icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
14. okt 2012

@kvietok173 dakujem za rady ......velmi pekne dakujem 😉
na noc som si dala faktu krem a dnes ráno som zas skoro plakala na wc čo som nevedela od bolesi čo mám robiť ☹ (ako porod)
dala som sprchu a zas som si dala faktu krem a uvidím dám aj večer a čo to bude zajtra ráno veru ako píšeš už mám ztoho nočné mory ☹

miskachrumka
14. okt 2012

Maminy akej značky máte alebo plánujete zakúpiť fusak na zimu ?
všade čitam že bude krutá zima ale to je jedno aj keby nebola je potrebný poriadny kvalitný fusak !
máte nejaké overené značky ?
ja mám teraz fusak po staršom synovi a je už všeliaky chceme kupiť zajtra nový hlavne teplučký !

miskachrumka
14. okt 2012

Najviac sa mi pozdáva asi tento http://www.emitex.cz/cz/menu/99/produkty/vyrobk... aj fareb.prevedenie je super 🙂

kvietok173
14. okt 2012

@miskachrumka ja som presne tento kúpila nový z MK od jednej pani za 35Eur v pieskovej farbe, vnútro čierne, je fakt riadne hrubý a teplučký, som spokojná.Neviem koľko stojí v obchode?

kvietok173
14. okt 2012

@miskachrumka ja som poplietla názov, kúpila som tento a je fakt super http://fusaky.heureka.sk/kaiser-iglu-thermo-fle...

miskachrumka
14. okt 2012

@kvietok173 a akú máš velkú vaničku ?
nemáš problém ho tam napratať ?

carodejnica
14. okt 2012

@miskachrumka Ja mám tento Emitex, ešte od dcéry - je super
http://www.kocikovo.sk/product/fusak-emitex-com...
Mám teraz Cortinu Cam trojkolku a vtrepem ho do vaničky, lebo spodok sa dá odzipsovať... 🙂

ela2710
14. okt 2012

@kvietok173 tie fusaky vyzeraju byt super 🙂 my mame veliku vanicku camarello q12 evolution, takze taky by nam vyhovoval, este zajtra ideme vybavovat nejake veci do bystrice, takze sa este zastavim tam, prip. vo zvolene, tam maju velmi lacny a perfektny detsky obchodik, kupili sme tam novy kocik o viac ako 80 eur menej nez ho mali rovno v obchode na proti 🙂

satko17
14. okt 2012

@miskachrumka ahoj Miška,my sme akurát dnes boli v b.bystrici kúpiť fusak a kúpili sme tiež emitex ,myslím,ze budú dobre,vyzerá byť teplucky a dá sa meniť velkost.

miskachrumka
15. okt 2012

@ela2710 ano ?
my ideme dnes do BB aj do ZV kde je ten lacný obchodík ?
ja v zv nič lacné nepoznám okrem kiku 😀

miskachrumka
15. okt 2012

Tak ja teda tiež kúpim Dominkovi ten emitex ked ho tak všetky chválite 🙂
ja som chcela extra teplý fusak aby som nemusela malého až velmi babušiť myslím obliekať do kočíka lebo je potom nervozny a vobec mi nechce spať :/ radšej mu dám riadny fusak thermo a dve deky ako jemu obleicť 4vrstvy oblečenia :(

ela2710
15. okt 2012

@miskachrumka vola sa Lienka tusim je vo ZV, bambino je ovela drahsie, oba su na hviezdoslavovej ulici, bambino je na jednej strane, a tento obchodik oproti ale nizsie. da sa to aj vygooglit, ze aka je presne adresa, ja si to uz nepamatam, my tam uz chodime automaticky, kupila som tam toho strasne vela, najskor sme boli v bambine ale vedela som, ze je vo Zv este jeden, tak sme si dali v Bambine odlozit kocik, ale hned som ho v tom druhom nasli ovela lacnejsie 🙂 maju tam aj oblecko a ine potreby pre babo

miskachrumka
15. okt 2012

@ela2710 a je to v centre ? pri nemocnici ? či kde zhruba

satko17
15. okt 2012

@miskachrumka miška ten obchod lienka vo Zvolene je oproti plavárni,ako sa ide na malu stanicu( zvolen mesto).

kvietok173
15. okt 2012

@miskachrumka Vyzerá že áno, ale skúšala som keď som stiahla okolo hlávky na kapucku, tak sa o dosť zmenší, tak nejak tam voje, ale bude oki na ďalší rok do športového respektíve pri naších drobcoch si myslím, že už aj koncom zimy nám nevojdú do vaničky.Tento je dlhý 105 cm, ale Emitex je myslím dlhší, ale tento som chcela, lebo sa zipsuje stredom a aj na nožičky sa dá celé odzipsovať, neviem či aj emitex má tak.Emitex som videla na predajni, ale tento je hrubší, teda tá vrchná látka je vodeodolná a neprfučí, taká pevnejšia.

martinam77
15. okt 2012

...krst našej princezničky máme už za sebou 🙂 Dievčatá,ktoré máte dievčatka,ponúkam šaty na predaj zn.Next 3-6m,cena 30e úplne nové.

nati04
15. okt 2012

prosim vas aj vase babetka beru vigantol?a ako casto v akej davke. dakujem

vcielkamaja
15. okt 2012

@nati04 každý deň 2 kvapky

nati04
15. okt 2012

@vcielkamaja aj mi a dokedy sa to berie?beriete este nieco?

vcielkamaja
15. okt 2012

@nati04 tak dokedy sa to berie, to netuším...a berieme este Kanavit, ale to teraz tuším už iba 1 kvapka 1krat mesacne

nati04
15. okt 2012

@vcielkamaja dakujem

vcielkamaja
15. okt 2012

@nati04 😉

martinam77
15. okt 2012

@nati04 do jedného roku

nati04
15. okt 2012

@martinam77 dakujem

uzabytobolo
15. okt 2012

ahojte dievčatá, vedia už vaše detičky dobre držať hlávku? lebo my ešte nie celkom, len chvíľku, pasie koníky len pár sekúnd, máme 11 týždnov

lucia795423
15. okt 2012

@uzabytobolo moja cica krasne dviha po kupani ked je holucka a masirujem jej chrbatik inak v priebehu dna nic moc...sa jej nechce asi...ale skus po kupeli jej masirovat chrbatik a uvidis a ked nesce tak skus zrolovany uteracik pod nu dat...

miskachrumka
15. okt 2012

Vigantol ako ja viem sa bere do dvoch rokov ....

nati04
15. okt 2012

prosim vas kedy sa ockuje proti rotavirusu?

lucia795423
15. okt 2012

@nati04 do 6 mes...myslim

vcielkamaja
16. okt 2012

žienky, chcem sa spýtať, čo ste posielali tie papiere na príspevky, už vám nabehli peniaze? myslela som si,že to príde spolu s materskou v 1 deň, ale neprišli ešte...teda materská prišla, ale príspevky ešte nie. viem, že to posielajú 2 rôzne úrady...ale aj tak...papiere som posielala ešte minulý mesiac 😒