icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

porinka
17. apr 2012

@wadja
to netuším, ale skús sa opýtať 😀 😀 😀

saranata
17. apr 2012

@porinka tak chod kludne aj teraz , nie je podstatne kedy si to vybavíš

miskachrumka
17. apr 2012

@miskachrumka a vychovala som si ho uplne sama v podstate!
ja som nepoznala ked mi plakal som bola vyčerpaná ako nikdy.. aby mi ho stará matka zobrala alebo niekto iný na noc vyspite sa nič som také nezažila !dost to pomáha no ja som to nezažila .....
a doteraz nikde s nikím nebol !
má vyše troch rokov a všetko som si zvládla sama !
som na seba patrične hrdá aj ked bolo to velmi niekdy tažké !
ale vychovávať dieťa nieje prechádzka ružovou záhradou !

miskachrumka
17. apr 2012

@saranata to že sa moje hormony nejak pobláznili a sposobilo to to !

saranata
17. apr 2012

@miskachrumka teraz bude dobreeeeeee, augustovky budu v pohode, stastne kojace mamičky zdravých babatiek 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janus141
17. apr 2012

ahoj ja ma termin 2.8.2012 a budem rodit v starej lubovni a co ty?

miskachrumka
17. apr 2012

@saranata samozrejme že to tak bude 😉

nati04
17. apr 2012

Ahojte chcem sa spýtať mám taky problém že mi krvacaju dasna máte to niektora?neviem či to náhodou nesúvisí stou mojou zrazanlivostou ;(

bodka70
17. apr 2012

@miskachrumka , neboj, bude dobre. Ja som pri prvej tiež mala popôrodnú depresiu ako sviňa 😒 , tiež bezproblémové tehotenstvo, tiež som bola sama (ani sme spolu nebývali, ja som bývala so sestrou a on s mamou), až keď mala dcérka 4mesiace, sme začali bývať spolu. A pri druhej dcérke to už bolo oveľa lepšie.

Už si skúsená mama, už ťa tak plač malej nevytočí, budeš vedieť, že je to len prechodné, viac si budeš veriť. 😉.

vevuska1
17. apr 2012

@miskachrumka noo nemala si to veru lahke ☹ ja som zas bola obklopena ludmi od ktorych by som cakala ze mi pomozu a nestalo sa tak, prve dva roky sme byvali u manzela, v 4 izbovom byte sme boli my traja, jeho rodicia a este aj jeho segra co tam mala kazdy druhy vikend frajera, takze cela kopa ludi a nepomohol mi s malou nikto, prave naopak, svokra do mna hucala kazdy den, ze mam slabe mlieko, ze mala je hladna, ze jej mam dat umele, ze preco ju trapim, ritom mala krasne priberala, rastla, dr mi vravela, ze uplne v poriadku, ale ak clovek denno denne pocuva, ze to tak nie je a ze preco chcem kojit nasilu tak jednoducho som mala take depky z toho, ze som o mlieko prisla ked mala mala 4 mesiace. a dcerka mala aj reflux a po dojceni plakavala, to mi tiez moc nepomohlo a prvych 5 mesiacov ani spinkavat nechcela cez den a kocikovat na prechadzku mi ju nikto nikdy nevzal, ze aby som si ja aspon na hodku oddychla, a pritom boli vsetcia doma vzdy, takze tiez som to nemala ruzove. preto sa teraz tesim, ze sme uz konecne sami a mozno teraz sa mi podari babo kojit dlhsie 🙂

miskachrumka
17. apr 2012

Baby rozmýšlam čo na ranajky :/ aj ked je už pol jedenástej ale pred hodkou sme len vstali 😅

miskachrumka
17. apr 2012

@bodka70 dakujem velmi pekne !
som rada že ma viete pochopiť !
niesom dúfam jediná

miskachrumka
17. apr 2012

@vevuska1 tak radšej budem asi bojovať sama ako keby som mala počúvať každý den nejaké mudrovanie 😠 😠 😠
tak ani ty si to nemala lahké ale zvládli sme to najhoršie ak nerátame za pár rokov pubertu : 😖

vevuska1
17. apr 2012

@miskachrumka no jasne, ja som aj tak bola na malu sama, aj ked nas bol plny dom a ktomu tie reci, tak sa tesim, ze teraz budeme sami, ze az 🙂 ja som kocikovala rada a mam aj kamosku ktora caka v oktobri tak budeme v tom spolu 🙂 a ja verim, ze teraz to zvladneme lepsie ako predtym, predsa len uz vieme viac 🙂

cicimon
17. apr 2012

@nati04 dasna krvacaju aj mne, s tym sa asi neda nic robit, po porode sa to zlepsi

wadja
17. apr 2012

@porinka urcite dnes alebo zajtra pojdem

miskachrumka
17. apr 2012

@vevuska1 ja som to v podtstate nikdy nemala lahké rodičia sa rozviedli ked som mala 11rokov celú pubertu som prežívala v listoch pre mamu sso slzamy v očiach všetko prve lasky som písala do listov aj prvý menzes všetko som prežívala sama už do malička !
aj ked mám fantastického ocina je to iné predsa ako pri mame !
ale potom mi poslal toho najužastnejšieho muža na svete !
asi za to všetko zlé :( ale som oto silnejšia žena a som skoro dospela zostal mi na krku totiž aj 9 ročny brat !o ktorého sa tiež trebalo starať !
ocino chodil pracovať preč aby nám nič nechybalo a bola snami starká či krstná nik kto by mi pomohol a vypočul ma ale som silná teraz a nič ma nezlomí 🙂 🙂 🙂
všetko zlé je na niečo dobré !

saranata
17. apr 2012

@nati04 to je v tehu normálne, dasna sa zmakčuju dosledkom hormonov,

miskachrumka
17. apr 2012

@vevuska1 aj ja si myslím už vieme čo to obnáša a čo nás čaká sme skúsenejšie ovela !
a to nás posilní a bude to ovela lepšie 🙂

saranata
17. apr 2012

ja zase neviem čo varit na obed? čo varíte zienky?

miskachrumka
17. apr 2012

@cicimon aj mne krvácaju dasná aj krvácali pri malom je to normálne v tehu !
aj ked niekedy až moc krvácajú

miskachrumka
17. apr 2012

Teraz tu už viete všetko omne ty kokso 😀 😀 😀

miskachrumka
17. apr 2012

@saranata ja idem robiť tie halušky včera som ich napokon nerobila 😀

cicimon
17. apr 2012

@saranata ja iem cuketovu polievku a zapecenu brokolicu so zemiakmi

nessy
17. apr 2012

@wadja vidim ze mame asi podobnych chlapov 😀 😀

nessy
17. apr 2012

@porinka to je teraz moderneeee 😀

vevuska1
17. apr 2012

@miskachrumka tak tak, teraz to bude lepsie urcite! hlavne si treba verit 🙂

nessy
17. apr 2012

@miskachrumka a to sa ako prejavuje ta depka? ja to nastastie nepoznam...

nessy
17. apr 2012

@porinka ja nie jas om malej nechala meno po mne lebo som isla spat do irska a vystupovala tam ako slobodna matka 😀 😀 😀 😀 tam som z toho teda vyhody mala 😀