Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
@porinka ja mám tiez toho velmi vela, lebo to som nedala preč, len odlozila , takze hračky máme užasne, od vymyslu sveta a minimálne pre 4 deti 😀
tiez sme podostávali a nakupili , teraz hračky vobec neriešim , čo kupujem na tej stránke su pre krpanu take na rozvíjanie mysle a tak , čize pre babatko už nie
ahojte 🙂 strasne vela tu toho stihnete popisat 🙂 k tym pohybom...ja som sa dneska o 6 zobudila na to ze sa hybe....lezala som na boku a na tej strane na ktorej som lezala akoby moja mala bambulka roztahovala ruky ci co 🙂 ale asi pol hodinu v kuse...normalne som spat nevedela 😀 ale bolo to krasne 🙂 inac neviete mi dat nejaky dobry typ akym sposobom sa da spravit brokolica?idem ju dneska robit prvy krat tak neviem ako by bolo najlepsie 😅
@monculka ja vacsinou z brokolice robim kremovu polievocku, ta nam moc moc chuti 🙂 ale robim aj zapecenu so sunkou a so syrovou omackou, to je tiez riadna mnamka, inak uz neviem na aky sposob by sa dala este pouzit, raz som nou plnila kuracie masko este aj s nivou, ale to mi dako nesmakovalo
a ktym pohybom, mne sa mala hybe skoro stale 🙂 ja mam normalne niekedy pocit, ze to dieta vobec nespinka, ja dufam, ze ked sa narodi ze bude kludnejsia a spinkat bude pekne 🙂 ja este necitim ale pohyby ked si drzim brusko, alebo ani nie je vidiet ze sa brusko pohne, ale ja ani ziadne brusko nemam, mozno aj preto 🙂
aj som guuglila ale tak som chcela ze z vlastnej skusenosti mi napisete 🙂
Prosím vás choďte niektora na antolsku?ja tam ísť prvy krát v pondelok uz k porodnikovi 🙂
Ahojte
tak ja sa musím podeliť s tím že mne od rána ako som vstala bublinkuje na jednej strane brucha ale skoro vkuse 😒 ako by mi zo spodu po vrch bruška unikali bublinky máte to niektorá ?
ešte som to za toto tehu nemala !
A mám taký pocit nie pocit ale som presvedčená že namna niečo lezie .............začina ma boliet hlava mám sople a kýcham aj 10 krát za minutu !
asi budem prvý krát chorá počas tehotenstva ☹
@miskachrumka kedze som prvorodicka nemam ani tusenie co to moze byt.... skus si lahnut a byt v klude...mozno sa malej cka 😉
@vevuska1 ja rada googlim recepty najde sa tu všeličo 🙂
aj koláčiky fantastické aj masova jedlá všetko možné !
ja dnes idem robiť cestoviny zapekané s brokolicou a šunkou 🙂 (maggi nápad ) 😉
@pekosita mysllíš ?
som počula že čkanie sa prejavuje ako kopkanie jemné a je to rytmické a toto su bublinky ktoré stupaju hore ale len po jednej strane (lavej ) a mala sa aj hýbe !
Aj googlim ale všade mi píše že to su prvé pohyby a že sa tak prejavujú ale ja už má prve pohyby za sebou !
tak netuším čo to je 😒
@miskachrumka mozno ako cka a rytmicky sa pohybuje tak si robi perlickovy kupel z plodovej vody 🙂 ...kazdopadne sa neboj urcite si ok
@pekosita ono to bublikovanie citim až na uplnom vrchu brucha !
tak pod prsníkom je to zvláštne !
že bublikový kupel ty si vtipálek 😀

@saranata
moja, ja mám už od ségry plnú vaničku hračiek, takže určite nebudem kupovať, a ešte aj kopec asi dostaneme...včera som kúpila takú krásnu kvetinku na kočík, o chvíľu prihodím fotečku a ešte by som chcela kolotoč nad postieľku, bo ten si nemám od koho požičať.