Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@saranata
ja krásne cítim, ako sa tam prevaľuje, vždy to mám také tvrdé tam, kde drobecj je, neviem, či to je zadoček či hlavička...a tie kopance sú úplne že najsamkrajšie na svete...neviem sa nabažiť...aj keď ma trošku hnevá, že keď chcem spať, tak sa drobec rozbehne 😅 😅 😅
a babo raď, mám kúpiť aj polohovaciu podložku a vankúš na kojenie?
@miskachrumka
ja si musím ešte srdiečko ako bije, nahrať...a snáď si natočím aj to bruško ako sa hýbe 🙂
kočky, aké pekné knižky pre mimi
http://www.bambini.sk/sk/361-1-1/vsetko-pre-mam...
@porinka tú podložku neviem nemala som to ale vankúš na kojenie mám a je to super vec odporúčam zakúp si !nebudeš lutovať 😉
@porinka mala sa tiež vkuse prevaluje gúla aj teraz 😵 😵
malý nebol taký aktívny ked som čakala Dadinka tak som bola aj 3 krát na pohotovosť že on sa nehýbe celý den ,že sa bojím no a prišli sme tam a všetko vždy okej len on bol lenoško 😀 😀
spal skoro stále ale spachtoš je stále 😉
@miskachrumka
lenivý chlap 🙂 🙂 🙂 som niekde v TV videla, ako sa dá mimi polohovať aj s tým vankúšom na kojenie...tak nejaký pokukám...no drobec mi večer robil naschvál, som išla spať a začal kopať, ľahla som na jeden bok a just kopkal na ten, na ktorom som ležala a potom zase na druhý a zase doň kopkal 😀 😀 😀
@porinka mne sa tiež hýbe viac ked som na bokoch ja ináč milujem zaspávať a spať na bruchu tak som to mala tažké pri malom aj teraz to bude tažké :/
ale snažím sa ležať tak na pol bok 😀
Bože zachvílku na ten urad ................dúfam, že ma tam žiadna mrachta nevytočí 😠
No musím ísť na velkú 😀 😀
mala ma tak dokopala že musím ist zas posedieť 😅 😅 😅 😅
kočky, bedrový tehu pás...vyzerá gut
http://www.bambini.sk/sk/6074/183/jane-ochranny...
@porinka on nieje lenivý !
nemá byť pokom 🙂 on je skor velký spachtoš bol aj v brušku aj teraz si rád pobúva aj pol dna a to ma cez 3 roky ,ale ja som pri nom prespala asi 30tt za cele tehu 😀
@miskachrumka
ja už som sedela aj s PC a nič, teraz papkám, tak sa to snáď potom pohne 🙂 🙂 🙂
@miskachrumka tak ja este ani necitim ako kope, nie to aby som to este videla, ale tak viem ze je v poriadku a hybe sa teda riadne, len ma este vela plodovej vody, tak je tam ako v perinke 🙂 keby som ho nevidela na ultrazvuku, tak ani netusim ze som tehotna, az na to ze uz mam brusko 🙂
@miskachrumka
myslela som v brušku lenivý 😉 😉 😉
@19vierka84 aj mne povedal dr že má vela plodovej vody tak možno preto si musíme dlhšie počkať oto to bude ešte krajšie 🙂
@porinka ja práveže ked sa dobre najem tak sa prestane hmíriť 😉
a ked som lačná tak všetko možné vystrája
@porinka ano ano viem 🙂 🙂
@miskachrumka
mňa vie kopkať tiež, keď papkám a včera kopkalo, keď som si dávala radlera, asi šmakovalo aj jemu 🙂 🙂 🙂
my ideme dnes pozrieť na jedno lehátko, čo jedna kočka predáva za 15 evri, bledo modré, vibruje a hrá... tak snáď bude funkčné a kúpime...také by aj mohlo stačiť, na čo platiť viac 🙂 a potom fičíme do Trnavy na kočíky, teším sa, ako sa do toho zamotám a zase sa nebudem vedieť rozhodnúť 😖
@porinka no ja som zvedava ake to bude, pri malej som mala tiez iba obyc, ale teraz idem do takej sukromnej kliniky kde maju uplne nove a super uzv, tak som zvedava ako uvidime vsetko, teda dufam, ze uvidime a fotecku si urcite vypytam bo naposledy mam este z uplneho zaciatku taku malu fazulku iba :(
@porinka ja som ho tiež rada pijávala pre tehu ale nejak som zneho puchla 😒
aj ked sa hovorí že pivo by malo mať opačný prejav
ja som sa citila taka plná a opchnuté členky som mala vždy z neho 😒
a ja sa bojím puchnutia samého o sebe lebo som puchla pri malom velmi ☹ tak ani slane ani velmi bublikavé
@porinka ideš hned aj kupovať?
či len pokukať ?
to lehátko chcem aj ja teraz pri malej kedže bud dvaja si navzájom pokecajú pri malom som ho nemala ja som ho mala všade pri sebe aj na wc aj pri miešaní bol zabalený v šatke 🙂
ale teraz sa mi to asi zíde mám pocit 🙂
@miskachrumka jaaaaa???? sak ja to uz viem od 19tt,este pred pdchodom do Irska,uz to mam aj v tabulke zapisane ze bude chalanisko 😀 😀 😀
budeme mat parik jak vy 😀
@nessy jáj lebo tu to nemáš teda mne to neukazuje ,tak preto som sa pýtala 🙂
@miskachrumka
mne sa zatiaľ nezdá, že by som puchla, takže si ho budem dávať, dokonca som objavila aj nealko radlera, tak sa nalievam 😀 😀 😀

Ináč baby ja vačšinou citim pohyby a kopance v podbrušku tak pod bruchom uplne dole ......
a také slabšie okolo pupku asi je ešte dole nožičkami alebo neviem :/
alebo sa jej prvý krát čkalo ?lebo gto bolo také rytmické za sebou viac krát 🙂