Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@porinka no ja by som tiež nikdy nepovedala že jedna moja bradavka je plochšia kedže stoja rovnako 😀
no a vidiš po porode mi povedali že bude trošku problém pri kojení s jednou ale nejak sme si pomohli 🙂
ja mám koziská aj štopliská aj tak som kojila len mesiac ☹
ale teraz musím dlhšie musím sa ešte viac posnažiť !
@miskachrumka a prečo si prestala po mesiaci?
@miskachrumka , nebojte baby, si tu po pôrode budeme robiť poradňu dojčenia, navzájom si poradíme. 😉
@bodka70 🙂
každý samozrejme vyberáme pola seba však to je samozrejmé !
ty si potom taký malý človiečik 😉
ja som vysoká aj drahý máme tích 177cm a to bol moj mm vždy najmenši ešte aj na základnej 😀 malý je taký akurát na svoj vek čiže nieje nadpriemerný aj ked sme vysoký 🙂
@loralo
@bodka70
mne sa páčila táto farebná kombinácia
http://www.kocikyskalica.sk/obchod-kociky/kocik...
@loralo , na tomto kočíku sú všetky kolesá nafukovacie a otáčanie sa dá samozrejme zablokovať. Ale ako som už hovorila, mňa terén veľmi netrápi, ja ho nebudem na to používať. 😉
@porinka, manduca je taký nosič, podobne ako v šatke sa v ňom nosí bábo, akurát že sa nemusíš učiť viazať tie úväzy. Veď daj do googla, vyhľadá ti kopec druhov. Je to síce dosť drahé, ale dá sa kúpiť aj v bazári, alebo kúpiť novú a potom predať. 😉
@saranata ja som to tu písala už vela krát -.........
lebo mi malý ochorel na chripku a bolis me v nemocnici a bolesti po sekcii a podobne všetko dokopy a mleičko som stratila !
to pochopí len tem co má sekciu a strasnu poporodnú depresiu a strach a všetko dokopy
@bodka70 ja ju mám doma doteraz tú šatku kedže malý mi doslovne vrieskal v klokanke
tak som si zakúpila manducu /šatku / v podstatte a doteraz ju neviem uviazať 😒
@nessy aj mi čakáme druhé a tiež niesoom vydatá však to nieje žiadna veda 😉
@miskachrumka asi som to prepásla , nevidela som ze si to už písala
len som chcela vediet, ked si písala ze ste mali problemy
tak pri dcerke to pojde , držím palce
@miskachrumka ved prave,mne sa uz do toho ani nechce,nejak ma to preslo,len hovorim rodiny rypu.....
@porinka mi tiež niesme zobratý a po porode normálne na urade sa ta opýtaju teda otca či chce dať svoje priezvisko a zapíše sa to je všetko !
aj malý ma tatove priezvisko aj mala bude mať 🙂
@saranata dakujem aj aj verím že to nebude také hrozné ako pri malom musím veriť a dúfať 🙂
@miskachrumka hlavne netreba dopredu mysliet negatívne, určite to pojde, a bude všetko ok

@porinka eee slobodna zatial sa do chomuta nechystam a ani nehrniem , to ma nejak preslo nevidim v tom nejak zmysel a pri tom mojom by ma asi zavreli za vrazdu manzela 😀 😀 😀 😀 😀 niekedy mam chut ho riadne nakopat