Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka , presne tak, aj moje dievky maju tatove priezvisko, aj tretia tak bude 😉 . Ja som stále hovorila zo žartu, že kojím cudzie deti. 😀
@saranata len ja mám s trach z tej velkej poporodnej depky ☹
@miskachrumka
ségra si to tak tiež bola vybaviť, aby v pôrodnici nepísali malému jej priezvisko 😉
@porinka no vdaka za radu a co to mam pytat vlastne nech si po to idem aj ja , to mi treba ist na matriku ze ? ja uz obehavam teraz nemocku kedze rodit budem v BJ a aj porodnu pripravu mam tam a ja som na rizikovom a hrozi mi aj predcasny porod tak iste bude lepsie aby som to uz teraz poriesila
@porinka aha
no náš mal v porodnici po mne a potom tatkove !
to by podlomilo jeho ego keby ostalo priezvisko pomne 😀
@miskachrumka aj ja mam z toho strach. snad sa jej vyhneme. nechcem na to ani mysliet, ale v rodine sme uz nieco podobne mali...
@miskachrumka ked už sa dopredu obávaš tejto depresie , tak sa chod ešte pred porodom poradit z odborníkom , ved to nie je hanba, on ti poradí ako tomu predíst a ulahčíš si zivot
@loralo to som odplatu za to že som mala super celé tehu a že som ani nevedela že som tehotná tak poporode som dostala takú depku aby som nezabudla !
a slobodné kočky, aj ste zneužili systém pri prvých detičkách, aby ste mali materskú 9 mesiacov? ak je žena slobodná matka, tak má na to nárok...vraj musí čestne vyhlásiť, že s partnerom nežije či čo 😉
@saranata pekne napísané 😉
@saranata ja sa cítim manželkou tak či tak !
aj bez papiera a obručky !
@porinka moj predosli lekar bol tupec uz to u neho bolo o kvantite a nie kvalite , po dvoch potratoch nebol schopny ma poriadne vysetrit a v podstate vobec ja som sa stazovala tak raz povedal ze mam zapal a dostala som len tabletky na vkladanie , po druhom potrate ked mi povedal ze sa nemam trapit ze ma pacientku co 8 x potratila ze raz isto decko budem mat a aked nie tak nie som po hladani sla k inemu mimo PO a urobila som najlepsie ten lekar je uzasny , ten urobil vsetky vysetrenia a nakoniec mi zistil ze mam infekciu v biunkach krcka maternice ktire sposobuju zrasty a nasledne neplodnost a o 2 tt som uz bola tehu , tak si studoval z eco to moze sposobit tak nemalo to vpliv na potratovost ale moze to sposobit predcasny porod takze teraz je treba aby sme to preliecili ATB ale on marodi lebo je po infarkte tak snad v maji uz sa s nim stretnem
@saranata ono to bola depka ako depka ..........
no 20ročna žena porodí svoje prvé dieta
nikto ti nepomože starka v zahraniči starký v zahranicí
si uplne sama na to dieta lebo drahý musí pracovať do večera !
strach a obavy a plač a bolesť po sekcii to všetko ma z mohlo a si myslím že to tak citi vela mladých mamičiek !
a to bola moja depka !
vkuse som len plakala od strachua bolesti co ja buem s tím malým zvládnem to vobec ?a uplne sama ?
ja si myslím že to su myšlienky každej prvororičky
@saranata a to je jedno či má prvorodička 20 či 30 či 40 rokov poznám aj tie čo mali prvé vytužené až v 40-ke a to bolo ešte horšie ☹
@porinka to potvrdenie z matriky je o uznaní otcovstva a je tam uvedene aj ako sa bude dieta po narodení volat -priezvisko, s týmto potvredením ideš do porodnice, inak ti matrikárka v porodnici zapíše do rodneho listu len tvoje priezvisko a otec neuvedený
to stačí pred porodom tam zajst a podpísat to
@wadja
@miskachrumka ved to je jasne ze vek nerozhoduje, to su hormony a niekedy to telo nespracuje , ale teraz si už matkou a vieš čo to obnása a vieš ze to zvládneš tak to bude lepšie uvidíš, toto su obavy ktoré ma kazda zena

@nessy ja mám 24 rokov a sme spolu 6 rokov 🙂
mi sme už ako zobraty žijeme v jednom byte 5 rokov čakáme druhe baby už len ten sprostý papier nám chyba nič iné !