Pôrod v auguste 2012
Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?
baby moja mala si skoro stale cmula ruku...uz si ju da aj celu do pusy...to neznamena ze je hladna vsak???lebo vcera sme boli na poradni a ma uz 5700g co doktor povedal ze iste sa aj prejeda niekedy...inac ako sa mate?ja mam strasne spokojne dieta...len cika, kaka, papa a buva 🙂 a samozrejme smeje sa 🙂
@vcielkamaja mne dneska prisli vsetky peniaze...na ucte mam cez 1000€...som zvedava do kedy 😅
@carodejnica
@lucia795423 dakujem kočky všetci hovoria že sa velmi podobajú 😉
ahojte musím napísať že náš Dominko je už tretí den dosť nepokojný a uplakaný☹ ☹ ☹ neviem čo sa deje soplíky nemá napapaný je ....trošku sa pučí ale aj poprdí už som ztoho smutná neviem ako mu pomoct ...včera som prvý krát papala zeleninu s kuracím maskom neviem či to mu sposobilo nejaké bolesti bruška alebo čo :(
Dnes som len na pečive čo sa bojím niečo iné zjesť aj kvoli nemu hlavne !!!a aj kvoli problémom s velkou potrebou .ani masť nepomáha ....vždy ked viac plače vždy sa velmi bojím či to nieje ten pruh :((( 😢 😢 strašne ma to psychicky ubíja :(
@miskachrumka si este nebola u doktora s tou tvojou stolicou??? Miska musis mysliet aj na seba, lebo spokojna mamina znamena aj spokojne babo...netrap sa az tolko, pokial ti dobre papa, piska a kaka tak je to ok si myslim a viac aj tak nemozes spravit...moja tiez ma niekedy horsie dni, ze sa velmi bojim,ci je vsetko ok...aj si poplacem, lebo mam niekedy pocit ze som uplne nemozna, ked mala placka a ja jej neviem pomoct...a to co je ten pruh?
baby....od vcera vecere moja mala grcka...len tak jej vybehne z ust troska mliecka...nie hned po papani take 2-3 hod po...a dneska rano ako sa napapala tak vsetko z nej vyslo....do teraz to nerobila...a ked lezi v postielke tak pred tym ako jej z pusinky nieco vyjde híka akoby lapala po dychu...moze ist o ten reflux ci co to je?
Asi to mate reflux, lebo aj my sme s tymto mali problemy od prichodu s porodnice, malicky mi lapal po dychu, ked sa nadychoval, poradim ti kupit si monitor dychu, lebo ja som sa tym jeho lapanim len stresovala, teraz aspon kludne mozem spat, a este vyvysit treba matrac, ak sa ti neico nezda treba to povedat doktorke, my sme pre tieto jeho prestavky dychania boli na sledovani v nemocnici, no vsetko bolo v poriadku, akurat povedali ze to ten reflux asi robi, tak ideme este do TN. ALe ten appnoe monitor mi moc pomohol, a prave pri takychto okolnostiach by bolo lepsie ho kupit ale zalezi na tebe. Ja som ho musela kupit, lebo mna to len stresovalo, a bala som sa.
@monculka aj nas maly ma uz krasnych 5,41kg teda pred 2tyzdnami mal na poradni, inak nam ty drobci priberaju 🙂 ze si cmula pesticku to nic neznamena, malinke babetka to robia casto, u nas to robila aj mala, robi to aj maly, ale maly je sikovnejsi v tom ze sa vie ukludnit aj palcekom 🙂 som zvedava kedy ho bude mat s tolkeho cmulania gulaty do tvaru dudlika 🙂))
Aj my sa "vytešujeme" z kolotoča 😀 😀 😀
Náš Matej je najradšej na prse 😅 - potom s nami v obývačke, keď bdie, rád sleduje, čo sa deje okolo neho. 😵
@lucia795423 aj našu malinkú baví kolotoč. aj v kresielku sa jej páči. ale najviac sa jej páči, ked je odbalená z plienky a posledné 2-3 dni zdvihne nohy dohora, nadvihne zadok a akokeby poskocila a posúvala sa...vyzerá pri tom ako tuleň 😀 😀 a pri pesničke Mandarínka Darinka je ako zhypnotizovaná ... 😀
@monculka včera mi nabehli na účet tie prídavky...len škoda, že to nepošlú každý mesiac, lebo takú sumu už môj učet veeeeeeeeeelmi dlho neuvidí...alebo vôbec ju už neuvidí 😀
musím aj ja našu odfotiť...len teraz spinká pri mne v kočiari 🙂 inak...dnes som ju dala na bruško, nech si pocvičí hlavičku, nech ju dvihne trocha a ona sa vyvalila na deku akokeby sa bola opalovala, hlava na bok a určite si povedala, že "mama, kašlem na teba, ja chcem oddychovať"
@lucia795423
@carodejnica baby aj ja mam kolotoc ale taky 100 rocny sa mi podaril kupit 😀 na postielke bol necele 2 dni lebo skor infarkt chytala moja mala ked som ho zapla akoby sa z neho tesila 😅 ale dneska idem kupit novy 🙂 dufam ze sa mi podari nejaky normalny 🙂
@vcielkamaja ved to...skoda ze nie kazdy mesiac pride tolko penazi...niektory cagosi iste tolko dostavajau 🙂
@carodejnica nemáme mi dvojičky? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 My sa snažíme s mm, vymýšľame preňho zábavky a malý detto ako Tvoj.Prso, ruky, stará autosedačka ( samozrejme máme aj novú, ale tú nechce, reve tam na raty 🙂 keď si pozrieš inzerát, tak dnes som tam šupla našu hojdu.Druhé deti by sa asi tešili, ale náš tam vydrží max.5min. a rev 🙂 , tak nám iba zavadzia.Vzdala som sa nádeje že si ju obľúbi 🙂 🙂 🙂 a my s takým nadšením sme ju kupovali 🙂 🙂 🙂
@vcielkamaja a koľko to je? netuším vôbec čo mám čakať?
@monculka aj ja mám taký storočný, ale mne sa to neosvedčilo ani pri dcére, nebudem kupovať druhý, zachvíľku na to dočiahnu rúčkami a môžeš ho dať do skrine... 😅
Ešte fotka oboch mojich drobcov 😵 takto mávam malého v obývačke, my tam žijeme celý deň... 🙂
Babi chcem sa opytat, mozno je to hlupost, ale mne mala zaspava cez den len v kociku a tak ma napadlo ze, kde bude spat ked mi coskoro z toho kocika vyrastie?zvykne si potom na postel ale o bude v sportovom kociku buvat?
@lucia795423 možno aj v športovom, môžeš ju pripútať, avšak si myslí, že bude troška rozumnejšia 🙂 a bude sa jej dať už kde čo vysvetliť. Pozerala som foto, to čo máš za veľkú postieľku?
@carodejnica dávaš mu rukavičky? Škriabe sa? Môj malý troška protestuje, ale raz týždenne striháme nechtíky, lebo by bol z neho tiež De Pairac 🙂 🙂 🙂
@kvietok173 presne, kvôli poškriabaniu 🙂
@lucia795423 Matej spáva doma aj v kočíku, to je jedno, uspávam na prsníku - Naďa mi zhruba od 9 mesiacov odmietala spať v kočíku - rada sa obzerala sa po svete 😵
@carodejnica presne asko náš Dominko najlepšie je ked cíti mamin cecok a sledovať nás okolo.... žiadny nudný kolotoč 😀
@kvietok173 aj my striháme ale dva krát do tyždna rastú mu ako z vody a to sa ešte v zemine nevrtal 😅
@carodejnica boli ste v poradni? Aké máte miery?My ideme ráno.
@kvietok173 jasné boli sme - 5510g 😵 pribral nejakých 750g za tri týždne, miláčik... a očkujeme 6.11. 😵
@carodejnica gratulujem 🙂 a aký ste dlhý?
@kvietok173 To sestrička nemerala, doma som to odhadla bajočko na nejakých 62-65 cm ? 😕

@lucia795423 čo ja viem, nič som si nevšimla... 😀