apr 2012

😀 Ahojte babeny, kukam ze ste boli na nakupoch v Lidlovi, tiez sa chystam ale asi az poobede...hadam nieco ostane. Vcera sme boli v Kauflande tak som kupila jedno body Disney a skusobne balenie Pampersiek a teplomer do vanicky. Teraz na dlho som spokojnaaaaaaa... stacilo nakupov. 😀

ursula5
16. apr 2012

tak baby ja už maličkému a sebe nič na oblečenie nekúpim, ešte dorazia veci čo som objednala a hotovo, už mi treba len hygienu, plienky, kočík a sebe župan do pôrodnice 🙂

1nyx11
16. apr 2012

no co sa tyka strií, ja som pri prvej popraskala v 4 mesiaci hlavne zadok a boky, teraz zatial nic alebo sa to pri tych starych stratilo 😎 😀 kremujem sa ako kedy, no vraj ked to vela parady nenarobí, museli by sme jest v tabletkách vitaminy aby to malo efekt 😖
do lidla sa tesím aj ja 😉 ja teraz objednavam komodu len oblecko musim potriedit po malej co sa zide pre chlapca a zvysok dokupim asi len vo vypredaji v juli isto tesco da na letne tie sa mi velmi pácia hnede 🙂

miskachrumka
16. apr 2012

Ahojte
čítam že poniektoré ste boli na nákup v lidli 😀 😀
Ja tam zas nepáchnem dlho nechodíme tam ,ked nieje tatinko doma .
Dnes tu máme na prd počasie sychravé a vkuse mrholí tak to zas vidím na nudný den doma 😠
malý dnes nebol v školke ešte som si ho nechala doma 🙂
akurát búva tak sa chystám robiť falošné halušky 😉 s bryndzou

miskachrumka
16. apr 2012

@1nyx11 ja strašne rada nakupujem v tescu všetko zoradené podla velkosí a poriadok fajn ceny no radosť nakupovať 😉
aj pre sebe tam rada nakupujem aj pre celú rodinu 🙂

saranata
16. apr 2012

@ursula5 ja som zatial kupovala len neutrálne, v máji na 3D sono ked sa potvrdí dievčatko tak začnem ešte len 🙂
take dievčenske vecičky, aj ked to neni tak ako ked sa narodila v marci moja druha dcera lebo tam sme išli do leta, a teraz ideme do zimy tak načo milion krásnych veci ked to bude cele mesiace len v overali , takze do pol roka to nebudem prehánat🙂
sebe tiez nejaký zupan tenký lebo mám len hrube na zimu, a potom len kozmetika a plienky
všetky tie somariny ako hrazdička a ohradka a hračky to mám po malej ako nové takze tieto veci nepotrebujem kupovat, ani monitor a nosič

1nyx11
16. apr 2012

Inak neviem ako vám mne to nejako rýchlo ide od toho 16tt 🙂 a obcas rozmýslam ako bude vyzerat som strasne zvedava, hlavne ked vidím nejaké babetka tak premýslam ci bude tak ci inak 😀 Prvu mame blondinu modrooku a manzel je tmavy hnedooky tak my to nemame take jednoznacne 🙂

saranata
16. apr 2012

@miskachrumka ja tam tiez niekedy kupujem detom , a take od narodenia su tam pekne tie sety , dievčenske velmi krásne vecičky, no nabehnem v máji
inak teraz sa tam oplatí kupovat take tie zimne veci vo vypredaji , pre našich krpcov do zimy 🙂

1nyx11
16. apr 2012

@miskachrumka a táto nova kolekcia 😵 aj pre dievcatka mali pekne a u nas boli aj vo vypredaji skoda ze som nemala pre koho

martinam79
16. apr 2012

tak aj u nas nakupovacky zacinaju 🙂 zatial skor online ,na NEXT stranke som povyberala ,no paradne vecicky pre deticky aj mamicky a ceny super 🙂

mamimonka
16. apr 2012

Ahojte tehulky 🙂 Pridávam sa k vám a keď to tu tak čítam aj sa hanbím priznať, že nič ešte pre malinké nemám kúpené. Od rána do večera v robote a keď prídem domov, tak som rada že dám sprchu, večeru a padám do postele. Mala by som sa polepšiť 😒

pekosita
16. apr 2012

ja som tiez vcera bola v tescu, len ma tak ruky svrbeli niec nakupit 😀 ....ja uz veci vsak mam tiez ajajaj... uz iba kocik tento tyzden,hygiena a prebalovaci pult - ten bude pre mna tvrdym orieskom,neviem ci nejaku komodu mam zakupit alebo nieco mobilne na kolieskach?

miskachrumka
16. apr 2012

@saranata pojdem sa zas poobzerať čo tam budú mať 😀
ináč rada chodím ešte do Kik sa to volá a Takko chodíte niektoré ?
ja často navštevujem KIK je tu tiež super obchod 🙂

miskachrumka
16. apr 2012

@1nyx11 viem že majú krásne tam majú vždy krásne veci 😉
aj pre chlapcov malého som tam vždy vedela vyfešakovať !
pre tyždnom sme mu kupili dve čiapky kockované jednu modro-bielu a druhu hnedo -bielu alla Gucci je taký senzačný v nich na zožratie 😵

martinam79
16. apr 2012

@mamimonka v pohode ja tiez este skoro nic nemam 🙂 teda kociky nam zostavaju ,ale kedze to bude chlapec tak oblecko a vecicky vsetky nove ,ale ved pohoda nakupit sa da aj za 2 dni vsetko ;)

miskachrumka
16. apr 2012

@pekosita to je zbytočná vec si myslím však babo položiš hocikde na postel či stol a podobne ja som to mala asi 3tyždne hned som to predala zbytočná vec a dokonca labilná a zaberala zbytočne miesto !

pekosita
16. apr 2012

@miskachrumka no vidis takuto radu potrebujem 🙂