icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nessy
18. apr 2012

@miskachrumka jaaaaaj 😀 😀 😀 😀
ja mam velmi lahucky kocik,ani neviem ze tlacim,mozem jednym prstom 😀

porinka
18. apr 2012

@miskachrumka zatiaľ len pozrieť, až budeme po 3D, tak vyberiem...aj farbu a ešte pogúglim ceny, aj keď v tom obchode som našla zatiaľ najlacnejší...ale to som len letmo gúglila 😉
beriem si aj ségru jak poradcu

miskachrumka
18. apr 2012

@porinka aha tak dobrú chuť 🙂
ja si dám niekedy v budúcnosti 🙂
ja ani kafe nepijem nič také ja mám jeden zlozvyk a to je cigareta 😔 aspon jedna za dva dni alebo nejak tak aspon dva krát potiahnuť a citit ten smrad 😀 😀
nemožem sa toho zbaviť uplne obesím sa ?

miskachrumka
18. apr 2012

@nessy tak to je super mne tažši kočik nevadí ja si sním poradím 😀

miskachrumka
18. apr 2012

@porinka a kedy idete na to 3D sono ?
zabudla som !ja idem až 22.5 tak sa načakáme ! ale tešime sa už teraz velmi

porinka
18. apr 2012

@miskachrumka
aj mňa občas chytí chuť na cígo, ale viem, že by mi nešmakovalo...ja som prestala pred odberom vajíčiek, ešte som si potom dve pukla, ale už nechutili 😀 😀 😀 a to som hulila od 15-tich, aj pri predchádzajúcich tehu som prestala a potom zase začala 😀
30.4 ideme aj do poradne aj na 3D

nessy
18. apr 2012

@miskachrumka nikde,chlapci rastu pomalsie,aj jej rovesnici dokonca aj pol roka starsi od nej su mensi o pol hlavy a vazia cca 14-15kg.u chlapcov normalne.moja je 2 najvyssia v triede 😀 😀 😀 a tazka jak slonik 😀 asi po tatinovi,je taka husta,nie tucna,ja si myslim ze to je aj tym mliekom,ona je zavislak 😀 😀

nessy
18. apr 2012

@miskachrumka jeziiiis ja milion krat za den,nechapem co tam robiiii 😀 😀 😀 vela krat ma to az boli ked sa tam kruti,vcera vecer ma kopol po sebe hadam 10-15 krat,len sa mi brucho triaslo,nadvihovalo sa z kazdej strany 😀 az som sa bala ze preco je taky besny ze ci mi nieco nieje ked tak mlati

miskachrumka
18. apr 2012

@porinka jáj bože mnoja deravá gebula však idete ako mi 😅
no ja som fajčil aj pri malom tiež tak prve tri mes skoro vobec a potom tiež tak jednu za den veče a ja fajčím od 17tich a aj krabičku denne moja mama je tiež velký fajčiar !
moja mam pri nás fajčila velmi vela aj svokra má 6 deti a pri nich fajcila aj krabičku denne čo s as mojou jedno za den nedá porovnať a všetci su zdravý
je to dost aj o genetike a podobne !

miskachrumka
18. apr 2012

@nessy viem že chlapci potom dorastajú pomalšie 🙂

miskachrumka
18. apr 2012

@nessy ty si ako ja ja sa tiež zlaknem ked sa velmi hýbe že či sa niečo nedeje ale netreba to prehánať 🙂

porinka
18. apr 2012

@miskachrumka
ja som nechcela fajčiť v tehu...sa mi to protivý...aj tak je kopec škodlivýn okolo nás, nemusím drobcovi ešte pridávať 🙂

19vierka84
18. apr 2012

@miskachrumka v pohode , aj ja som fajciar a dokonca aj velky kavickar. vydrzala som bez cigarety, take dva mesiace, ale uz sem tam raz za tyzden si musim aspon jednu dat.. fajcim 13 rokov a jedine co viem prestat je na taky mesiac - dva a potom uz nevydrzim

miskachrumka
18. apr 2012

@porinka porinka prepáč za chyby 😀 😀 😀
ale už musím letiet na wc chcela som rychlo napísať 😀 😀

saranata
18. apr 2012

@porinka vankuš na kojenie som vyuzila už ako tehotná, ked som spala s ním , je to super vec dobre vankuše má JANE

nessy
18. apr 2012

@mercymay
@miskachrumka
@porinka inak aj mne vcera okolo pol jedenastej saskoval,co mali poradu? 😀 😀 😀

miskachrumka
18. apr 2012

@19vierka84 dakujem za povzbudenie a poviem vám že po prvej diskusii o cigaretách si neviete predstaviť kolko správ som dostala 😀 😀
od mamičiek fajčiarok
tak zdravím a neviete kolké nás sledujú 🙂

miskachrumka
18. apr 2012

@nessy asi ano asi sa dobodli 😅

nessy
18. apr 2012

@porinka ja mam vankus na kojenie,taky obluk a velmi som ho vyuzila 😀

miskachrumka
18. apr 2012

@porinka veed práve preto že ich máme na okolo strašne vela a všetko v dnešnej dobe škodi aj zelenina a ovocie ☹

miskachrumka
18. apr 2012

@porinka ja ti napíšem tak !
že keby sa mne stalo to čo tebe alebo iným že nemožem otehotnieť alebo potratím viac krát nedajbože tak si to fajčenie velmi rozmyslím 😔

miskachrumka
18. apr 2012

@19vierka84 ja nemožem kavu potom mi nejak blbne srdce ☹

nessy
18. apr 2012

@miskachrumka mne zacne tancovat ked sa najem,asi sa tesi ze dostal najest 😀

porinka
18. apr 2012

@nessy
a ten oblúk vieš aj na rovno roztiahnuť???

19vierka84
18. apr 2012

@miskachrumka ja si myslim, ze ak by som mala mat chore dieta, tak mozem robit aj jest hocico, uplne sa zdravo stravovat, tak aj tak s tym nic nespravim. radsej to neriesim, ak mam chut na cigaretku, tak si radsej dam ako by som mala nervacit cely den a este potom aj priatela vytacat

nessy
18. apr 2012

@miskachrumka tak sem som to nedoplnala,ale v tabulke uz je 😀

saranata
18. apr 2012

@miskachrumka ja som ti už písala raz, ja som fajčila od 15 rokov, pri prvom tehu som prestala a po rok a pol ročnom kojení som znova začala , pred druhým tehu som prestala znova a nefajčím dodnes budu to už tri roky ani jedna cigareta, je mi to proti srsti fajčit ked som tehu a už aj uplne , vobec pri detoch nafajčená nechcem byt takze ma to drží a už aj chut prešla, neviem si predstavit ze kojím a fajčím !
ale je to vec kazdej matky
navyše pred dvoma mesiacmi sa stalo nemozne a moj manzel prestal fajčit čo som ani nedufala ze by sa niekedy stalo a nenormálne sa teším , sme nefajčiarska rodina😀
ja som vyliečený fajčiar, teraz som povedala dcere staršej ze ked ona začne tak ma porazí , kedze ona sa najviac teší z toho ze nefajčíme😀
@porinka

nessy
18. apr 2012

@porinka to je teraz novinka aj ja ho chcem skusit lebo normalneho milujem ale radsej dam nealko 😀

19vierka84
18. apr 2012

@miskachrumka tak ja kavu zase musim, na nej som zavislak, ale robim si take fakt ze light presicko doma. ak nemam kavu, tak mavam strasnu migrenu.

miskachrumka
18. apr 2012

@saranata ale nezabúdaj že nikotín máš v sebe stále koluje telom v kuse aj ked si prestala !
lebo očietenie trvá rovnako dlho ako dlho trvalo fajčenie !