icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

nati04
19. apr 2012

@miskachrumka aj ja to citim pod prsnikom uz od minulého tyzdna 🙂

vevuska1
19. apr 2012

@miskachrumka noo tak ja som uz chora tiez, som to dostala od malej, rano ma tak strasne bolelo hrdlo :( a sople mam tiez, malu to myslim uz prachadza, ale aj tak ideme dnes k doktorke lebo sa mi vobec nepaci ten jej kasel a najme pocas papania sa vzdy tak rozkasle a nevie sa ukludnit, uplne zachvaty az a potom uz ani jest nechce :( tak som este vcera rychlo poobede varila kuraciu polievku, ze nech aspon nieco papa, tak na veceru zjedla cely tanier

pekosita
19. apr 2012

@miskachrumka musime mysliet pozitivne 😀

miskachrumka
19. apr 2012

@pekosita no neviem či sa dá myslieť vždy pozitívne 😀

miskachrumka
19. apr 2012

@nati04 a riadne to pocituješ ?
premna je to až také čudné nieže nepríjemne ale čudné ☹
neviem ešte som to necítila a samozrejme pri malom si to už nepamatám

miskachrumka
19. apr 2012

@vevuska1 to nepoteší !
ja sa bojím že nakazím krpca a zas nepojde do školky nechcem aby bol chorý !
ináč v stredu sa idu fotit tak sa velmi tešim na našu prvú fotku zo školky 😵 😵 😵 😵
a ty si tie bublinky ešte nepocítila ?

nati04
19. apr 2012

@miskachrumka áno presne aj mne to bolo na začiatku trosku nepríjemne pretože Som sa zlakla že čo to je 🙂

miskachrumka
19. apr 2012

@nati04 no ok tak ztoho nejdem robiť dilemu pokial sa nič chvalabohu nedeje 🙂
rozhodla som sa napapať som dnes ešte nejedla tak možno to prejde 🙂

vevuska1
19. apr 2012

@miskachrumka no ja som necitila bublinky ani ako tie prve pohyby co opisujete, ja som hned citila stuchance 🙂 a teraz bublinky nie, teraz uz dobre kopance citim a stikutka to asi nebude, mojej malej sa v brusku stikutalo kazdy den a to bolo take ine 🙂

nati04
19. apr 2012

@miskachrumka neboj Miska to nebude nic vážne podľa mna 🙂 najprv som myslela že to mám z podprsenky ale neskôr som ju uz nemala a znovu 🙂 tak snáď to nic nie je 🙂chod sa napapat🙂

miskachrumka
19. apr 2012

@vevuska1 ja som tiež prvé pohyby nikd necítila ako bublinky a tiež hned štuchance 🙂
ja si tiež myslim že to bude ok !
len ma to zaskočilo tak som sa chcela podeliť 😉

miskachrumka
19. apr 2012

@nati04 už papaám a dakujem 😉

vevuska1
19. apr 2012

@miskachrumka noo bohvie co si tam krpka nacvicuje, urcite to nic nebude 🙂 mozno robi dake kotrmelce alebo nieco 🙂

miskachrumka
19. apr 2012

@vevuska1 no ten bublinkový kupel 😀 😀

miskachrumka
19. apr 2012

@miskachrumka dala som si vianočku a teplé kakao a už to prestalo
že by bola hladná ?
ale nie popýtam sa doktora v poradni 🙂
idem ja hodiť sprchu 🙂 kukám ty brdo a už je jedenást hodín

miskachrumka
19. apr 2012

@miskachrumka no to bolo tebe nati04 !
poslala som to sama sebe

wadja
19. apr 2012

baby boli ste niektora na 3d alebo 4D utrazvuk ?

wadja
19. apr 2012

@mo77 ty si z BJ ? ak som spravne pochopila , len by som chcela vediet ci si nebola nahodou n a 4D ultrazvuk v nemocnoici

monculka
19. apr 2012

@wadja ja som bola

nati04
19. apr 2012

@monculka uz si bola na 3D ?

monculka
19. apr 2012

@nati04 ano pred 2 tyzdnami.

wadja
19. apr 2012

@monculka a ako ? kolko ta stalo ? chcela som dnes ist tu k jednemu ale ze vraj nerobi kvalitne fotky ze su rozmazane a v dalsej klinike az v 26tt robi dokyna tak chcem ist do BJ

monculka
19. apr 2012

to kde najdem take postielky ktore sa daju nejak pripojit k manzelskej? 🙂 chcela by som taku a nikde neviem najst...

monculka
19. apr 2012

@wadja no ja len na tom morfo som bola...a tam som platila 30€...je to ako klasicky ultrazvuk len ked mi isiel tlacit foto tak prepol na 3D

wadja
19. apr 2012

@monculka jaaaaaaaj , mne ,morfo nerobili aspon o tom neviem , no nic pockam si na odpoved z bardejovskej nemocnice pisala som im tam

vevuska1
19. apr 2012

@monculka take postielky asi nie su 🙂 ale su ostielky kde sa da dat dole bocnica a postielku si iba prisunies k posteli 🙂

nati04
19. apr 2012

@wadja ja som bola na morfologickom platili sme 70€ a teraz som volala do toho centra a že ten 3D sa nemusí robit že to sa robí len tým co zle dopadol morfologicky ale predsa som sa objednala aj ked bola namna dost nepríjemná že čo to vobec chcem :( ale chcela som nejake fotky 🙂 a ona že ale zase to bude stat 70€

monculka
19. apr 2012

@vevuska1 baaa suu 🙂 nasla som http://postielky.heureka.sk/detska-postielka-ko... je to koliska a ta cena...no aj ma to preslo 🙂 kupime radsej klasicku postielku 🙂

vevuska1
19. apr 2012

@monculka noo ved ano, ma stiahnutu bocnicu a je pri posteli 🙂 to mozes kupit hociaku co sa jej da dat ta bocnica dole

1nyx11
19. apr 2012

@miskachrumka vyzera to ako senna nadcha ja to tiez mavam, aj teraz minuly týžden to zacalo, teraz je to bezne na jar. skus kupit homeopatika v lekarni na nadchu alebo alergiu. predídes tým dalsiemu sopleniu a uvolni ti to dutiny aj hlava prestane boliet a je to uplne neskodne uz od narodenia 🙂