icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

porinka
18. apr 2012

@mamimonka
mňa tiež bolí kostrč a všetko okolo nej, nevydržím dlhšie sedieť...jediné, čo sa dá asi robiť, je, že si dáš plávacie koleso pod riť, ja si vezmem od sestrinho malého, také najmenšie, alebo existuje taký vankúš pre maminy po pôrode 😉

trutka
18. apr 2012

jaj baby ja som tak hotova z tejto farebnej kombinacie 😵 😵 ale nasla som ju len na ruskej stranke 😒 😢

porinka
18. apr 2012

@saranata
hej, aj ten Jané vankúš som bola pozrieť, no neviem, či ho toľko využijem...keby stál aspoň o polovicu menej 🙂

porinka
18. apr 2012

takže sme po výlete v TT, CAM Dinamico 2012 je parádny, pýtala som sa aj na iné, čo som chcela, Peg Perego Skate - že mali veľa reklamácií na podvozok, takže eeee a X-lander Move tam nemali, ale že je to novinka a v podstate by sme boli pokusní králici, bo nie sú skúsenosti s ním, takže radšej eeee. Tak po 3D už len farbu vyberieme a objednáme 🙂 🙂 🙂
a kúpili sme pre drobca lehátko, čo vibruje a hrá, mám ho v garáži, tak fotka bude neskôr a ešte sme krásnu kvetinku na kočík kúpili, fotka zajtra.
a idem kúpiť totók, bo som také chcela, tak ušetrím trošku lóve 😕
https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-postielk...
https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-postielk...

miskachrumka
18. apr 2012

@19vierka84 aj ty chodiš na fb ?
ja sa tam rada spájam s priatelmi

vevuska1
18. apr 2012

Tak maminky, hlasim sa z morfo a hadajte co? jasne ze moj tusak bol spravny a cakame babulku 🙂 sice mala prekrizene nohy tak sa nehcela moc ukazat ani ked dr stuchal do bruska aby sa obratila inak, ale z toho co dr videl, tak je dievcatko, ze jedine ze by pipik ukrivalo dakde hore kde malo nozky, ale ze skor nie 🙂 vsetko je v najlepsom poriadku a vazime 390g 🙂 vsetko zodpoveda tyzdnu a vsetko je uplne krasne, aj manzel s dcerkou boli cely cas pri tom a aj srdiecko sme si vypoculi, no nadhera 🙂

miskachrumka
18. apr 2012

Tak boli sme trošku vonku 🙂
sa vyvetrať 🙂 aspon že je celkom fajn 🙂
ideme sa kúpkať a večerat a buvať 🙂
a každý večer patrí skypovaniu s drahým 😵
ešte že to existuje 😵

miskachrumka
18. apr 2012

@vevuska1 no super 🙂
tak babula ? pekne budeme pokračovať v ružovej vlne 😉

dulkagabulka
18. apr 2012

Na otvorený list o nástrihoch, adresovaný MUDr. Cupaníkovi sa podpísalo viac ako 100 žien s dlhodobými problémami po nástrihu. Mnohe z nich nam aj poslali svoj pribeh.Nebolo pre nás lahké, ani radostné, čítat ich. Dakujeme však každej žene, ktorá sa ozvala, velmi si to vážime. Je dôležité, aby sa táto téma odtabuizovala.Tu je vyber z reakcii :

http://www.zenskekruhy.sk/nase-aktivity/item/12......

Ženské kruhy

porinka
18. apr 2012
saranata
18. apr 2012

@porinka som za , je pekný, som ti písala ze som ho mala ale červeno šedý🙂

19vierka84
18. apr 2012

@miskachrumka hej chodim na FB, som citala ze si dneska prispievala na modrykonik - prikrmy 🙂 mam ich medzi oblubenymi 🙂 dala som ti tam like 🙂

saranata
18. apr 2012

@vevuska1 super ze je všetko ok , a gratulujem k babulke🙂

saranata
18. apr 2012

@porinka je to drahe ale vyuziješ ho odteraz a velmi dlho fakt, je to 3v1 , ale ak nechceš vyuzivat to lehátko tak je to zbytočne, a kup si normálny vankuš , ja som mala aj taký lebo som s ním spala ja😀

porinka
18. apr 2012

@saranata
ja som si kúpila sedací vak a je k nemu podložka pod nohy, tiež je to plnené polystyrénovými guličkami a asi rovnako veľké ako toto, tak bude drobec ležkať na tom, len nebude pripútaný 😉 a skúsim niekde v bazáre kúpiť len ten vankúš, nejaký dlhý 😉

saranata
18. apr 2012

@porinka je velký vyber tak máš čo pozerat🙂 ale určite nejaký vyberieš

miskachrumka
18. apr 2012

@19vierka84 no si ma teraz prekukla 🙂

miskachrumka
18. apr 2012

@porinka to je zas tá tažká plastová vanička ako ja sa nechcem starať ale je strašne tažka sama o sebe a ešte s babatkom je to dosť :/ majú ju jané kočiky aj mi sme mali taký ale je pekný

19vierka84
18. apr 2012

@miskachrumka tomu sa hovori, ze svet je maly a FB este mensi 😀

nessy
18. apr 2012

nas pipik 😀 😀 😀
haha

miskachrumka
18. apr 2012

@19vierka84 aha no viem tam každý každého najde 😀 😀
je to aj dobré ale aj zlé

marcela2003
18. apr 2012

@porinka Presne tento sme pozerali aj my, ale na koniec sme kúpili casualplay

miskachrumka
18. apr 2012

@marcela2003 tieto kočiky nemajú striešku na športovú čast?
všade su fotené bez

marcela2003
18. apr 2012

@miskachrumka Majú aj striešku.

porinka
18. apr 2012

@nessy
nejaká malá fotečka 😕

porinka
18. apr 2012

@miskachrumka
veď nebudem vaničku nosiť v rukách, a zase tak ťažká nebola

miskachrumka
18. apr 2012

@marcela2003 dakujem za info pekná farba 🙂

porinka
18. apr 2012

@marcela2003
a prečo ste nevybrali CAM?

miskachrumka
18. apr 2012

mne sa páči tento
len ma tu tažku plastovú vaničku ☹

miskachrumka
18. apr 2012

@porinka ako že nie budeš ju prenášať do auta nie ?
či ked budeš chcieť ist dr ?alebo podobne ja som sa jej nanosila po schodoch a premna bola tažká však uvidíš ako ti bude vyhovať........ja som ta len chcela upozorniť
kedže som už taký kočík mala tak ti pišem svoju skusenosť