icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

wadja
17. apr 2012

@porinka eee slobodna zatial sa do chomuta nechystam a ani nehrniem , to ma nejak preslo nevidim v tom nejak zmysel a pri tom mojom by ma asi zavreli za vrazdu manzela 😀 😀 😀 😀 😀 niekedy mam chut ho riadne nakopat

miskachrumka
17. apr 2012

@porinka no ja by som tiež nikdy nepovedala že jedna moja bradavka je plochšia kedže stoja rovnako 😀
no a vidiš po porode mi povedali že bude trošku problém pri kojení s jednou ale nejak sme si pomohli 🙂
ja mám koziská aj štopliská aj tak som kojila len mesiac ☹
ale teraz musím dlhšie musím sa ešte viac posnažiť !

saranata
17. apr 2012

@porinka ani to nevadí, ked ti ho donesu tak ho nakojíš, laktacia sa ti rozbehne do pár dní a to dieta už budeš mat pri sebe, dolezite je prikladat prikladat a prikladat 🙂

saranata
17. apr 2012

@miskachrumka a prečo si prestala po mesiaci?

bodka70
17. apr 2012

@miskachrumka , nebojte baby, si tu po pôrode budeme robiť poradňu dojčenia, navzájom si poradíme. 😉

loralo
17. apr 2012

@bodka70 jeeeej ten je krasny. sa mi paci ta farebna kombinacia 🙂 inak ked su tieto otocne kolesa v predu a su mensie, v pohode sa brodi s nimi v snehu? ci pre tento pripad, radsej tie velke neotacave kolesa nafukovacie? lebo velke kolesa asi nebyvaju otacacie predpokladam

miskachrumka
17. apr 2012

@bodka70 🙂
každý samozrejme vyberáme pola seba však to je samozrejmé !
ty si potom taký malý človiečik 😉
ja som vysoká aj drahý máme tích 177cm a to bol moj mm vždy najmenši ešte aj na základnej 😀 malý je taký akurát na svoj vek čiže nieje nadpriemerný aj ked sme vysoký 🙂

porinka
17. apr 2012

@wadja
ani ja nie som a tiež sa zatiaľ nechystám, asi dnes zájdeme na mestský úrad vybaviť, aby mimčo malo môjho priezvisko, nech to máme z krku. 🙂

loralo
17. apr 2012

@wadja presne, aj mne pride ohromna veda, vybrat nejaky kocik 🙂

porinka
17. apr 2012

@loralo
@bodka70
mne sa páčila táto farebná kombinácia
http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...

bodka70
17. apr 2012

@loralo , na tomto kočíku sú všetky kolesá nafukovacie a otáčanie sa dá samozrejme zablokovať. Ale ako som už hovorila, mňa terén veľmi netrápi, ja ho nebudem na to používať. 😉

@porinka, manduca je taký nosič, podobne ako v šatke sa v ňom nosí bábo, akurát že sa nemusíš učiť viazať tie úväzy. Veď daj do googla, vyhľadá ti kopec druhov. Je to síce dosť drahé, ale dá sa kúpiť aj v bazári, alebo kúpiť novú a potom predať. 😉

miskachrumka
17. apr 2012

@saranata ja som to tu písala už vela krát -.........
lebo mi malý ochorel na chripku a bolis me v nemocnici a bolesti po sekcii a podobne všetko dokopy a mleičko som stratila !
to pochopí len tem co má sekciu a strasnu poporodnú depresiu a strach a všetko dokopy

nessy
17. apr 2012

@wadja jeeej aspon niesom sama 😀 😀 ja som stale neni vydata a cakam uz druhe,len je trocha problem s menom,sa vadime ze po kom bude,stajim medzi dvoma rodinami 😠

miskachrumka
17. apr 2012

@bodka70 ja ju mám doma doteraz tú šatku kedže malý mi doslovne vrieskal v klokanke
tak som si zakúpila manducu /šatku / v podstatte a doteraz ju neviem uviazať 😒

wadja
17. apr 2012

@porinka to uz tak skoro ? a vybavujes to v meste kde budes rodit ? lebo ja budem rodit v druhom meste u nas v PO ani za pana nechcem ist .Takze otcovstvo mozem uz teraz vybavit ?

bodka70
17. apr 2012

@porinka , aj tento som pozerala, tiež sa mi páčia čierne kočíky, len sa obávam, či v lete tá čierna farba nevybledne 😒

loralo
17. apr 2012

@porinka tiez fajna, ale viac sa mi asi paci ta "trikolóra" 😀

porinka
17. apr 2012

@bodka70
šak už viem 😀 😀 😀 😀 len tento názov som ešte nepočula...ty máš akú?

miskachrumka
17. apr 2012

@nessy aj mi čakáme druhé a tiež niesoom vydatá však to nieje žiadna veda 😉

nessy
17. apr 2012

@bodka70 som pozerala nasu tabulku a ak si dobre pamatam tak to bude dalsia baba? 😀 😀 😀

bodka70
17. apr 2012

@nessy , ani ja nie som vydatá, a to som s priateľom 13 rokov a čakáme spolu 3.dieťa 😉

wadja
17. apr 2012

@loralo ja som strasne chcela Atlantik espiro ale potom som sa rozhodla pre BEXU B4X mala som sancu ic oba porovnat vedla seba v jednej predajni ak by espiro nebollo tak tazke brala by som

saranata
17. apr 2012

@miskachrumka asi som to prepásla , nevidela som ze si to už písala
len som chcela vediet, ked si písala ze ste mali problemy
tak pri dcerke to pojde , držím palce

nessy
17. apr 2012

@miskachrumka ved prave,mne sa uz do toho ani nechce,nejak ma to preslo,len hovorim rodiny rypu.....

nessy
17. apr 2012

@bodka70 no my 12 😀 😀 😀
prebohaaaaaa

saranata
17. apr 2012

@bodka70 my sme spolu tiez dlho , a brali sme sa pred rokom a pol , tlačila nás staršia dcera 😀 😀 😀

miskachrumka
17. apr 2012

@porinka mi tiež niesme zobratý a po porode normálne na urade sa ta opýtaju teda otca či chce dať svoje priezvisko a zapíše sa to je všetko !
aj malý ma tatove priezvisko aj mala bude mať 🙂

porinka
17. apr 2012

@wadja
v meste, kde bývam...a čím skôr, tým lepšie...bo sa môže mimi skôr narodiť, ale to si nepripúšťam a neskôr bude teplo a na úradoch klíma nie je, dlhé rady a tak...a budeme mať pokoj 😎

miskachrumka
17. apr 2012

@saranata dakujem aj aj verím že to nebude také hrozné ako pri malom musím veriť a dúfať 🙂

saranata
17. apr 2012

@miskachrumka hlavne netreba dopredu mysliet negatívne, určite to pojde, a bude všetko ok