Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nessy koľkokrát sa robí ten glukózový test?.. som myslela, že teraz mi ho spraví a mám už na zvyšok tehu pokoj
a k tým kŕčovým žilák, mna sa spravila na ľavom lýtku jedna taká luxusná... poriadne nahrčenú ju mám... aj keď si v noci nohy oddýchnu a je vcelku v pohode, akonáhle sa postavím a do nôh sa mi nahrnie viac krvi, tak v momente sa mi zas parádne vyvbalí.. takýmto štýlom asi ani v lete šaty neznosím 😒
@saranata ja nespájam kojenie s fajčením nedávaj mi do ust čo som nenapísala !
nikdy som sem nenapísala že som pri pri kojení fajčila ok?
nemám rada ke dmi niekto niečo pchá
do ust čo som nepovedala !
@19vierka84 ja ju mávam tiež tu migrénu ☹
no nemožem kábu je mi tažko na srdce !
ja niesom zástancom kávy ani čajov ale za to milujem vodu 🙂
ale daj si ked ti chutí kavička
@19vierka84 presne tak !
a je to každého osobná vec nieviem na čo som stím zas začala 😠
iný ubližuju ani nevedia ako !
@saranata ty píšeš také veci 😕 😕 😕 😔
že mám dosť !
ja fajčim na balkone nikdy by som nefajčila pri malom !
je tu vela veci čo nevieš !
asi dedukuješ podla niekoho ineho ! ale čo už viac nereagujem 🙄
a nebudem sa tu nikom spovedať !
je to moja vec je tu mnoho mamičiek čo si také isté !
radšej si zapálim jednu slimku za dva dni ako mám byť nervozna napchávať sa podobne to ubližuje ešte viac !
a ti poviem že okrem mojich prstov ktpré si vždy umyvam mi nikdy nič od dymu nesmrdelo !
ale ty poznáš asi ine matky fajčiarky také tie socky !
čo chodia hulia po byte a podobne !
@19vierka84 ja ku !občasnej cige!... pijem teplé kakao 🙂
namiesto kávy 😀
@zyza ty si to kupuješ ?
@miskachrumka co?Glukozu?No,povedala sestricka,ze si mam kupit a doniest...
@zyza to počujem prvý krát
mne to namieša ked tam pridem a vypijem nič nenosím
@miskachrumka aj ja si sem tam zapalim :( pretože mám trosku stresi a tie co fajčili to tak riešia samozrejme že sa bojim pri každej ale nefajčim kazdy den
@miskachrumka uz sa nejeduj kvoli fajceniu, ved kazda sme ina 🙂 . vodu mozem aj ja a hlavne v lete, este najlepsia je taka dobra ladova priamo zo studne 🙂 a v zime ked su mrazy tak zase cajiky na litre pijem 🙂
@19vierka84 ja sa nejedujem len nenávidím ked niekto napíše nejaku blbosť čo som v živote nenapísala ! 😠 😠 😠
a ano každá sme iná a ja viem že som fantastická matka !
aj bez toho aby som sa zbavila tej cigarety ! 🙂
@nati04 viem ved aj ty si mi písala že ? 🙂
@19vierka84 ja niesom čajová nenávidím ked musím čakať hodinu pokím vychladne 😀 😀 😀
ja si dám tu vodu 😉
a samozrejme občas sk dobrému obedu si dám aj coca colu 🙂
@nati04 a podla štatistík a povedali to aj gynekologovia nieje ani dobre hned prestat ked matka fajčila viac a hned prestat uplne !
@miskachrumka
@zyza jasne, glukózu som si kúpiť musela, to mi nakázala sestrička.. ale vodu mi snáď dajú, o tej nevravela nič 😒
@miskachrumka ja tiez nie som cajova,jedine ked som chora pijem len bylinkove.... mne coca cola tiez dobre posmakne po obede 😀
babuše pokukajte fotky našej porodnice
http://www.porodnicabstiavnica.sk/11_fotogaleri...
@mamimonka prečo si to musíš kupovať ?
nechápem 😕
@pekosita ja by som ju pila stále no nieje zdravá ale rada si ju občas doprajem 🙂
@miskachrumka ja si tiez musim kupit glukozu a tak prist ,to mi doki neda...
@miskachrumka teraz nechápem o čo tu ide, ja som vyjadrila svoj názor , nie v suvislosti s tebou, moj subjektívny pocit, tak neviem prečo tu skáčeš od jedu teraz??
JA nechcem pri svojom dietati fajčit , JA nechcem svojmu dietatu smrdiet, a ostatné matky nech si robia čo chcu...
povedala som niečo proti tebe???????, ja som nič nededukovala z tvojho komentáru , len ze som rada ze som prestala fajcit!
Ináč na urade som čakala pol hodinu a to mi povedali že v utorok mám ist na sociálnu alebo sa ist dole evidovať a tím budem uchádzačka o zamestnanie a budem si to platit sama no ale že mám ist skusiť na tu ocialnu a tam žiadat aby to platili zamna 🙂
@pekosita ježiš tak to potom chodím niekam kde nič nechcú ako fajn dobré pemna 😀 😀

@mamimonka mne to zaraba vzdy doki,prinesiem prasok a citron a ona zarobi
boze uz zase nas to caka,tak v 26tt mam prist 😝 😝