icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monculka
19. apr 2012

@miskachrumka ja este cakam na to kedy pride za mnou pes a zacne sa prosit vonka...od rana od 6 spi...inokedy uz davno reve ze chce ist von 🙂 ja este musim umyt riad a koncila som na dnes 🙂

monculka
19. apr 2012

@saranata ja mam vsetko len ten prvy ult. nemam

miskachrumka
19. apr 2012

@wadja dakujem 🙂

monculka
19. apr 2012

@nessy to je malo aj z videom...neverim ze len tolko sa plati...ale mozno ze hej...neviem...ja keby som chcela tak 90€ platim...

monculka
19. apr 2012

nejako mi spičatelo brucho 😅 😀

miskachrumka
19. apr 2012

@monculka ja navariť potom ist po malého dat mu papať pojdeme von potom večerať kupať a buvať a zas zajtra to isté

miskachrumka
19. apr 2012

@monculka j amám zas pocit že moje dieta sa posunulo tím bublinkovaním hore vyššie citim kopance vyššie ako doteraz 😵

loralo
19. apr 2012

@saranata cize mas z toho aj video a foto?

monculka
19. apr 2012

@miskachrumka uz sa neviem dockat augusta...ze ake to bude ked budem mat malu...jooj 🙂

miskachrumka
19. apr 2012

@monculka bude to krásne ale aj niekedy tažké !

porinka
19. apr 2012

@pekosita
si po IVF???

monculka
19. apr 2012

@miskachrumka mozno sama si tam robi bublinky...bo uz nevie co robit 😉 ja som este take špicate brucho nemala...a asi nema rada ked sedim bo v kuse kope...inac ja citim kopance aj do chrbta... 🙂

monculka
19. apr 2012

@miskachrumka to patri k tomu...ale my to zvladneme...

miskachrumka
19. apr 2012

@monculka ja do chrbta zase nie !
len doteraz som ich citila po pupok a teraz už nad pupkom 😵

wadja
19. apr 2012

zeny neviem ci ste premyslali aj o kupe cestovnej postielky ale momentalne je v Mobelixe za 29,99 € v rozmere 60x120 cm a prebalovak na tuto postielku za 10 €

porinka
19. apr 2012

my sa dnes chystáme na prvé tehu cvičenie, tak pokrstím tehu tepláky z Lidla, snáď vydržia 😉

pekosita
19. apr 2012

@porinka som ,absolvovala som ho v lete ,ale neuspesne a nemali sme ani mrazacikov ...podarilo sa nam to prirodzene ked uz som mala nove ihly na dalsie IVF a cakala som na menstruaciu a neprisla 😵 ,pre nas pri muzovej morfo jednoznacny zazrak 😵

miskachrumka
19. apr 2012

@monculka jasné že zvládnes !
je to o zvyku

miskachrumka
19. apr 2012

@wadja ak cestuješ tak ju využiješ určite !

pekosita
19. apr 2012

@porinka a bola si plavat ako si spominala?

wadja
19. apr 2012

no mame chatu aj moji rodicia aj polovicky takze chodime a pride mi skvela cena za nu

saranata
19. apr 2012

@loralo jasne,oboje

miskachrumka
19. apr 2012

no idem sa ja trošku poupraviť po kupeli !
nech nejdem ako strašidlo 😀 😀
ináč mne drahý kupil už asi 2mes dozadu klipy na vlasy z ozajstných vlasov !
máte to niektorá !
podla mna super vecička !
idem napojiť 😉

miskachrumka
19. apr 2012

@wadja tak kup ked ju využiješ 😉

vevuska1
19. apr 2012

@wadja estovnu postielku vyuzijes ak takto cestujete, my sme si kupili tiez pri malej a vyuzili sme ju vela krat uz, teraz je u svokrovcov a mala v nej spinka ked tam chodi na vikend 🙂

vevuska1
19. apr 2012

@miskachrumka tak toto ma aj moja svagrina, ale ona ma strasne malo vlasov, ma ich strasne riedke, a vzdy chcela mat dlhe vlasy, tak si to kupila a ma to super aj na mojej svadbe to mala a tym ze je to z ozajstnych vlasom tak sa kadernicka vyhrala s ucesom 🙂

porinka
19. apr 2012

@saranata
veď hej, ja som sa aj na malom 3D pýtala, či tam náhodou nevidí niečo zlé a že nie, tak som kľudná 😀

nessy
19. apr 2012

@monculka no mne tak tvrdila,tak uvidime

porinka
19. apr 2012

@wadja
ja ju budem mať od ségry, ale momentálne ju využíva na to, keď nechá u našich drobca cez noc, má v čom spať 😉

monculka
19. apr 2012

@miskachrumka no moja je dneska velmi akcna...neskutocne sa mrvi...uz nech sa mi dorobi to ta brokolica...som velmi zvedava ako to bude chutit :D