icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
18. apr 2012

@marcela2003 vieš že neviem 😀 😀 😀

saranata
18. apr 2012

@nessy
@porinka
inak baby hračky kupujem tu , pri kazdej kupe je zlava na další tovar a s hrackami som nadmieru spokojná🙂
http://www.prva-hracka.sk/

miskachrumka
18. apr 2012

@nessy tak srdiečko vidíme aj mi pri každom sone

miskachrumka
18. apr 2012

@saranata ceny sú tam fajné

19vierka84
18. apr 2012

@nessy aj nam doktorka vsetko ukazovala - pusinku, stehienko, prsteky ale stihla naratat len 4 na jednej ruke, potom sa uz pohol krpec, srdiecko aj s komorami, mocovy mechur a dokonca aj creva 🙂
@miskachrumka tesil sa, cely den bol vysmiaty ako leco, hned aj vsetkym pisal a volal 🙂

nessy
18. apr 2012

@saranata pokukam ale pravdepodobne nic kupovat nebudeme,mame po malej vsetko odlozene 🙂 A je toho neurekom....

saranata
18. apr 2012

@nessy hej aj ja mám vela po malej, ale vela som aj posunula, a tu kupujem ešte aj malej , tie hračky su fantasticke podla veku, a krásne

nessy
18. apr 2012

ja rozmyslam ze kupim malemu kolotoc nad postielku,mala to nemala,tak mozno jedine to 🙂

nessy
18. apr 2012

@saranata su prave som nasla pekny kolotoc nad postielku 🙂

miskachrumka
18. apr 2012

@19vierka84 počkaj ked sa narodí ja som mojho mm nikdy nevidela takeho strasne štastného ako ked mal prvý krát na rukách malého bol to ten naužastnejši pohlad na ktorý nikdy nazabudnem !!!!!!!!!

nessy
18. apr 2012

@saranata jeeej aj ramiky na otlacky noziciek su tu,to chcem rozhodne kupit,od malej mam je to kraasne,aj nozicku aj rucicku,taku malinkavu 😀 😀 😀

saranata
18. apr 2012

@nessy hovorím vela krásnych vecí, ja tam už objednávam pravidelne dva roky😀
bláááázen som do tej stránky
a vzdy niečo nové krásne dolozia, aj tu velku podlozku mám odtial a je super

miskachrumka
18. apr 2012

Také krásne veci tu majú na bazároch ty kokso tu budem nakupovať večičky 🙂

marcela2003
18. apr 2012

@miskachrumka Ja som ako prvý veľmi chcela concord, ale keď som to celé zrátala, tak sa mi to zdalo príšerne prehnané.

miskachrumka
18. apr 2012

@marcela2003 ja sa v značkách velmi nevyznám !
hlavne že je podla predstáv a chcem kočik s velkou vaničkou a športovou častou a gumenými kolesami 🙂

saranata
18. apr 2012

@marcela2003 ja som kupila concord , minuloročný model v akcii a celkom fajn cena oproti tomu čo stál a concord fusion sa oplatí lebo má velmi dobrý športový kočík, ktorý vydrzí
zatial čo som mala trojkombinácie tak som ich vzdy predala ked som prestala pouzívat vaničku a radšej kupila nový sportový kočík samostatný lebo som nebola spokojná s tou sport.častou
teraz som a budem spokojná🙂

mercymay
19. apr 2012

Dobre ranko augustovky, ako sa mate? My sme dneska vhupli do dalsieho tyzdna. 😉

saranata
19. apr 2012

@mercymay dobre ranko aj tebe a všetkým 🙂 my sme hupli včera do dalšieho týždna, tie týždne utekaju tak rýchlo ...
zachvílu tu bude august🙂

ursula5
19. apr 2012

@saranata
@mercymay ja vhupnem do ďalšieho týždňa v sobotu 🙂
pekný deň Vám všetkým 🙂

loralo
19. apr 2012

krasny den vsetkym. drobec sa dnes od rana vrti ako divy 😀 snad to nie je preto, ze sa mu nieco nepaci.

saranata
19. apr 2012

@loralo my sa vrtíme furt ako divý😀 hlavne večer ked idem spat🙂

nessy
19. apr 2012

@saranata tak si potom ako ja,aj my sme vcera zacali novy tyzden, 23tt 😀 😀
aj ked tu mi to ukazuje skor 😀

saranata
19. apr 2012

@nessy mne to vzdy v stredu prehodí tu , inak mám vzdy v utorok nový týžden, to je tak prednastavene tu 🙂
ale ved to je jedno , deti prídu ked budu chciet príst 🙂

nessy
19. apr 2012

@saranata no mne to tu prehodi tusim v sobotu,lebo podla PM to tak aj vychadza,aj mne 😀 ale doki povedal ze v stredu zacina novy tyzden a presne ked bude chciet vtedy sa vyhrabu von,co u nas bude mozno zase skor 😀 😀 a este je aj o tyzden vacsi 😀

loralo
19. apr 2012

@saranata hej hej, ked si lahneme tak je ako divy 😀 a teraz posledne dve noci ked som si lahla stavral nejake cudesne, nove pohyby, asi zacal robit kotrmelce 🙂 cervik maly 🙂

pekosita
19. apr 2012

dobre rano dievcata, ja zacinam dalsi tyzden tiez vsobotu. kocik ma uz tiez vybraty,neodolala som a zajtra idem objednat roan marita ellegance - tmavomodry 😵

porinka
19. apr 2012

@saranata
@nessy
@mercymay
aj my dnes začíname nový týždeň, 24 😀 😀 😀 😀

porinka
19. apr 2012

a tiež dobré ránko prdelky!!! my máme teraz parádne budíčky, prerábajú nám výťahy, od včera odrezávajú mreže okolo šachty, máme 7 poschodí, dnes začínali nad nami, na štvrtom 😖 😖 😖 a ukončené to bude v júni, takže budeme pekne chodiť po schodoch, aj s nákupami 😠 😠 😠 😠

pekosita
19. apr 2012

@porinka toto nem dobre,ja si neviem predstavit ako sa splham peso na siedme poschodie 😒

porinka
19. apr 2012

@pekosita
ja len na tretie, ale aj tak budem fuňať ako ..., ale nech to spravia teraz, ako neskôr, to neviem akoby sme chodili s kočíkom 😖