Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka 30.4. máme aj my poradňu, ale ráno na 7.00 ideme testovať tehotenskú cukrovku... už si to absolvovala?
som sa kvalitne nažrala, hranolky z rúry, sekaná a zeleninový šalát...a teraz to splachujem radlerom nealko 😀 😀 😀
@mamimonka nie nie ešte nie veru som na to už aj zabudla 😀 😀
neviem či mi bude merať cukor lebo nič neposmínala asi až nabudúce
@miskachrumka to by ti povedala ze ides na cukor
@miskachrumka
ja budem písať posledná, bo z poradne v Skalici šikovno do BA...takže ááááááááááž večer 🙂
@porinka fu tak teraz dobre grgáš a fučíš ? 😅 😅 😅
ja som dopapala to pečene kuriatko so zemiakmi a uhorkami 😉
a ideme na polievočku ale musím sa priznať že včera sme sa prejedli na obed po dlhej dobe a veru neurobilo mi to dobre citila som sa ako 200kg a aj záha ma pálila bodaj by nie 😠
a už to nezopakujem
@porinka viem viem zaregistrovala som 🙂
nevadí hlavne že nám napíšeš
@cicimon no ved som si aj myslela že by mi to povedala však musim ist na lačno tak som vedela že éšte teraz nejdem 🙂 asi nabudúce tak koncom mája
babule, mňa začína zase zapekať, na začiatku tehu som mala brutal zápchu, začala som piť na lačno ráno acidko a krásne sme kakali každý deň a teraz od deň a ešte sa pri tom aj narobím 😠 😠 😠 acidko už asi nezaberá, ešte si dávam sušené marhule
@miskachrumka napíšeme ja snáď budem stíhať aj z roboty... rovno z poradne budem letieť aby som ako tak stíhala a mohla ešte vytvárať hodnoty pre spoločnosť 😖
@miskachrumka no ono sa to ma robit do 28tt..
Babuše ináč som neodolala a teda som si obejdnala jedny tehu rifle sú to tieto http://www.bonprixshop.eu/sk/offer.htm?pr=56046
tmavé a vyzerajú dobre no chcela som na traky ale to už nevyužijem po porode 😒
@cicimon však ja mám teraz 21tt tu mi ukazuje o tyžden viac a v poradni toho 30-teho budem mať začiatok 23tt a akurát ti vychádza do dalsej poradni okolo 25.5 🙂
@mamimonka len aby ti to po roku neliezlo na nervy 😒
ten stereotyp ja som rada že som to aspon takto stihla ,lebo keby že sa zas začlením do kolektívu tak sa mi bude tažko zas začínať na 3 roky 😒
Baby ja som s timto jedným nemala problém 😀 😀
ani pri malom ani teraz 🙂 ja mám stolicu aj 2-3 krát denne 🙂

@mamimonka
keď prejdeš myšou po fotke v diskusii, tak vidíš, kto má kedy termín, čo čaká atď. Toto je moje 4. tehu, v nebíčku mám troch anjelikov a v brušku vytúžený poklad 😀 😀 😀 Rodiť asi v Skalici, mám to najbližšie 😉