icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
22. okt 2012

@lucia795423 niekto mi povedal že to je to dobre že mám dobre mlieko tak neviem ............a to si ešte počkám ☹

lucia795423
22. okt 2012

@miskachrumka to som nasla pre teba...urcite si to citala ale ta posledna veta je pre teba...Diagnostikovať či ide o nekopmlikovaný reflux alebo už o refluxnú chorobu dokáže pediater na základe bežného dôkladného vyšetrenia, posúdenia príznakov. Existuje niekoľko druhov dotazníkov, ktoré lekárovi umožnia efektívne reflux diagnostikovať. Dieťa, ktoré síce vracia, ale inak dobre prospieva a priberá , sa považuje za dieťa s nekomplikovaným refluxom, z ktorého vyrastie v podstate bez akejkoľvek liečby. Udáva sa, že ide skôr o kozmetický problém a problém častého prania. Deti treba často prezliekať, musia nosiť podbradník, mamičky sú nešťastné, lebo nevedia, kedy majú dieťa prebaľovať, ako ho prezliekať bez toho, aby nanovo všetko nepogrckalo. Takéto deti sú náročné, vyžadujú si zvýšenú pozornosť rodičov. Najmä mamičky sú z večného grckania a nervozity bábätka vyčerpané a unavené. Cítia sa ako neschopné matky, ktoré sa nedokážu o svoje dieťa postarať. Potrebujú psychickú podporu okolia, podeliť sa o starostlivosť s oteckom, babkami. Mamička, ktorá bez ujmy prežila obdobie refluxu bábäka si právom zaslúži obdiv a úctu.

miskachrumka
22. okt 2012

@lucia795423 jéj tak mám obdiv a úctu ?
jedno som už vychovala so silným 4mes refluxom 😉

miskachrumka
22. okt 2012

_No ideme von pokím je Dadko v školke 🙂
je krásne a velmi teplo 🙂 šup baby von 🙂

martinam77
22. okt 2012

@lucia795423 Asi hej 😀 a to nepapa ani tak často,cca každé 2hod.a v noci spi dobre,napr.dnes od 20,30 do 03,50 a potom sa zobudila až 7,30...ale to bola jedna z tých súper noci 😉 a to sa často riešila jedovanie sa na prsniku,niekedy taký strašný plač pri kojeni spustila,že sa ani prichytiť už nevedela,ja že už mám nedostatok mliecka,ani som necítila nalievanie prsníkov a to hlavne večer...ale už sa to zlepšilo,zistila som,že je len strasne už unavená,tak sme zmenili celý večerný rituál kúpania,masirovania a kojenia a aj nalievanie sa opäť začalo 🙂ale som si ten týždeň veru aj poplakala 😒
@miskachrumka ja viem,len ona už ma aj 61cm,čo sa mi zdá tiež dost 😉

martinam77
22. okt 2012

@vcielkamaja ja jej chcem dať nastrelit,aj prvej som dávala nastrelit,len teraz som nejaká precitlivena a furt riešim či ro nieje priskooro 😒

monculka
22. okt 2012

@martinam77 u nas ak dobre viem nastreluju len od pol roka... 🙂 a uz jej chcem dat nausnice,,,,veeelmi...

miskachrumka
22. okt 2012

@martinam77 no a kolko sm ste mali pri narodení ?
my 49cm a teraz mal 57cm ..a ja mám vyšku 179cm a mm tiež tak ....a Dávidko tiež nieje najvyšší

miskachrumka
22. okt 2012

@martinam77 aj ja mám ešte nejaké lútostivé dni :(
hocičo mi príde luto ...asi mám ešte hormonálne čoro-moro .. 😨

martinam77
22. okt 2012

@miskachrumka 3850g a 52cm

martinam77
22. okt 2012

@monculka u nás aj novorodeniatkam len nie všade...

kvietok173
22. okt 2012

@martinam77 ako ste zmenili kúpanie, ak sa smiem spýtať

martinam77
22. okt 2012

Moje zlaticko a aj to väčšie 🙂

miskachrumka
22. okt 2012

@martinam77 fu tak to ste mali riadne miery 🙂 my sme z porodnice išli s presne 3kg

vcielkamaja
23. okt 2012

baby, aké plienky používate pre vašich drobčekov? my máme Pampers active baby a už asi 3 krát sa stalo, že ich precikala... 😒

monculka
23. okt 2012

@vcielkamaja aj my mame pampers a este ani raz neprecikala 🙂

miskachrumka
23. okt 2012

@vcielkamaja ja pampers neznášam 🙄 a to je jedno či vlhčené alebo pleny 😠
od obidvoch sa vysype a plienky vždy precikal či active baby alebo sleep and play a nikdy viac už som tie plienky prekukla pri prvom synovi 😉 su úplne tenke a strašne parfúmované my používame huggies

luci137
23. okt 2012

@chrumka84 myslela som že som sama,ale to uspávanie iba za chodu a nosenia aj mna uz dost vycerpáva postielku už ani nepozná,nemám fakt nervy vstávat v noci každé 3minuty a utišovať,dávat furt dudel,a s tým jedovaním pri kojení to poznám tiež,už tretí den vystrája ked sa pricucne,neviem či len štrajkuje???

vcielkamaja
23. okt 2012

tak bud bola zle zabalena alebo je na vine plienka...lebo predvčerom ráno mala mokrý overal aj perinku, a dnes ráno iba overal.

miskachrumka
23. okt 2012

po narodení sme používali tieto http://www.webareal.sk/najlacnejsieplienky/esho...
a teraz máme tieto su super 😉 http://www.webareal.sk/najlacnejsieplienky/esho...

miskachrumka
23. okt 2012

@vcielkamaja presne aj moj mal boky precikané ....lebo su velmi tenké .....skús tie huggies myslím že nebudeš lutovať 🙂

vcielkamaja
23. okt 2012

@luci137 toto sme mali aj my, uspávanie iba za chodu. a malinká tiež spáva od začiatku so mnou v posteli. a dudel odmieta. sme si kúpili fitloptu a uspávame na nej,,,

vcielkamaja
23. okt 2012

@miskachrumka skúsime aj Huggies. lebo pampersky stoja pomaly milion a stoja za velke h...o 😝

luci137
23. okt 2012

@vcielkamaja aj náš býval precikaný pravidelne vždy len na lavom boku, nakoniec som prišla na to že mu je volná plienka,kúpila som znova newborn a bolo ok sucho 🙂 , teraz sme už trošku pribrali tak sú ok aj gagy z tesca

miskachrumka
23. okt 2012

@vcielkamaja ja som tiež vždy chela to najlepšie preto som kupovala pampers no vždy ich preštal a práve preto ich už nekupim ryžujú(chcú zarábať)na mamičkách :( čo je smutné su velmi drahé a uplne zlé 😠

miskachrumka
23. okt 2012

@luci137 aj gagy z tesca sme mali raz 🙂 su ok su aj hrubšie

luci137
23. okt 2012

@vcielkamaja a najhoršie je ked už spí položím ho a do minuty je hore a začne sa natahovať,ako to pozná že neni na rukách???zatial mi najlepšie spí len vonku,niekedy ma dni ze spi len po 20minut a ja som úplne odpálená už večer

miskachrumka
23. okt 2012

@luci137 ti nezávidím :/
moja teta mala tak vychované obe deti .....pokial nekružila po byte a nepukala podlaha tak bolo zle 😒

luci137
23. okt 2012

maminky malý sa mi vyhádzal na tváričke,take drobné vyrážky,určite to má z kojenia,zaberá niečo na to?alebo to aj samé zmizne?má to už pár dní......

luci137
23. okt 2012

@miskachrumka presne, ale už som si zvykla,najprv problemy s kojenim,teraz spaním.....toho ma ešte asi čaká dosť...