Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@nessy
@porinka
inak baby hračky kupujem tu , pri kazdej kupe je zlava na další tovar a s hrackami som nadmieru spokojná🙂
http://www.prva-hracka.sk/
@nessy tak srdiečko vidíme aj mi pri každom sone
@saranata ceny sú tam fajné
@nessy aj nam doktorka vsetko ukazovala - pusinku, stehienko, prsteky ale stihla naratat len 4 na jednej ruke, potom sa uz pohol krpec, srdiecko aj s komorami, mocovy mechur a dokonca aj creva 🙂
@miskachrumka tesil sa, cely den bol vysmiaty ako leco, hned aj vsetkym pisal a volal 🙂
ja rozmyslam ze kupim malemu kolotoc nad postielku,mala to nemala,tak mozno jedine to 🙂
@19vierka84 počkaj ked sa narodí ja som mojho mm nikdy nevidela takeho strasne štastného ako ked mal prvý krát na rukách malého bol to ten naužastnejši pohlad na ktorý nikdy nazabudnem !!!!!!!!!
Také krásne veci tu majú na bazároch ty kokso tu budem nakupovať večičky 🙂
@miskachrumka Ja som ako prvý veľmi chcela concord, ale keď som to celé zrátala, tak sa mi to zdalo príšerne prehnané.
@marcela2003 ja sa v značkách velmi nevyznám !
hlavne že je podla predstáv a chcem kočik s velkou vaničkou a športovou častou a gumenými kolesami 🙂
@marcela2003 ja som kupila concord , minuloročný model v akcii a celkom fajn cena oproti tomu čo stál a concord fusion sa oplatí lebo má velmi dobrý športový kočík, ktorý vydrzí
zatial čo som mala trojkombinácie tak som ich vzdy predala ked som prestala pouzívat vaničku a radšej kupila nový sportový kočík samostatný lebo som nebola spokojná s tou sport.častou
teraz som a budem spokojná🙂
Dobre ranko augustovky, ako sa mate? My sme dneska vhupli do dalsieho tyzdna. 😉
krasny den vsetkym. drobec sa dnes od rana vrti ako divy 😀 snad to nie je preto, ze sa mu nieco nepaci.
dobre rano dievcata, ja zacinam dalsi tyzden tiez vsobotu. kocik ma uz tiez vybraty,neodolala som a zajtra idem objednat roan marita ellegance - tmavomodry 😵
a tiež dobré ránko prdelky!!! my máme teraz parádne budíčky, prerábajú nám výťahy, od včera odrezávajú mreže okolo šachty, máme 7 poschodí, dnes začínali nad nami, na štvrtom 😖 😖 😖 a ukončené to bude v júni, takže budeme pekne chodiť po schodoch, aj s nákupami 😠 😠 😠 😠

@marcela2003 vieš že neviem 😀 😀 😀