Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@vevuska1 presne tak 🙂
@nessy a ked si prečítaš vyššie čo som písala tak budeš vedieť že to nieje depka ako depka! 😉
idem babulky na chvilu od vas, ideme s malou upiect tatinkovi torticku, zajtra ma narodeninky, tak mu chceme spravit radost 🙂
aj ja idem do obchodu a variť obed papa
@miskachrumka uz som to citala,sorry,nemusis
@nessy 😉 nemusiš sa ospravedlnovať !
ja mam problem s tymmenom preto lebo mala sa vola po mne,koli irsku som to tak nechala,nech nemusim vysvetlovat a potom sme to uz neriesili ale teraz ked sa ma narodit chlap tak uz nechce aby mal meno po mne a mala je na svoje uz zvyknuta a nechce to menit a okrem toho mama do mna huci ze ked niesme zobrati tak sa maju volat po mne,keby sme sa nahodou rozisli a jeho mama zas ze ci ani to druhe nebudem mat meno po nich.no ciste kocurkovo.tak som rozmyslala ze pojdem na matriku a spytam sa ci mozu malej pripisat aj jeho priezvisko a malemu dam rovno jeho a hotovo.mala bude mat aj aj 😀
ahojte ste toho zase popísali, k tomu krvácaniu dasien aj mne krvácali a som myslela ze je to normálne no postupne sa mi zdali ine tak som sla k zubarovi na ústnu hygienu povedal ze mam zápal a riadne silny uz som bola 2 krát stále to nieje ok ☹ používam parodontax
a ku kojeniu hlavné je mať to v hlave ja som mala mliecka az az, davali aj spolubývajúcej a postupne sme doma presli na odsate s flasky a to bolo o nervy tak nam to vydrzalo ledva 2 mesiace. a môzem konstatovat ze je to vina okolia , tak na mna tlacili ze mala je smadna daj caj jest a kraviny a ked plakala radsej som nechala tak manzel dal mlieko s flasky odsate ako svokra kázala a tak to slo dokola teraz si uz nedam radit. ja som bola radcom teraz sestre aj laktacnou poradkynou 😀 a koji 8 mesiac. malu jej priložili prvy krát po vyse 2 týždnoch a prvý krát ju uvidela po týždni, a zvladla to 🙂 a to vám poviem ked pocuvate ze co riesite mlieko- dôležite je aby dietatko prezilo 😠 a pritom este odsavat, no lekari boli prekvapení sami ze kojila 🙂 a kojí 🙂 a pritom ona vzdy bola taky maznacik mladsi, slabsi aj teraz je taka precilivelá, ale som jej vtedy nedala sancu 😝 tak to je môj vzor dúfam ze aj mne to vyjde tentokrát a inak odvtedy neverím na ziadne straty a podobne aj po dni dvoch sa môze vrátit laktácia 😨
@vevuska1 ja mám doma býka 🙂
ale vobec to nanho nesedí !
a ja som vodnár
Kde ste všetky ?
Ja som sa rozhodla zakúpiť si tieto dudlíky
máte ich kupene alebo odskúšané niektorá ?
http://www.facebook.com/pages/Bleblesk/23022477...
@miskachrumka no my sme doma vstci traja barani 🙂 mala sa narodila presne na 21 na prveho barana 😀 skoda, ze nepockala do 30 by sme mali narodky spolu obidve a dokonca aj moj brat je tak isto ako ja 🙂
@miskachrumka taketo som ja dostala v nemocke v tom balicku pre mamicky, co su v nom take vseliake reklamne hovadinky a mam dokonca dva, ale ani jeen som neotvorila a neskusala, lebo mala mi od zaciatku dudle odmietala, vobec sme dudel nemali 🙂
@vevuska1 ešte že spolu vychádzate !
mi sme každý niečo iné !
ja vodnár drahý býk malý rybičky brat váhy starka bliženci starký býk no všetky znamenia máme v rodine 🙂
@vevuska1 no ten náš má rad duslík do teraz na noc hlavne ked je chorý hovorím mu že je veliký chlap bez plienky a že dudu stále no fuj a nevzdá sa jej ani za svet 😒
No u nas zasa prevlada lev. Oco je lev, manzel je lev, ja som lev-ica a nase male bude tiez lev. Takze to bude zaujimave 🙂
ahojte baby, tak akurat som vas docitala. vcera som bola v BA u kamoskynej maminy pre plnu krabicu oblecenia na doma 0 - 3 mesiace zatial, tak uz musim len par kuskov nakupit na von a k doktorke, nech ide v novom 🙂
ja tiez nie som vydata a vobec nam to nevadi, v lete budeme spolu 6 rokov a byvame spolu cca tak isto. my sme spolu zacali byvat uz po dvoch tyzdnoch 🙂 malemu chcem dat obidve priezviska, nech ma moje aj jeho a nebudeme sa hadat a ani nase rodiny 🙂
co sa tyka kojenia, tak to vobec neriesim, bud budem kojit alebo nie, ja som kojena nebola a ani jedna moja sestra, lebo moja mama ma vpadnute bradavky a sme tu zdrave vsetky tri 🙂
co sa tyka kocika, tak to uz neriesim, lebo nakoniec dostanem od sestrinej kamosky cisto hlboky kocik a sportovy uz potom len dokupime.
mne pride prvy tyzden pomahat k nam svokra, lebo nechcem byt sama s malym, nakolko priatel robi a sme v tom totalny novacikovia, tak mi aspon poukazuje co a ako a potom uz budem na to sama, ale ak budem potrebovat, tak urcite este zostane 🙂

@nessy tak na čo ti to mám zas opisovať ked to nepoznáš možeš byt rada !