Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@miskachrumka ved si zapal ja som ti nič take nenapísala, ze si fajcila pri kojení , myslela som ze to je normálna debata ale vidím ze názor iných neprijímaš ,
ked si ty zapališ aj 30 cigariet denne tak mne to je jedno, chápeš? tak prečo by som ti ja niečo take vytýkala
Tak ja som teraz spucovala dve cesnačky s maslom ty kokso milujem chuť cesnaku 😀
@saranata ja práveže prijímam každého nazor zas píšeš niečo čo sa len ty domnievaš !!!!!!!!!
neprijala som niekoho nazor tu ?
len ten tvoj a ten čo si napísala pred chvilkou !
a viac sa nevyjadrujem !
@miskachrumka no ja mám zrejme lekárov, ktorý ti sami od seba nič nedajú... všetko si musím kúpiť, priniesť... a mnohokrát sa mi stáva že dokonca aj krv, prípadne moč si musím do labáku doniesť sama... a keďže ten labák nie je tam kde je moja doktorka, tak je to problematické mnohokrát..
@miskachrumka ja ešte raz opakujem ze som nepísala ziadnu domnienku ! svoj uhol pohladu a svoj postoj , nič to s tebou nemalo , si prečítaj ešte raz čo som napísala! toto nemalo nič s tebou, neviem kde si to zobrala , ale prosím ked chces robit zbytočne dusno nech sa páči
Moč si nosím do labáku aj ja nie vždy ale niekedy !ale nič iné podla mna ide aj o zdravotnu poistovnu
@saranata ja nerobím žiadne dusno ja sa už nevyjadrujem to je všetko čo som chcela napísať !
Som na tomto koníku už dosť dlho na to aby som vedela ako tu ludia resp.mamičky reagujú !
v jednej temé kde som chodila často ked sa mi Daduško narodil volala sa netabulkove mamičky tam to bolo hnustné a jedna cez druhú si písali všeliake veci ale to nieje správanie dospelých matiek !
preto som napísala svoj nazor aj ty svoj a viac radšej nereagujem dakujem
@miskachrumka ja som napísala svoj názor na fajcenie , prečo som prestala , ze sa mi to podarilo a manzelovi tiez, neviem kde si si z tohoto zobrala kritiku voci tebe ! už ti nič viac nenapíšem , lebo to evidentne nemá vyznam!
aby som sa ja bala napísat do diskusie ze som hrdá na to ze nefajčím a hlavne ked som tehu a mám deti tak to nie je diskusia!
najkrajšie je ze ma za tento názor zvozí matka ktorá fajčí , dakujem
Kzto pozerávate dámsky klub ?
podla mna je to super relacia všetko sa tam dozviem 😉
@saranata 😅 😅 😅 😅 😅
@miskachrumka ty sa vies ale hned napajedit 😀 😀 😀
ja som tu jej spravu pochopila trocha inak a nie ze utoci na teba 😀 ona to myslela zo svojho hladiska,ze nechce pri detoch fajcit a nemyslela to tym ze ty to robis 😀 😀 😀 klidek,kazdy si robi co uzna za vhodne
co mate dnes na dobre obed?
@miskachrumka ak to pocujem prvy krat zase ja 😀 viem ze kazdy si to musi kupit a priniest
@nessy ja niesom vytočená mna nedokážu vytočiť ludia ktorý premna nič neznamenjú !
a asi tak vyzneli moje slová ale ja som uplne kludná 😉
@nessy vidiš tu v bs nie !
mne to urobia sami !
vidiš všade je všetko iné !
@nessy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😅
strašne pekný smile 🙂
kočky mám otázku ... často keď dlhšie sedím, alebo aj keď si ľahnem na chrbát bolí ma kostrč, ako keby som si sadala rovno na kosť a nemala tam žiadne svaly (tuk) 😀 čo to obaluje. Poznáte to niektorá a dá sa s tým vôbec niečo robiť?
@miskachrumka áno ja som ti to pisala ja Som pred tehotenstvo fajčila veľa preto je ťažké prestať úplne :( myslím že jedna dve neuskodia keby viac tak nic nepoviem 🙂
@miskachrumka a tebe kto robi ten glukozovy test? ja chodim priamo k cukrarke
@nati04 už to nechajme tak 🙂
ináč ako tehulkuješ ?
@nessy nie mne to robi sestrička s doktorom gynekologom !
a nie diebetologička !
ako čitam všade je všetko ináč !
ale aspon máme očom písať :D
@trutka presne ako si to napísala !
tak to mám aj ja no na to, že ona to už ma rozrobene ked pridem zobere krv a ja to len pijem ! a potom znova 🙂
mi nemáme v rodine cukrovku ani som ju namala pri malom 🙂
@nessy ak to máte v rodine tak tam je zas iný postup !

@trutka aha ked ti povedala tak asi to ma ona zaužívane takto, to je v pohode, ved sa to vypije tak aj tak🙂
mneto zaraba priamo tam a s citronom ak si prinesiem 🙂