icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

monculka
30. okt 2012

@nicearty to je nova sukromka?

nicearty
30. okt 2012

@miskachrumka do sukromnej temy moze prist ten kto chce, ten kto nechce nemusi..

kvietok173
30. okt 2012

@lucia795423 veľa síl Ti prajem a hlavne kľud, aj keď sa to ľahšie píše ako realizuje. A to sa sťahuješ aj s nábytkom, či je majiteľov?Ver, že v živote nič nie je náhoda a všetko do seba krásne zapadá.Aj keď tomu v danej chvíli nerozumieme, cítime sa dotknutý, plačeme, hromžíme, potom neskôr zistíme, že to bol len krok vpred, že sme sa mali v živote kúsok posunúť 🙂.
Pekný deň 🙂 .

gabkostanka
30. okt 2012

@monculka ja som ja tiez pytala @nicearty , lebo pokial viem, tak sukromna uz funguje davno...

monculka
30. okt 2012

@gabkostanka noo preto som sa jej pytala...mozno to je nieco nove 🙂

gabkostanka
30. okt 2012

@monculka tak nam mohla aspon odpovedat, mozno nevie ze je aj sukromna skupina 😕

monculka
30. okt 2012

@gabkostanka odpovedala mi cez IP a som sa jej spytala ci je to nieco nove alebo nie 😒

miskachrumka
30. okt 2012

@kvietok173 týžden negrckal skoro vobec a ak tak len za malú lyžičku za celý den ....ale skoro vždy len grgol a koniec 😵
no včera aj predvčerom grckal ale nie vela .....ked sním vela manipulujem ale čo mám robiť ked sa pokaká po jedení ked ma brucho preplnené ....potom ho prebalím a ked už je všetko ok tak sa obgrcká a zas ho prezliekať ...ale je to lepšie určite verím že to v 4mes uplne vymizne ,,,,

miskachrumka
30. okt 2012

@nicearty samozrejme ale ja ti píšem že nám tu je dobre ,tak ju nepotrebujeme

nicearty
30. okt 2012

@miskachrumka uz ma niektore baby poziadali o pridanie, takze mozno niekto iny ma zaujem..

miskachrumka
30. okt 2012

@lucia795423 Lucka to mi je velmi lúto ☹

miskachrumka
30. okt 2012

@nicearty 😅

monculka
30. okt 2012

co robite ak sa drobcovi cka?lebo ja som mojej davala cajik aj vodicku a nic...po 15 minutach to reslo ale bolo mi jej luto ☹

miskachrumka
30. okt 2012

@monculka ja ked dám cicík a cucne si tak to hned prejde ...aj ked niekedy je to tažké lebo sa mu nedá pekne prisať od čkania

monculka
30. okt 2012

@miskachrumka no ja by som nadarmo davala cicik 😉 ale tak zasa tak casto sa jej necka....pred mesiacom kazdy den sa jej ckalo...teraz mozno 2-3x za tyzden🙂

miskachrumka
30. okt 2012

Máte niektorá vyskúšané tieto dudlíky ?
chcela by som jeden vyskúšať

miskachrumka
30. okt 2012

@monculka a ked čká a nebude pomáhať ani voda skús ju dať ešte odgrgnút možno má v žaludku vela vzduchu aj moj dudlík ked sa nahltá aj vela vzduchu zvykne čkať a ked grgne tiež zvykne niekedy pomocť

monculka
30. okt 2012

@miskachrumka no zvyknem ju dat na brusko a tak sa jej prestane...minule ju svagrina dala na brusko ked sa jej ckalo...bolo to vecer o 6 a spala mi az do 3 rana 🙂 aj to spala na nasej manzelskej na mojej strane a ja som sa tlacila medzi nou a mojim drahym... 🙂 ale este aj to som cakala do polnoci ci nevstane a nechcela som zaspat...keby som vedela tak spim kludne a necakam ze sa zobudi...

miskachrumka
30. okt 2012

@monculka no Dominko čká po papaní zvyčajne alebo ked mu je zima aj vtedy zvyknu čkať detičky.....a kedy som ho ja dala na brucho tak to by nedopadlo dobre ..ani po hodine papania musím vždy čakať aspon 2,5-3hod aby mu riadne potrávilo mliečko

monculka
30. okt 2012

@miskachrumka jaaj mate ten reflux 😒 no aj moja grcka aj dneska napriklad troska z nej vyslo...ale nie vzdy...a mala je velmi rada na brusku 🙂 drzi hlavu a vsade kuka okolo seba 🙂

lucia795423
30. okt 2012

@miskachrumka
@kvietok173 dakujem za podporu...mame uz aj vela nasho nabytku...aj ja si hovorim, ze mozno to bude aj na nieco dobre, len je to strasne komplikovane...

miskachrumka
30. okt 2012

@monculka tak aj Dominko je velmi rád na brušku vždy je tak ticho a kuká ale nemožem ho často dávať

miskachrumka
30. okt 2012

@lucia795423 presne ako pišeš vždy je zlé na niečo dobré aj ked ...v danej situácii to tak ani nevyzerá 😒

monculka
30. okt 2012

@lucia795423 drzte sa...viem si predtsvit ze je to dost neprijemne a hlavne pred sviatkamy...ale tak drzim palce aby sa to co najskor vyriesilo 🙂

miskachrumka
30. okt 2012

Tak už aj Dominko má doma prvé čižmyčky
@lucia795423 https://www.modrykonik.sk/podmienky/

kvietok173
30. okt 2012

@miskachrumka http://www.strava.sk/showdoc.do?docid=6420
Prečítaj si prosím, pohánka je super na hemoroidy, neviem či ju jedávaš a či ešte máš problém s hemoroidmi.Ja si akurát idem urobiť pohánku s oi loliv a mrkvovojablkový šalát k tomu mňam 🙂

miskachrumka
30. okt 2012

@kvietok173 aha no to som ešte nikdy neskúšala .....no čípky zaberajú ale už sa toho nezbavím nikdy .....vačšina mamičiek čo mi písala ,že tím trpia tak rodili klasicky čo nieje moj prípad tak neviem prečo ma to postihlo 😒

kvietok173
30. okt 2012

@miskachrumka stáva sa to pri enormnom sedení, ale to skôr sedavé zamestnania a v neposlednom rade strava, a tá si myslím, že má asi najväčší dopad ( veľa vlákniny a vody) áno majú s tým ľudia doživotné problémy lebo sú tvrdohlavý 🙂

miskachrumka
30. okt 2012

@kvietok173 ja som stím nikdy nemala problémy a ani so stolicou vobec až doteraz ale to ja budem mať ztoho že som dost na prd ležala po sekcii už vtedy ma rit velmi bolela .a pálila a ešte aj pár dní zotavenia som si odležala .....no čo už nejak to prejde dúfam

keshka
30. okt 2012

@miskachrumka ahoj, aj môj malý dosť veľa grcká..neskúšala si podbradníček? Je to super pomocník. Keď ogrcká stačí dať dole a nemusíš meniť celé bodinká. A ešte sa aj rýchlejšie operie 🙂