icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

saranata
18. apr 2012

@trutka aha ked ti povedala tak asi to ma ona zaužívane takto, to je v pohode, ved sa to vypije tak aj tak🙂
mneto zaraba priamo tam a s citronom ak si prinesiem 🙂

saranata
18. apr 2012

@miskachrumka ved si zapal ja som ti nič take nenapísala, ze si fajcila pri kojení , myslela som ze to je normálna debata ale vidím ze názor iných neprijímaš ,
ked si ty zapališ aj 30 cigariet denne tak mne to je jedno, chápeš? tak prečo by som ti ja niečo take vytýkala

miskachrumka
18. apr 2012

Tak ja som teraz spucovala dve cesnačky s maslom ty kokso milujem chuť cesnaku 😀

saranata
18. apr 2012

@porinka pojdeš pozriet ten vankus? to si myslela? je fajn , je guličkový vnutri a vydrzal dlho ale ja som ho potom posunula kamoške , tak asi kupim znova tento

saranata
18. apr 2012

@porinka krásne brušeno🙂

miskachrumka
18. apr 2012

@saranata ja práveže prijímam každého nazor zas píšeš niečo čo sa len ty domnievaš !!!!!!!!!
neprijala som niekoho nazor tu ?
len ten tvoj a ten čo si napísala pred chvilkou !
a viac sa nevyjadrujem !

mamimonka
18. apr 2012

@miskachrumka no ja mám zrejme lekárov, ktorý ti sami od seba nič nedajú... všetko si musím kúpiť, priniesť... a mnohokrát sa mi stáva že dokonca aj krv, prípadne moč si musím do labáku doniesť sama... a keďže ten labák nie je tam kde je moja doktorka, tak je to problematické mnohokrát..

saranata
18. apr 2012

@miskachrumka ja ešte raz opakujem ze som nepísala ziadnu domnienku ! svoj uhol pohladu a svoj postoj , nič to s tebou nemalo , si prečítaj ešte raz čo som napísala! toto nemalo nič s tebou, neviem kde si to zobrala , ale prosím ked chces robit zbytočne dusno nech sa páči

miskachrumka
18. apr 2012

Moč si nosím do labáku aj ja nie vždy ale niekedy !ale nič iné podla mna ide aj o zdravotnu poistovnu

miskachrumka
18. apr 2012

@saranata ja nerobím žiadne dusno ja sa už nevyjadrujem to je všetko čo som chcela napísať !

miskachrumka
18. apr 2012

Som na tomto koníku už dosť dlho na to aby som vedela ako tu ludia resp.mamičky reagujú !
v jednej temé kde som chodila často ked sa mi Daduško narodil volala sa netabulkove mamičky tam to bolo hnustné a jedna cez druhú si písali všeliake veci ale to nieje správanie dospelých matiek !
preto som napísala svoj nazor aj ty svoj a viac radšej nereagujem dakujem

nessy
18. apr 2012

@mamimonka ja ju mam vystrcenu stale,ci stojim ci sedim 😠
robi s aten test len raz cca v 26tt len mne ho robili uz raz okolo13tt lebo mam je cukrovkarka,tak ja musim ist 2x

saranata
18. apr 2012

@miskachrumka ja som napísala svoj názor na fajcenie , prečo som prestala , ze sa mi to podarilo a manzelovi tiez, neviem kde si si z tohoto zobrala kritiku voci tebe ! už ti nič viac nenapíšem , lebo to evidentne nemá vyznam!
aby som sa ja bala napísat do diskusie ze som hrdá na to ze nefajčím a hlavne ked som tehu a mám deti tak to nie je diskusia!
najkrajšie je ze ma za tento názor zvozí matka ktorá fajčí , dakujem

miskachrumka
18. apr 2012

Kzto pozerávate dámsky klub ?
podla mna je to super relacia všetko sa tam dozviem 😉

miskachrumka
18. apr 2012

@saranata 😅 😅 😅 😅 😅

nessy
18. apr 2012

@miskachrumka ty sa vies ale hned napajedit 😀 😀 😀
ja som tu jej spravu pochopila trocha inak a nie ze utoci na teba 😀 ona to myslela zo svojho hladiska,ze nechce pri detoch fajcit a nemyslela to tym ze ty to robis 😀 😀 😀 klidek,kazdy si robi co uzna za vhodne

zyza
18. apr 2012

co mate dnes na dobre obed?

nessy
18. apr 2012

@miskachrumka ak to pocujem prvy krat zase ja 😀 viem ze kazdy si to musi kupit a priniest

miskachrumka
18. apr 2012

@nessy ja niesom vytočená mna nedokážu vytočiť ludia ktorý premna nič neznamenjú !
a asi tak vyzneli moje slová ale ja som uplne kludná 😉

miskachrumka
18. apr 2012

@nessy vidiš tu v bs nie !
mne to urobia sami !
vidiš všade je všetko iné !

miskachrumka
18. apr 2012

@nessy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😅
strašne pekný smile 🙂

mamimonka
18. apr 2012

kočky mám otázku ... často keď dlhšie sedím, alebo aj keď si ľahnem na chrbát bolí ma kostrč, ako keby som si sadala rovno na kosť a nemala tam žiadne svaly (tuk) 😀 čo to obaluje. Poznáte to niektorá a dá sa s tým vôbec niečo robiť?

nati04
18. apr 2012

@miskachrumka áno ja som ti to pisala ja Som pred tehotenstvo fajčila veľa preto je ťažké prestať úplne :( myslím že jedna dve neuskodia keby viac tak nic nepoviem 🙂

nessy
18. apr 2012

@miskachrumka a tebe kto robi ten glukozovy test? ja chodim priamo k cukrarke

miskachrumka
18. apr 2012

@nati04 už to nechajme tak 🙂
ináč ako tehulkuješ ?

miskachrumka
18. apr 2012

@nessy nie mne to robi sestrička s doktorom gynekologom !
a nie diebetologička !
ako čitam všade je všetko ináč !
ale aspon máme očom písať :D

trutka
18. apr 2012

@nessy mne to budu robit u gyndy.vecer si to mam zarobit,rano mi vezme krv,potom ze budem 2 hodky cakat a pit to a potom ze znova vezme krv.a to asi bude posielat do labaku.ja som to aspon tak pochopila. ty pojdes asi k cukrarke kvoli tomu ze to mate v rodine

miskachrumka
18. apr 2012

@trutka presne ako si to napísala !
tak to mám aj ja no na to, že ona to už ma rozrobene ked pridem zobere krv a ja to len pijem ! a potom znova 🙂
mi nemáme v rodine cukrovku ani som ju namala pri malom 🙂

miskachrumka
18. apr 2012

@nessy ak to máte v rodine tak tam je zas iný postup !

nessy
18. apr 2012

@trutka tak normlane to asi robi gyndos ale ja chodim k nej lebo je to mamina kamoska 😀
beru krv pred,pichnutim do prsta a potom to vypijes a potom za 2 hodky zas a ide to do labaku 😀
a tym ze je to znama si tam mozem aj polezat 😀 ked mi je zle,mam protekciu